Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Matkat ja vierailut

Ota yhteyttä matka- ja vierailukoordinaattoriin:

Kun olet kiinnostunut osallistumaan Lähetysseuran järjestämälle ryhmämatkalle.
Suomen Lähetysseura järjestää vuosittain useita eri työalueille suuntautuvia opintomatkoja. Näillä matkoilla saat kosketuksen kumppanikirkkojen elämään maailmalla ja näet, mitä yhteisellä työllä on saatu aikaan. Matkoja on tarjolla niin seurakuntien työntekijöille, luottamushenkilöille kuin työstä kiinnostuneille vapaaehtoisille. Vuosittain matkakalenterista löytyy muun muassa ajankohtaisiin kampanjoihin liittyvä matka sekä erityisesti nuorille aikuisille suunnattu reissu.

Kun olet järjestämässä seurakunnan ryhmämatkaa Suomen Lähetysseuran työalueelle. Koordinaattorilta saat tiedon muista alueelle suunnitelluista matkoista ja voit myös saada apua seurakunnan oman matkan suunnitteluun, siihen liittyvään etukäteiskoulutukseen sekä matkan mainostamiseen. Koordinaattorin kanssa voit myös miettiä, miten matkalla opittua ja nähtyä voi jakaa isomman joukon hyödyksi ja iloksi.

Kun suunnittelet ulkomaisen vieraan kutsumista seurakuntaasi.
Koordinaattorilta saat tiedon jo sovituista vierailuista sekä apua vierailun suunnitteluun ja järjestelyihin.

Tulossa olevat matkat:
Tällä hetkellä ei tiedossa tulevia matkoja.

Ota yhteyttä:
Elina Hämäläinen
matka- ja vierailu koordinaattori
p. 020 7127 087
elina.hamalainen@suomenlahetysseura.fi

Jos haluat lähetystyöntekijän, saarnaajan tai muun vieraan seurakuntaasi, lähetä viesti osoitteeseen vierailupyynto(at)suomenlahetysseura.fi.