Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Lasten Pankki

Miljoonat lapset elävät olosuhteissa, joissa heillä ei ole mahdollisuutta koulunkäyntiin.

Lasten Pankki poistaa esteitä lasten koulunkäynnin tieltä. Lasten hyvinvointi ja turvallinen oppimisympäristö parantavat koulunkäynnin edellytyksiä ja oppimistuloksia. Sinä voit auttaa.

Lahjoita

Lahjoita Lasten Pankkiin

Sinun avullasi syrjäytymisvaarassa olevat lapset saavat paremman alun elämälleen. Köyhyyden kierre voidaan katkaista. Pienelläkin avulla on iso merkitys: henkilötodistus, koulupuku ja -tarvikkeet avaavat tien kouluun ja tuovat toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Sijoitus tulevaisuuteen

Lasten Pankki edistää lasten oikeuksien toteutumista eri puolilla maailmaa. Se poistaa esteitä lasten koulunkäynnin tieltä ja tuo turvaa lasten arkeen.

Vuonna 2020 Lasten Pankki rahoittaa erityisesti lastensuojeluun ja rauhankasvatukseen liittyvää työtä Angolassa, Boliviassa, Etiopiassa, Israelissa, Kolumbiassa, Nepalissa, Pakistanissa, Palestiinassa, Senegalissa, Tansaniassa, Thaimaassa ja Venezuelassa. Myös työ pakolaislasten koulunkäynnin tukemiseksi Lähi-idässä jatkuu.

Voit tukea maailman lasten hyväksi tehtävää työtä kuukausittain liittymällä Lasten Pankin kummiksi. Jokainen lahjoitus on tärkeä.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Ryhdy kummiksi

Tee kertalahjoitus

Tili- ja viitetiedoilla
Tilinumero: IBAN FI38 8000 1400 1611 30
Viesti: Lasten Pankki

Lahjoita verkossa

10
Lääkärillä käynti
Henkilöllisyystodistus
20
Henkilötodistus
50
Koulupuku ja -tarvikkeet
200
Päiväkotimaksu lapsiryhmälle kuukaudeksi

Lapset koulutien alkuun Angolassa

Angolassa lapsikuolleisuus on maailman korkeimpia. Aliravitsemus ja äärimmäinen köyhyys ovat monien lasten arkea. Yksi konkreettinen este koulunkäynnille on lasten paperittomuus.

Lasten Pankin avulla alle kouluikäisille lapsille Lubangossa hankitaan henkilötodistus, mikä on edellytys koulunkäynnin aloittamiselle. Päiväkodeissa lapset saavat päivittäin kaksi ateriaa sekä mahdollisuuden terveydenhoitoon. Turvallinen päiväkoti ennalta ehkäisee lasten syrjäytymistä ja esiopetus antaa hyviä valmiuksia koulunkäyntiin.

Lue lisää Angolasta