Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Syysleiri

Syysleiri järjestetään 30.10.–1.11.2020. Ohjelmassa on sitä samaa kuin jokaisella leirillä: yhdessäoloa, ulkoilua, ilta riihiksiä, Raamattua ja opetuksia, keskusteluja, messu, iltaohjelmaa ja muuta kivaa.

Nuorten aikuisten leiri

Nuorten aikuisten leiri järjestetään 6.–8.11.2020 Päiväkummussa. Jos olet 18–30-vuotias ja Lähetysseuran nuorten aikuisten meininki kiinnostaa, olet tervetullut vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut leireillemme.

Riihis 2020 toteutuu leirinä sittenkin!

Riihis 2020

Legendaarinen kesän huippuhetki lähestyy koronatilanteesta huolimatta. Riihisleiri 2020 on tulossa! Vapautuneet koronarajoitukset sallivat myös leirin järjestämisen.