Rukous on tärkeä osa lähetystyötä. Rukous kantaa työntekijöitämme ja kumppaneitamme sekä yhteistä työtämme maailmalla. Olemme siksi kiitollisia jokaisesta, joka rukoilee työmme ja Kristuksen maailmanlaajan kirkon puolesta niin yksityisesti kuin seurakunnan yhteisessä messussa ja muissa tilaisuuksissa.

Täältä löydät rukousaiheita, joita työntekijämme välittävät ja lähettävät. Ota ne käyttöön ja muokkaa vaikka messun esirukoukseen sopivaksi.

Kiitos Jumalalle sinusta ja rukouksestasi!

Rukousaiheita:

Nepal: Alkava monsuunikausi, jonka on varoiteltu olevan tänä vuonna erityisen paha (seurausta mm maanvyörymät ja tulvat), rukoillaan, että tuhot jäisivät mahdollisimman vähäisiksi.

Kambodža ja Laos: Suomen Lähetysseuran työ Kambodžassa ja Laosissa, kaikki sen kumppanit ja työntekijät.