#YHDESSÄ2021-virtuaalitorstai 20.5. pureutuu keskustelukulttuurin murrokseen

Kirkkopäivien, Lähetysjuhlien ja Oulun seurakuntayhtymän #YHDESSÄ2021-virtuaalitorstai järjestetään makasiinityyppisenä verkkolähetyksenä torstaina 20.5.2021 iltapäivästä iltaan. Keskusteluissa aiheina ovat niin vihapuhe kuin se, miten keskustelemme nuorten kanssa toivosta.

TUTUSTU OHJELMAAN

Ilmoittaudu etukäteen

Maksuton #YHDESSÄ2021-virtuaalitorstai toteutetaan Liveto.fi-verkkoalustalla, jonne on kirjauduttava etukäteen. Voit ilmoittautua tapahtumaan 30.3. lähtien Liveton sivulla tästä linkistä.

Tapahtuma-alusta aukeaa keskiviikkona 19.5. klo 15. Kirjautua kannattaa hyvissä ajoin ennen ohjelmien alkua ja tutustua sisältöihin. Keskustelujen seuraamisen ja niihin osallistumisen lisäksi voi seurata inserttejä niin Oulusta kuin maailmalta.

Radio Deiltä ennakko-ohjelmaa 17.–19.5. ja jälkilöylyt 21.5.

Tapahtuman rinnakkaismediana toimiva Radio Dei tuottaa etukäteisohjelmaa tapahtumaviikolla maanantaista keskiviikkoon Herätys!-aamulähetyksessä ja iltapäivisin kulissien taakse kurkistaen. Virtuaalitorstain jälki-istunto pidetään perjantaiaamuna 21.5., kun kommentaattorit pureskelevat tapahtuman annin ja sulattelevat somekeskustelua.

Lisätietoa:
Mervi Ritokoski