Nuoret aikuiset

Nuorten aikuisten viikonloput

Nuorille aikuisille eli 18 vuotta täyttäneille järjestämme kaksi omaa viikonloppua vuodessa, huhti-toukokuussa ja loka-marraskuussa. Niiden teemat ja ohjelmat löydät Facebookista ja Instasta.

Seuraava nuorten aikuisten viikonloppu järjestetään 18.–20.10.2019 Päiväkummussa. Ohjelman ja ilmoittautumislomakkeen löydät tästä linkistä. Nuorten aikuisten viikonloput ovat suunnattu 18-30-vuotiaille ja niihin voi tulla mukaan vaikkei olisi ollut aiemmin Lähetysseuran työssä mukana.

Nuorten aikuisten viikonlopuissa on mukana myös Lähde liikkeelle -kurssin osallistujia. Lähde liikkeelle -kurssilla on mahdollista tutustua lähetystyöhön kokonaisvaltaisesti ja sen jälkeen on mahdollista hakea ulkomaille vapaaehtoiseksi (2–12 kk) Felm Volunteer -tehtäviin.

Lisätietoja:
Elina Siukonen