Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Seurakunnalle

Seurakunnat ovat Suomen Lähetysseuran tärkeimmät kumppanit kotimaassa. Yhdessä teemme kokonaisvaltaista lähetystyötä maailmalla ja edistämme maailmanlaajan Kristuksen kirkon kasvua. Seurakuntien taloudellinen ja hengellinen tuki on toiminnallemme olennaisen tärkeää.

Lue lisää: Seurakunnat ja Lähetysseura

Ajankohtaista: Tasaus-keräys seurakunnille

Seurakuntapalvelut

Tuula Kosonen ja raamatunkäännöstiimi. Kuva Joanna Lindén-Montes

Vierailut

Lähetystyöntekijämme, kouluttajamme ja asiantuntijamme ovat seurakuntien käytettävissä erilaisissa tilaisuuksissa, tapahtumissa ja toiminnan kehittämisessä.

Tutustu heihin ja ota yhteyttä
Senegalilaiset lapset istuvat ringissä seuraamassa pyhäkouluopetusta.

Koulutukset

Tarjoamme seurakunnille kansainvälisyyskasvatukseen ja monikulttuurisuuteen liittyviä koulutuksia niin aikuisille kuin lapsille ja nuorille.

Tutustu tarkemmin
Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen

Taideryhmät

Musiikkia – tanssia – teatteria – koulutusta: Lähetysseuran yhteydessä toimivia musiikki- ja taideryhmiä voi tilata esiintymään ja kouluttamaan.

Tutustu ja tilaa
Lähetysseuran kehitysyhteistyö arvioitiin viime vuonna. Arvioinnissa muun muassa kiitettiin Lähetysseuran tapaa huomioida työssään haavoittuvat ihmisryhmät

Materiaalit

Täältä löydät Suomen Lähetysseuran logot sekä monenlaista materiaalia seurakunnassa käytettäväksi eri-ikäisten parissa. Valokuvia voit tiedustella kuvapalvelustamme.

Tutustu ja käytä