Nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten viikonloput

Nuorille aikuisille eli 18 vuotta täyttäneille järjestämme kaksi omaa viikonloppua vuodessa, huhti-toukokuussa ja marras-joulukuussa. Niiden teemat ja ohjelmat löydät Facebookista ja Instasta.

Seuraava nuorten aikuisten viikonloppu järjestetään 18.–20.10.2019 Päiväkummussa. Ilmoittautuminen alkaa viimeistään kuukautta aiemmin tälle sivulle ilmestyvän lomakkeen kautta. Nuorten aikuisten viikonloput ovat suunnattu 18-30-vuotiaille ja niihin voi tulla mukaan vaikkei olisi ollut aiemmin Lähetysseuran työssä mukana.

Nuorten aikuisten viikonlopuissa on mukana myös Lähde liikkeelle-kurssin osallistujia. Lähde liikkeelle-kurssilla on mahdollista tutustua lähetystyöhön kokonaisvaltaisesti ja sen jälkeen on mahdollista hakea ulkomaille vapaaehtoiseksi (2–12 kk) Felm Volunteer -tehtäviin.

Lisätietoja:
Elina Siukonen