Rippikoulu– ja nuorisotyömme on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tarjoamme nuorille myös monenlaista tekemistä.

Tule mukaan

Lisätietoja:
Kirsi Erkama
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
kirsi.erkama@suomenlahetysseura.fi

Nuorten kevätleiri 2022

Nuorten kevätleiri järjestetään 22.-24.4. Tarjolla on mielenkiintoista ohjelmaa, yhdessäoloa, hyvää ruokaa, musiikkia ja hiljentymistä. Tule mukaan!

Retki Lähetysjuhlille Ouluun

Tule mukaan Lähetysjuhlille ja Kirkkopäiville Ouluun 20.-22.5. 2022. Juhlilla on paljon ohjelmaa nuorille!

Riihisleiri 2022

Legendaarinen kesän huippuhetki lähestyy! Riihisleiri 12.-14.8.2022.
Leirifestarilla kohtaat kavereita, kesän työntekijöitä ja kolmiyhteistä Jumalaa.