Lähetysjuhlat

Suomen Lähetysseura järjestää Lähetysjuhlat vuosittain touko-kesäkuussa. Lähetysjuhlat ovat suurin kirkon kansainvälisen toiminnan tapahtuma.

Toukokuussa 2019 Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteinen viikonloppu kokoaa kirkon työntekijät, luottamushenkilöt, lähetysväen sekä lähialueiden asukkaat värikkääseen juhlaan keskelle Suomea Jyväskylään.

Lähetysjuhlat ovat hyvä tilaisuus kohdata muiden kulttuurien kristittyjä ja pohtia yhdessä heidän kanssaan sitä, mitä merkitystä kristillinen usko tuo elämään ja miten usko vaikuttaa kehityksen ja maailman epäoikeudenmukaisuuden ongelmien ratkaisemiseen.

Juhlilla on mahdollisuus tutustua Lähetysseuran ja sen ulkomaisten yhteistyökumppaneiden työhön  eri puolilla maailmaa ja saada ajankohtaista tietoa lähetystyöstä. Lähetysjuhlat järjestetään yhteistyössä paikallisseurakunnan, hiippakunnan ja joka toinen vuosi Kirkkopäivien kanssa.

Lähetysseuran vuosikokous järjestetään vuosittain Lähetysjuhlien yhteydessä.

Tulevat Lähetysjuhlat

• 17.–19.5.2019 Jyväskylässä yhteinen tapahtuma Kirkkopäivien kanssa