Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Kesätyöpaikkoja rippikoulu- ja nuorisotyöhön 2018

Haemme teologian tai nuorisotyön opiskelijoita sekä muusikkoja nuoriso- ja rippikoulutyöhön. Lisäksi etsimme talkootyön koordinaattoria kurssikeskus Päiväkumpuun.

Isoshaku 2018

Haemme isosia Suomen Lähetysseuran ripareille Päiväkumpuun Orivedelle. Järjestämme kesällä 2018 kaksi rippikoululeiriä, joille haemme 8-12 isosta leiriä kohden.

Hae Cuminaan

Cumina-musiikkiryhmä etsii noin kahtakymmentä soittajaa ja laulajaa, jotka valitaan hakemusten perusteella. Ryhmä tekee kesäkuun alussa noin viikon mittaisen kiertueen esiintyen seurakunnissa ja seurakuntien tapahtumissa.