UUTINEN 13.3.2020

Lähetysjuhlat perutaan koronan takia

…………………….

Tervetuloa Lähetysjuhlille Lahteen 22.–24.5. Juhlia ovat Lähetysseuran kanssa järjestämässä Lahden seurakuntayhtymä, kaupunki ja Mikkelin hiippakunta.

Tutustu ohjelmaan

Perheille ja kouluikäisille

Nuorille

Tule vapaaehtoiseksi Lahden Lähetysjuhlille!
Katso tehtävät vapaaehtoistyö.fi/lahti

Lähetysjuhlat ovat hyvä tilaisuus kohdata muiden kulttuurien kristittyjä ja pohtia yhdessä heidän kanssaan sitä, mitä merkitystä kristillinen usko tuo elämään ja miten usko vaikuttaa kehityksen ja maailman epäoikeudenmukaisuuden ongelmien ratkaisemiseen.

Juhlilla on mahdollisuus tutustua Lähetysseuran ja sen ulkomaisten yhteistyökumppaneiden työhön  eri puolilla maailmaa ja saada ajankohtaista tietoa lähetystyöstä. Lähetysjuhlat järjestetään yhteistyössä paikallisseurakunnan, hiippakunnan ja joka toinen vuosi Kirkkopäivien kanssa.

Lähetysseuran vuosikokous järjestetään vuosittain Lähetysjuhlien yhteydessä.

Suomen Lähetysseura järjestää Lähetysjuhlat vuosittain touko-kesäkuussa. Lähetysjuhlat ovat suurin kirkon kansainvälisen toiminnan tapahtuma.

Seuraavat juhlat:

• Lahti 22.–24.5.2020
  • Oulu 21.–23.5.2021 yhdessä Kirkkopäivien kanssa

Lataa tästä:
Lahden Lähetysjuhlien juliste (PDF)

Yhteystiedot:
Mervi Ritokoski