Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Tule Riihisleirille!

Riihis Päiväkummussa. Kuva Renja Nurmi

Legendaarinen kesän huippuhetki lähestyy. Riihisleiri 2018 tulee! Riihis on Lähetysseuran nuorisotyön suurin tapahtuma. Luvassa on huikeaa ohjelmaa. Ilmoittaudu mukaan!

Hae rippikouluun 2019

Ilmoittautuminen vuoden 2019 rippikouluun alkaa 1.7. Rippikoulu järjestetään kurssikeskus Päiväkummussa Orivedellä.

Hae voluksi

Tarjolla on ainoalaatuinen kokemus: elämää yhteisössä, joka rukoilee, työskentelee, lukee Raamattua ja pitää hauskaa yhdessä.