Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Rippikoulut

Rippikoulu on ihmisen parasta aikaa. Lähetysseura järjestää kesäisin kaksi rippikoululeiriä Päiväkummussa.

Nuorten aikuisten leiri 18.–20.10.2019

Nuorten aikuisten leiri on maailman asioiden ja Lähetysseuran työn pohtimista sekä rukouksen, yhdessäolon ja levon viikonloppu kaikenikäisille.

Nuorten syysleiri 11.–13.10.2019

Syksy tulee ja sen mukana syksyn kivat jutut – niistä parhaana Nuorten syysleiri!