Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Riihis 2020 toteutuu leirinä sittenkin!

Riihis 2020

Legendaarinen kesän huippuhetki lähestyy koronatilanteesta huolimatta. Riihisleiri 2020 on tulossa! Vapautuneet koronarajoitukset sallivat myös leirin järjestämisen.

Tekijäksi Riihikselle

Riihis 2020

Riihis 2020 toteutuu! Myös tänä vuonna tapahtuman aikaansaamiseksi tarvitaan paljon tekijöitä – eli juuri sinut!

Tule tekemään

Riihis Päiväkummussa. Kuva Renja Nurmi

Lue tarkemmin, mihin kaikkeen nuorten toimintaan pystyt osallistumaan.