Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Isoseksi riparille?

Haluatko huikelle riparileirille uudelleen? Nyt siihen on mahdollisuus! Etsimme riparille ja pajaleirille 6-12 isosta.

Hae Cuminaan!

Cumina on Suomen Lähetysseuran vuosittain koottava nuorten musiikkiryhmä. Hae mukaan!

Kevätleiri tulee!

Yksi kevään upeimmista kohokohdista on nuorten kevätleiri Tätä leiriä ei kannata jättää väliin! :)