Uutishuoneesta löydät uutiset, tiedotteet ja tapahtumat. Voit tilata myös uutiskirjeen.

Logojen käyttöön liittyviin kysymyksiin saat lisätietoa viestinnän suunnittelija Heidi Tirriltä, puh. 020 7127 033, heidi.tirri[at]suomenlahetysseura.fi.

Viestinnän ja kuvapalvelun tavoitat sähköpostilla: tiedotus[at]suomenlahetysseura.fi.

Kuvat: kuvapankki.evl.fi
Kirkon kuvapankissa on Suomen Lähetysseuran yli 500 valokuvaa:

• Kuvapankkiin pääset klikkaamalla ”hyväksyn käyttöehdot” ja sitten joko ”ohita kirjautuminen” tai ”kirjaudu sisään” (seurakunnat). Kuvan lataaminen ja käyttäminen edellyttää ehtojen hyväksymistä.
  • Sivun yläpalkista valitse Aihealue: Suomen Lähetysseura. Täytä hakusanasi kohtaan Pikahaku: esim. ”Etiopia” tai ”koulutus” – saat valikoiman kuvia.

Kuvia voit tilata myös tiedotus[at]suomenlahetysseura.fi

Lehdet

Lähetysseura julkaisee kahta lehteä, 8 kertaa vuodessa ilmestyvää Suomen Lähetyssanomia ja 4 kertaa vuodessa ilmestyvää ruotsinkielistä Missionia. Lähetyssanomien joulunumero on Tulkoon joulu.

Kirjojen arvostelukappaleet

Suomen Lähetysseuran kustannusliikkeen kirjoista voit tilata arvostelukappaleen kustannusjohtaja Eivor Ng:ltä, puh. 020 7127 272.

Viestinnän yhteystiedot