Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Seurakunnalle

Seurakunnat ovat Suomen Lähetysseuran tärkeimmät kumppanit kotimaassa. Yhdessä teemme kokonaisvaltaista lähetystyötä maailmalla ja edistämme maailmanlaajan Kristuksen kirkon kasvua.

Seurakuntien taloudellinen ja hengellinen tuki on toiminnallemme olennaisen tärkeää.

Kaikki Lähetysseuran viestintämateriaali on seurakuntien käytettävissä – artikkeleita, kuvia, videoita ja podcasteja saa julkaista ja jakaa. Ota rohkeasti yhteyttä Lähetysseuran viestintään: viestinta@suomenlahetysseura.fi

Lue lisää: Seurakunnat ja Lähetysseura

Nuoren seurakunnan veisukaraoke tilattavissa »

Seurakuntapalvelut

Tuula Kosonen ja raamatunkäännöstiimi. Kuva Joanna Lindén-Montes

Vierailut ja asiantuntijat

Työntekijämme ovat seurakuntien käytettävissä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä toiminnan kehittämisessä. Pyydä mukaan!

Tutustu ja ota yhteyttä
Lähetysseuran kehitysyhteistyö arvioitiin viime vuonna. Arvioinnissa muun muassa kiitettiin Lähetysseuran tapaa huomioida työssään haavoittuvat ihmisryhmät

Materiaalit

Täältä löydät Suomen Lähetysseuran logot sekä monenlaista materiaalia seurakunnassa käytettäväksi eri-ikäisten parissa. Valokuvia voit tiedustella kuvapalvelustamme.

Tutustu ja käytä
Senegalilaiset lapset istuvat ringissä seuraamassa pyhäkouluopetusta.

Teemat ja koulutukset

Tarjoamme seurakunnille kansainvälisyyskasvatukseen ja monikulttuurisuuteen liittyviä koulutuksia niin aikuisille kuin lapsille ja nuorille.

Tutustu tarkemmin
Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen

Taideryhmät

Musiikkia – tanssia – teatteria – koulutusta: Lähetysseuran yhteydessä toimivia musiikki- ja taideryhmiä voi tilata esiintymään ja kouluttamaan.

Tutustu ja tilaa