Kutsu seurakuntaasi

Lähetystyöntekijämme, kouluttajamme ja asiantuntijamme ovat seurakuntien käytettävissä erilaisissa tilaisuuksissa, tapahtumissa ja toiminnan kehittämisessä. Tutustu ja ota yhteyttä.

Vierailijan seurakuntaan voi tilata osoitteesta vierailupyynto(at)suomenlahetysseura.fi

Kotimaassa olevat lähetystyöntekijät

Kotimaassa työskentelevät lähetystyöntekijät ovat kotimaanjaksolla olevia tai jokin aika sitten kansainvälisistä tehtävistä palanneita ulkomaantyöntekijöitä. Heitä voi pyytää kertomaan Lähetysseuran ja sen kumppaneiden työstä ja työn tuloksista. Lähetystyöntekijöitä voi kutsua mukaan myös tori- tai muihin yleisötapahtumiin, jumalanpalveluksiin, kouluvierailuille ja tilaisuuksiin, joiden teemat liittyvät lähetystyöhön tai kansainvälisyyteen.

Tutustu kotimaassa oleviin lähetystyöntekijöihin

Kouluttajat ja asiantuntijat

Lähetysseuran asiantuntijat tukevat seurakuntia niiden työn kehittämisessä. Autamme löytämään ajanmukaisia ja mielekkäitä tapoja liittää lähetystyö jumalanpalveluselämään, kristilliseen kasvatukseen, rippikouluun ja muuhun seurakuntaelämään. Tutustu asiantuntijoihimme ja kutsu heitä tapahtumiin tai kouluttamaan.

Tutustu asiantuntijoihimme

Jos suunnittelet ulkomaisen vieraan kutsumista seurakuntaasi tai matkaa Lähetysseuran työalueelle, ota yhteyttä matka- ja vierailukoordinaattoriimme.