Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat Oulussa 20.–22.5.2022

Kirkkopäiviä ja Lähetysjuhlia vietettiin aurinkoisessa Oulussa 6000 vieraan voimin. Juhlat päättyivät messuun, jossa siunattiin kahdeksan uutta työntekijää Lähetysseuran ulkomaiseen työhön.

Monet ohjelmat myös striimattiin ja ne ovat nähtävissä Virtuaalikirkossa. Päätösmessu löytyy täältä.

Tulevat juhlat

Kirkon juhlat, jotka oli tarkoitus järjestää Tampereella toukokuussa 2023, on siirretty jääkiekon MM-kisojen vuoksi vuodella eteenpäin. Kisojen loppupelit olisivat sijoittuneet juuri samaan viikonloppuun kuin juhlat.

Sen sijaan Lähetysseura järjestää vuonna 2023 omat Lähetysjuhlansa. Tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kirkon juhlat on päätetty pitää Tampereella 17.–19.5.2024. Tapahtumassa yhdistyy kolme juhlaa: Kirkkopäivät, Lähetysjuhlat ja Kirkon musiikkijuhlat. Kirkon juhlat toteuttavat yhdessä Kirkkohallitus, Kirkkopalvelut, Suomen Lähetysseura, Suomen Kanttori-Urkuriliitto, Suomen Kirkkomusiikkiliitto ja Tampereen seurakunnat.

Lisätietoa:
Rasmus Tillander