Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat Oulussa 20.–22.5.2022

Kirkkopäiviä ja Lähetysjuhlia vietettiin aurinkoisessa Oulussa 6000 vieraan voimin. Juhlat päättyivät messuun, jossa siunattiin kahdeksan uutta työntekijää Lähetysseuran ulkomaiseen työhön.

Monet ohjelmat myös striimattiin ja ne ovat nähtävissä Virtuaalikirkossa. Päätösmessu löytyy täältä.

Vuonna 2023 juhlitaan Tampereella

Seuraavan kerran Kirkkopäiviä ja Lähetysjuhlia vietetään Tampereella. Silloin mukaan liittyvät ensimmäistä kertaa myös Kirkon musiikkijuhlat, jolloin tapahtuma kulkee nimellä Kirkon juhlat. Viikonlopun teemana on toivo. Tampereen Keskustori, kirkot ja tapahtumatilat täyttyvät viikonloppuna 26.–28.5.2023 toivon sanoista, teoista ja sävelistä.

Kirkon juhlat #YHDESSÄ 2023 järjestäjät ovat Kirkkohallitus, Kirkkopalvelut, Suomen Lähetysseura, Suomen Kanttori-Urkuriliitto, Suomen Kirkkomusiikkiliitto ja Tampereen seurakunnat.

Lisätietoa:
Rasmus Tillander