Yrityksille

Suomen Lähetysseura paremman maailman puolesta

Suomen Lähetysseura on  työskennellyt oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman hyväksi jo lähes 160 vuotta. Työskentelemme yhdessä paikallisten kumppaneiden kanssa 30 maassa mm. Afrikassa, Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Lähi-idässä.

Lahjoita

Yritys, haluatko tehdä vaikuttavaa bisnestä?

Etsimme yritysyhteistyökumppaneita ulkomaantyöhön ja kampanjoihin. Oletko kiinnostunut löytämään uusia markkinoita tai kehittämään innovaatioita, joilla on myönteisiä kehitysvaikutuksia? Vai haluatko mieluummin tukea hankkeitamme? Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani, joka tuntee paikallisen toimintaympäristön vuosikymmenien kokemuksella.

Yhteistyökumppaniksi projekteihin

Onko teillä tuote, idea tai osaamista, jolla rakennetaan kestävää kehitystä ja jota haluatte viedä kehitysmaihin? Me voimme auttaa. Tunnemme paikallisen kontekstin, kulttuurin ja kielen. Meillä on hyvin laajat verkostot: kumppanimme ovat mm. paikallisia järjestöjä ja kirkkoja. Joissakin tapauksissa – esimerkiksi ottaessamme hankkeissa käyttöön uutta teknologiaa ja tietotaitoa – tarjoamme yritykselle mahdollisuuden osallistua myös hankkeen suunnitteluun. Kun yritys osallistuu projekteihin ja vie osaamistaan kehitysmaihin, se voi löytää uusia markkina-alueita ja oppia paikallisia toimintamalleja kasvavilla markkinoilla.

Odotamme yrityksiltä: Innovaatiota ja toimintaa, jolla on myönteisiä kehitysvaikutuksia ja liiketoiminnan vastuullisuutta.

Tarjoamme teille: Luotettavan kumppanin, tietotaitoa liittyen toimintaympäristöihimme, kontakteja ja yhteistyöverkostoja, fasilitointia, tai esimerkiksi mahdollisuuden testata toimintaanne kehitysmaa-kontekstissa.

Yhteistyökumppaniksi kampanjoihin

• Lahjoita ja rakenna parempaa maailmaa. Verkkopankissa tai keräystilillemme FI38 8000 1400 1611 30, VIESTI: kohde
  • Haluaisitteko antaa kampanjoihimme tekonologia-, viestintä- tai markkinointiosaamistanne? Aikanne ja asiantuntemuksenne ovat meille tärkeitä. Pro bono -yhteistyö on oiva tapa tehdä hyvää.
  • Tavoitatteko te paljon ihmisiä? Niin mekin. Esimerkiksi Kauneimmissa Joululauluissa käy miljoona suomalaista. Tarjoamme teille näkyvyyttä hyvän asian yhteydessä, kun saamme teiltä vastineeksi näkyvyyttä teidän asiakaskunnassanne.
  • Anna henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille joululahja, jolla on merkitystä.  Tavaran sijasta voitte tukea esimerkiksi lasten koulunkäyntiä tai naisten yrittäjyyttä.
  • Onko teillä eettisiä ja ekologisia tuotteita? Kun lahjoitatte tuotepalkintoja tapahtumiimme ja kampanjoihimme, yrityksenne tuotteet saavat arvokasta näkyvyyttä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Manager, Development Finance