Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Suomen Lähetysseuran taideryhmien harjoitustila Studio Tasaamo sijaitsee Helsingin Pitäjänmäen yritysalueella. Käytettävissä oleva salin pinta-ala on noin 97 m2. Vapaina aikoina tilaa vuokrataan myös muille taideryhmille (musiikki, tanssi, teatteri) tai taiteen ammattilaisille, esim. kuvauksiin.

Tilassa voi olla enintään 30 henkilöä kerrallaan.

Tilan varaaminen 

Sali on useimmiten varattavissa tiistaista perjantaihin klo 9.00-17.00. Myös perjantai-illat ja jotkut viikonloput ovat mahdollisia.   

Varaukset raisa.takala@suomenlahetysseura.fi

Varaus alkaa siitä kellonlyömästä, jolloin olet varauksen tehnyt alkavaksi. Huomioi aikaa varatessasi, että mahdollinen järjestelyn ja tilan siistimisen täytyy tapahtua varaamasi ajan puitteissa. Tilan tulee olla heti vuoron päättyessä valmis seuraavalle varaajalle.

Varustelu 

Studio Tasaamon tilassa on musta tanssilattia ja peiliseinä. Kun salissa käytetään kenkiä tai raskaita / teräviä esineitä, lattia on suojattava tilasta löytyvillä mustilla levyillä.  

Tilassa on valo- ja äänentoistolaitteet, sähköpiano, valkokangas ja dataprojektori. Keittiössä on jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeittimet, jotka toimivat ajastinkytkimellä. WC-tilat ja suihku käytävällä.  

Saapuminen 

Studio Tasaamon osoite on Höyläämötie 18 A, 00380 Helsinki.
Lähimmiltä pysäkeiltä ja Valimon asemalta on alle kilometrin kävelymatkat.

Sisäänkäynti A-rapusta onnistuu ilman ovikorttia klo 9-17. Muina ajankohtina täytyy lainata ovikorttia vuokraamisen yhteydessä. Hissin noustua 5. kerrokseen seuraa opasteita seinällä. Tasaamo löytyy B-rapun puolelta, joten B-rapustakin voi kulkea portaat ylös 5. kerrokseen mikäli ulko-ovi on auki.

Saavutettavuus: esteetön sisäänkäynti on B-rapussa ja se on saavutettavissa avustajan kanssa. 

Auton pysäköinti rakennuksen edessä on muutama 2h kiekkopaikka klo 9-18 ja kadun varressa on mahdollista myös pysäköidä

Varauksen peruminen on tehtävä viikkoa ennen sähköpostitse raisa.takala@suomenlahetysseura.fi
Peruuttamatta jääneet varaukset laskutetaan.  

Hinnasto 

30 euroa tunti (minimi 2 tuntia) 
150 euroa päivävuokra (klo 8-17 tiistai-perjantai)
250 euroa lauantai-sunnuntai (klo 9 la – klo 21 su) 
300 euroa koko viikonloppu (pe-illasta klo 17.00 sunnuntai-iltaan klo 21.00)