Lähetysjuhlat pidetään sittenkin! Lahdessa pidettäväksi suunnitellut Lähetysjuhlat siirretään Radio Deihin. Suomen Lähetysseura ja Lahden seurakunnat tuottavat Radio Deihin 22.–24.5. yhteensä kahdeksan tuntia lähetysjuhlaohjelmaa.

pe 22.5. klo 18–20
la 23.5. klo 10–12 ja klo 17–20
su 24.5. klo 9–10

Luvassa studiovieraita ja elävää musiikkia sekä keskustelua siitä, mitä lähetystyö on tänään niin kotimaassa kuin ulkomailla. Esillä myös Namibian 150-vuotisjuhlavuosi ja avauksia teemasta Missä taivas on?

Mukana muun muassa piispa Teemu Laajasalo, piispa Jari Jolkkonen sekä muusikot Sakari Löytty ja Miikka Kallio – sekä Päivi Mattilan kirjoittama tosipohjainen kuunnelma Amaliasta, joka seurasi sydämensä ääntä lähetystyöhön Ambomaalle. Toimittajina Mervi Ritokoski ja Sari Lehtelä.

Katso ohjelma tästä.

Kuuntele Radio Dein taajuuksilla tai verkossa radiodei.fi

Lähetysjuhla-ohjelmien tekijöille voi laittaa WhatsApp-viestejä (ei puheluja) studioon lähetyksen aikana numeroon 044 44 77 447.

Kuuntelitko Lähetysjuhlia Radio Deissä? Anna palautetta.

Seuraavat juhlat:

Yhteystiedot: