Lähetysjuhlat ovat hyvä tilaisuus kohdata muiden kulttuurien kristittyjä ja pohtia yhdessä heidän kanssaan sitä, mitä merkitystä kristillinen usko tuo elämään ja miten usko vaikuttaa kehityksen ja maailman epäoikeudenmukaisuuden ongelmien ratkaisemiseen.

Lähetysjuhlat ovat suurin kirkon kansainvälisen toiminnan tapahtuma. Juhlilla on mahdollisuus tutustua Lähetysseuran ja sen ulkomaisten yhteistyökumppaneiden työhön  eri puolilla maailmaa ja saada ajankohtaista tietoa lähetystyöstä. Lähetysjuhlat järjestetään yhteistyössä paikallisseurakunnan, hiippakunnan ja joka toinen vuosi Kirkkopäivien kanssa.

Lähetysseuran vuosikokous järjestetään vuosittain Lähetysjuhlien yhteydessä.

Kuuntelen. Ymmärrän. Kunnioitan – Tervetuloa Ouluun 2021!

Seuraavat juhlat järjestetään 21.–23.5.2021 Oulussa yhteistyössä Kirkkopäivien ja Oulun ev.lut. seurakuntien kanssa.

Yhteystiedot:
Mervi Ritokoski