Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Lähetysseura tekee työtä 24 maassa eri puolilla maailmaa. Lähetystyöhön kuuluu julistus, diakonia ja vaikuttaminen. 

Kirkollinen työ

Kirkollisessa työssä teemme lähetystyötä yhdessä eri puolilla maailmaa sijaitsevien luterilaisten kirkkojen ja kristillisten järjestöjen kanssa. Vahvistamme kristillistä todistusta kirkkojen ulkopuolella olevien parissa ja tuemme diakoniatyön kehittämistä. Tuemme erityisesti seurakuntien työntekijöiden ja pappien koulutusta, joka vahvistaa kirkkojen kasvua ja toimintakykyä. 

Lue lisää Lähetysseuran kirkollisesta työstä. 

Kehitysyhteistyö

Kehitysyhteistyössä työskentelemme kaikkein köyhimpien ja syrjityimpien ihmisten parissa. Lähetysseuran kehitysyhteistyötä ohjaavat YK:n kestävän kehityksen tavoitteet sekä kansainväliset ihmisoikeusperiaatteet. Työmme tavoitteena on köyhyyden ja eriarvoisuuden poistaminen.  Kehitysyhteistyömme avulla kehittyvien maiden ihmiset voivat itse parantaa omia elinolosuhteitaan ja asemaansa.

Lue lisää Lähetysseuran kehitysyhteistyöstä. 

Rauhan- ja sovinnontyö

Rauhan- ja sovinnontyössä tuemme rauhanrakennusta ja työtä sovinnon edistämiseksi eri puolilla maailmaa. Lähetysseura tekee rauhantyötä kunkin alueen paikallisten yhteistyökumppaneiden kautta ja heidän työtään mahdollistaen. Työssämme tuemme organisaatioita ja ihmisiä, jotka esimerkiksi vuoropuhelun avulla rakentavat rauhaa ja vahvistavat sovintoa omalla kotiseudullaan ja omassa kotimaassaan.

Lue lisää Lähetysseuran rauhantyöstä.