Suomen Lähetysseura järjestää Lähetysjuhlat vuosittain touko-kesäkuussa. Lähetysjuhlat ovat suurin kirkon kansainvälisen toiminnan tapahtuma.

Seuraavat juhlat järjestetään Lahdessa 22.–24.5.2020 yhdessä Lahden seurakuntayhtymän, kaupungin ja Mikkelin hiippakunnan kanssa.

Tulossa on kaupunkifestivaali, jonka pääpaikkana on Lahden tori.

Lähetysjuhlat ovat hyvä tilaisuus kohdata muiden kulttuurien kristittyjä ja pohtia yhdessä heidän kanssaan sitä, mitä merkitystä kristillinen usko tuo elämään ja miten usko vaikuttaa kehityksen ja maailman epäoikeudenmukaisuuden ongelmien ratkaisemiseen.

Juhlilla on mahdollisuus tutustua Lähetysseuran ja sen ulkomaisten yhteistyökumppaneiden työhön  eri puolilla maailmaa ja saada ajankohtaista tietoa lähetystyöstä. Lähetysjuhlat järjestetään yhteistyössä paikallisseurakunnan, hiippakunnan ja joka toinen vuosi Kirkkopäivien kanssa.

Lähetysseuran vuosikokous järjestetään vuosittain Lähetysjuhlien yhteydessä.

Seuraavat juhlat:

• Lahti 22.–24.5.2020