Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Lähde OLK-matkalle!

OLK eli opiskelijoiden lähetyskoulutus matkaa tänä vuonna Tansaniaan. Matka kestää 10-14 päivää ja ajoittuu aikavälille 27.12.2018-13.1.2019. Lähden mukaan unohtumattomalle matkalle!

Hae rippikouluun 2019

Ilmoittautuminen vuoden 2019 rippikouluun alkaa 1.7. Rippikoulu järjestetään kurssikeskus Päiväkummussa Orivedellä.

Hae leiritiimiin

Haluaisitko suunnitella ja toteuttaa nuortenleirejä? Haku leiritiimiin on käynnissä elokuun alusta syyskuun puoliväliin.