Kun olet kiinnostunut osallistumaan Lähetysseuran järjestämälle ryhmämatkalle.
Suomen Lähetysseura järjestää vuosittain useita eri työalueille suuntautuvia opintomatkoja. Näillä matkoilla saat kosketuksen kumppanikirkkojen elämään maailmalla ja näet, mitä yhteisellä työllä on saatu aikaan. Matkoja on tarjolla niin seurakuntien työntekijöille, luottamushenkilöille kuin työstä kiinnostuneille vapaaehtoisille. Vuosittain matkakalenterista löytyy muun muassa ajankohtaisiin kampanjoihin liittyvä matka sekä erityisesti nuorille aikuisille suunnattu reissu.

Kun olet järjestämässä seurakunnan ryhmämatkaa Suomen Lähetysseuran työalueelle. Ota yhteyttä oman seurakuntasi palvelupäällikköön.

Kun suunnittelet ulkomaisen vieraan kutsumista seurakuntaasi.
Ota yhteyttä oman seurakuntasi palvelupäällikköön.

Tulossa olevat matkat:
Tällä hetkellä ei tiedossa tulevia matkoja.

Jos haluat lähetystyöntekijän, saarnaajan tai muun vieraan seurakuntaasi, lähetä viesti osoitteeseen vierailupyynto(at)suomenlahetysseura.fi.