Ota yhteyttä matka- ja vierailutoiminnan suunnittelijaan:

Kun olet kiinnostunut osallistumaan Lähetysseuran järjestämälle ryhmämatkalle.
Suomen Lähetysseura järjestää vuosittain useita eri työalueille suuntautuvia opintomatkoja. Näillä matkoilla saat kosketuksen kumppanikirkkojen elämään maailmalla ja näet, mitä yhteisellä työllä on saatu aikaan. Matkoja on tarjolla niin seurakuntien työntekijöille, luottamushenkilöille kuin työstä kiinnostuneille vapaaehtoisille. Vuosittain matkakalenterista löytyy muun muassa ajankohtaisiin kampanjoihin liittyvä matka sekä erityisesti nuorille aikuisille suunnattu reissu.

Kun olet järjestämässä seurakunnan ryhmämatkaa Suomen Lähetysseuran työalueelle. Suunnittelijalta saat tiedon muista alueelle suunnitelluista matkoista ja voit myös saada apua seurakunnan oman matkan suunnitteluun, siihen liittyvään etukäteiskoulutukseen sekä matkan mainostamiseen. Suunnittelijan kanssa voit myös miettiä, miten matkalla opittua ja nähtyä voi jakaa isomman joukon hyödyksi ja iloksi.

Kun suunnittelet ulkomaisen vieraan kutsumista seurakuntaasi.
Suunnittelijalta saat tiedon jo sovituista vierailuista sekä apua vierailun suunnitteluun ja järjestelyihin.

Tulossa olevat matkat:
Tällä hetkellä ei tiedossa tulevia matkoja.

Ota yhteyttä:
Leena Helle
Matka- ja vierailutoiminnan suunnittelija
p. 040 1947 042
leena.helle@suomenlahetysseura.fi

Jos haluat lähetystyöntekijän, saarnaajan tai muun vieraan seurakuntaasi, lähetä viesti osoitteeseen vierailupyynto(at)suomenlahetysseura.fi.