Nuorten aikuisten viikonloput

Nuorille aikuisille eli 18 vuotta täyttäneille järjestämme kaksi omaa viikonloppua vuodessa, huhti-toukokuussa ja loka-marraskuussa. Niiden teemat ja ohjelmat löydät Facebookista ja Instasta.

Syksyn 2020 Nuorten aikuisten viikonloppu on päätetty toteuttaa etänä koronatilanteesta johtuen.

Ilmoittaudu mukaan 7.–8.11.2020 järjestettävään etäviikonloppuun.

Kevään nuorten aikuisten -leiri Päiväkummussa 9.-11.4.2021

Nuorten aikuisten viikonloput ovat suunnattu 18-30-vuotiaille ja niihin voi tulla mukaan vaikkei olisi ollut aiemmin Lähetysseuran työssä mukana.

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
Rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
jaakko.niiles@suomenlahetysseura.fi
040 6351157

Nuorten aikuisten viikonlopuissa on mukana myös Lähde liikkeelle -kurssin osallistujia. Lähde liikkeelle -kurssilla on mahdollista tutustua lähetystyöhön kokonaisvaltaisesti ja sen jälkeen on mahdollista hakea ulkomaille vapaaehtoiseksi (2–12 kk) Felm Volunteer -tehtäviin.

Lisätietoja:
Suvi Korhonen