Rippikoulu– ja nuorisotyömme on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tarjoamme nuorille myös monenlaista tekemistä.

Tule mukaan

Lisätietoja:
Kirsi Erkama
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
kirsi.erkama@suomenlahetysseura.fi

Syysleiri 2021

Syysleiri

Syysleiri järjestetään 15.–17.10.2021. Ohjelmassa on sitä samaa kuin jokaisella leirillä: yhdessäoloa, ulkoilua, ilta riihiksiä, Raamattua ja opetuksia, keskusteluja, messu, iltaohjelmaa ja muuta kivaa.

Nuorten aikuisten leiri

Nuorten aikuisten leiri järjestetään 29.–31.10.2021 Päiväkummussa. Leiri on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille, joita Lähetysseuran työn teemat kiinnostavat.

Riihisleiri 2021

Riihis 2020

Legendaarinen kesän huippuhetki lähestyy! Riihisleiri 13.-15.8.2021.
Leirifestarilla kohtaat kavereita, kesän työntekijöitä ja kolmiyhteistä Jumalaa.