Rukous on tärkeä osa lähetystyötä. Rukous kantaa työntekijöitämme ja kumppaneitamme sekä yhteistä työtämme maailmalla. Olemme siksi kiitollisia jokaisesta, joka rukoilee työmme ja Kristuksen maailmanlaajan kirkon puolesta. Kaikkia rukousaiheita voi käyttää jumalanpalveluksen esirukouksissa tai omissa rukouspiireissä. Viestejä saa myös välittää eteenpäin.

Täältä sivulta löydät kerran viikossa päivittyviä rukousaiheita, joita työntekijämme välittävät ja lähettävät. Aiheet on poimittu lähetystyöntekijöiden kirjeistä. Kirjeitä voi tilata osoitteesta ulkomaankirje@suomenlahetysseura.fi.

Meillä on myös Whatsappissa Rukousviesti-niminen kanava, jonne tulee pitkin viikkoa rukousaiheita eri puolilta maailmaa. Löydät sen “Rukousviesti – Suomen Lähetysseura” -nimellä Whatsappin välilehdeltä “Päivitykset”. Pääset kanavalle myös suoralla linkillä: https://whatsapp.com/channel/0029VaJ4VS435fLwktAYiZ30

Jeesus sanoo: ”Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.” Matt.18:20 Kiitos Jumalalle sinusta ja rukouksestasi!

Omat rukouspyyntösi voit lähettää osoitteeseen rukousviesti@suomenlahetysseura.fi. Lähetysseuran työntekijät rukoilevat puolestasi.

Viikon rukousaihe:

Tällä viikolla pyydämme rukousta Thaimaassa juuri vihittyjen uusien pappien työlle.

Vihkitilaisuuteen osallistuneet Tomas ja Riikka-Maria Kolkka jakavat tunnelmia paikan päältä:

“Tilaisuus oli poikkeuksellisen hieno ja juhlava, koska tällä kertaa pappisvihkimyksen sai yhteensä neljä nuorta pappia, jotka kaikki ovat aikaisemmin työskennelleet Thaimaan evankelis-luterilaisen kirkon evankelistoina omissa seurakunnissaan. Kirkko onkin viime aikoina pyrkinyt entistä enemmän kouluttamaan ja vihkimään työntekijöitään papeiksi myös maaseudun seurakuntiin, joissa on ollut pulaa papeista jo pitkään. Nyt Chiang Rain seurakuntien pappispulaan saatiinkin kerralla merkittävä parannus. Ja mikä hienointa, kaikki tehtävään siunatut edustivat Pohjois-Thaimaan etnisiä vähemmistöjä, akha- ja lahu-kansoja. Vastavihityt papit voivat siis jatkossa palvella omaa kansaansa myös heidän omalla äidinkielellään.”

Siunausta työhönne Narongchai Mayer, Preerachai Saenthaweedet, Suwit Duangkaew, Aphisit Aisam sekä toisessa tilaisuudessa pappisvihkimyksen niin ikään saanut Dechrit Suyawong. Vihkimyksen toimitti Thaimaan evankelis-luterilaisen kirkon uusi piispa, Boonmee Jaruphong.

Katso tästä videotunnelmia paikan päältä: