Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Tule tekemään

Riihis Päiväkummussa. Kuva Renja Nurmi

Lue tarkemmin, mihin kaikkeen nuorten toimintaan pystyt osallistumaan.

Kevätleiri 2020

Riihikirkkoleiri Päiväkummussa. Nuoret ristin äärellä: Kuva Ari Vitikainen

Kevätleiri järjestetään Jyväskylän Kiponniemessä 13.–15.3.2020. Ohjelmassa mm. yhdessäoloa, ulkoilua ja Riihiksiä uudessa ympäristössä

Rippikoulut

Rippikoulu on ihmisen parasta aikaa. Lähetysseura järjestää kesäisin kaksi rippikoululeiriä Päiväkummussa.