Rippikoulu– ja nuorisotyömme on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tarjoamme nuorille myös monenlaista tekemistä.

Tule mukaan

Lisätietoja:
Kirsi Erkama
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
kirsi.erkama@suomenlahetysseura.fi

Uuden vuoden leiri 2021

Uuden vuoden leiri järjestetään 30.12.2021–1.1.2022. Tarjolla on mielenkiintoista ohjelmaa, yhdessäoloa, hyvää ruokaa, musiikkia ja hiljentymistä. Mennyt vuosi hyvästellään ja uusi vuosi vastaanotetaan mitä parhaimmassa seurassa!

Nuorten aikuisten leiri

Nuorten aikuisten leiri järjestetään 29.–31.10.2021 Päiväkummussa. Leiri on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille, joita Lähetysseuran työn teemat kiinnostavat.

Riihisleiri 2021

Riihis 2020

Legendaarinen kesän huippuhetki lähestyy! Riihisleiri 13.-15.8.2021.
Leirifestarilla kohtaat kavereita, kesän työntekijöitä ja kolmiyhteistä Jumalaa.