Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Kesätyöpaikkoja rippikoulu- ja nuorisotyöhön 2018

Haemme teologian tai nuorisotyön opiskelijoita sekä muusikkoja nuoriso- ja rippikoulutyöhön. Lisäksi etsimme talkootyön koordinaattoria kurssikeskus Päiväkumpuun.

Isoshaku 2018

Haemme isosia Suomen Lähetysseuran ripareille Päiväkumpuun Orivedelle. Järjestämme kesällä 2018 kaksi rippikoululeiriä, joille haemme 8-12 isosta leiriä kohden.

Hae Cuminaan

Cumina-musiikkiryhmä etsii noin kahtakymmentä soittajaa ja laulajaa, jotka valitaan hakemusten perusteella. Ryhmä tekee kesäkuun alussa noin viikon mittaisen kiertueen esiintyen seurakunnissa ja seurakuntien tapahtumissa.