Satu Haapanen seisoo hymyillen valkoista taustaa vasten
Artikkeli

”Haluan edistää ruohonjuuritason kohtaamisia” – oululainen Satu Haapanen lähtee työhön Jerusalemiin

Inga Härmälä, Pia Jardi, Mari Leppänen ja Tero Massa istuvat SuomiAreena-lavalla.
Uutinen

Kristittyjen ja muslimien yhteinen viesti SuomiAreenassa: luomakuntaa on suojeltava

Nainen ajaa mopolla muurin viertä. Muurissa lukee Kambodzan luterilainen kirkko ja on maalattuna risti ja sydän.
Artikkeli

Kambodža: Pieni kirkko uskaltaa unelmoida suuria

Tero ja Pia Ruotsala kotiparvekkeellaan Phnom Penhissä. Terolla sylissä kitara, Pialla edessään läppäri, taustalla Phnom Penhin kaupunkimaisemaa.
Artikkeli

Jordanian ja Viron jälkeen Kambodža – Pia ja Tero Ruotsala ovat jo kolmannella työalueellaan

Angolalainen 18-vuotias Maria pitää ilonen hymy kasvoillaan edessään songonkielistä Uutta testamenttia.
Artikkeli

Kymmenen vuoden työ saatiin päätökseen – Uuden testamentin songonkielinen käännös julkaistiin Angolassa

Mekane Yesus -seminaarin rehtori Bruk Ayele kuvattuna ulkona punatiilisen rakennuksen edessä.
Artikkeli

Maailman suurin luterilainen kirkko elää opiskelijoiden sitoutumisesta

Ihmisiä ehtoollisella
Artikkeli

Taiwanin kirkko tarvitsee tukea kasvuun

Valmistautujaiskulkuea Nyakaton raamattuopistossa 2019.
Artikkeli

Tansania: Miksi yksi suurimmista kirkoista tarvitsee Suomesta tukea teologiseen koulutukseen?

Hammaslääkäri Wang Zheng kertoo hammashygieniasta syrjäkoulujen lapsille. Lapsille jaettiin uudet hammasharjat ja harjaamista harjoiteltiin hammasproteesin kanssa.
Artikkeli

Tao on ”taakse jätetty lapsi”

Kaksi pappia ulkona alttarilla, takana näkymä Jerusalemin kaupunkiin aamuhämärässä.
Artikkeli

Koronakaan ei sammuta pääsiäisen iloa Jerusalemissa

Artikkeli

Tansania: Nuoret löysivät tien kirkkoon pelien kautta

Uutinen

Lähetysseura aloittaa ohjelmayhteistyön Radio Dein kanssa

Artikkeli

Korona viivästytti Thaimaahan paluuta, mutta tästä tulikin samalla yllätyslahja

Tero Massa istuu juttelemassa nuorten miesten kanssa ulkona katoksen alla.

Lähetystyössä ei tavoitella pikavoittoja

Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja Rolf Steffansson

Mitä jää lähetystilastoissa usein pimentoon?

Kuvassa vaaleatukkainen nainen hymyilee leveästi ulkona.
Artikkeli

Kriisit riivaavat Arja Koskisen työaluetta: Kyllä Taivaan isä pitää meistä huolen

Kaksi poikaa keinuu ulkona.

Venezuela: Casa Hogarissa lasten ei tarvitse syödä nälkään puun lehtiä

Kati kuvassa vasemmalla keskustelemassa kahden tansanialaisen naisen kanssa. Toinen naisista on lääkäri ja toinen kirkon työntekijä.

Kristillisyys sykkii rehevästi Afrikassa

Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja Rolf Steffansson

Avataan kirkon ovet kaikille

Herra Phet Jaiping odottamassa kastejuhlan alkamista yhdessä poikansa evankelista Manas Jaipingin kanssa.

Loitsut muuttuivat rukoukseksi – Thaimaalainen shamaani kääntyi kristinuskoon