Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Kesätyöpaikkoja rippikoulu- ja nuorisotyöhön 2018

Haemme teologian tai nuorisotyön opiskelijoita sekä muusikkoja nuoriso- ja rippikoulutyöhön. Lisäksi etsimme talkootyön koordinaattoria kurssikeskus Päiväkumpuun.

Uudenvuodenleiri 30.12.–1.1.

Uusivuosi tulee yllättävän pian. Huikein tapa viettää uuttavuotta on parhaassa paikassa ja iloisessa seurassa Päiväkummussa. Ilmoittaudu 18.12. mennessä.

Riihis Päiväkummussa. Kuva Renja Nurmi

Lähetysseura järjestää kesäisin leiririppikouluja Kurssikeskus Päiväkummussa Orivedellä. Kesällä 2018 järjestetään kaksi rippileiriä. Haku 22.10. mennessä.