Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu– ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Nuorten aikuisten leiri kutsuu!

Nuorten aikuisten –leiri tulee jälleen 30.11.-2.12. Leirillä leikitään, saunotaan, pelataan, lauletaan, soitetaan, rukoillaan, syödään, opitaan uutta. Ilmoittaudu mukaan!

Uudenvuoden leirille

Huikein tapa viettää uuttavuotta on parhaassa paikassa ja iloisessa seurassa. Tule viettämään uuttavuotta kanssamme!

Kesätöitä vuodelle 2019

Kesätyö avaa huikean mahdollisuuden järjestää suuri hengellinen tapahtuma nuorille. Haemme muusikoita, talkootyön koordinaattoria ja opiskelijoita mukaan.