Lasten Pankki

Miljoonat lapset elävät olosuhteissa, joissa heillä ei ole mahdollisuutta koulunkäyntiin.

Ilman koulutusta oman elämän suuntaa on lähes mahdoton muuttaa. Lapset ovat vaarassa jäädä ilman tietoa ja taitoja, joita he tarvitsevat selviytyäkseen aikuisina. Sinä voit auttaa heitä.

Lahjoita

Lahjoita Lasten Pankkiin

Sinun avullasi kaikista heikoimmassa asemassa olevat lapset saavat paremman alun elämälleen. Suomen Lähetysseura antaa lapsille toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Pienelläkin avulla on iso vaikutus: koulupuku ja -tarvikkeet avaavat tien kouluun.

Sijoitus tulevaisuuteen

Lasten Pankki edistää lasten oikeuksien toteutumista eri puolilla maailmaa. Se poistaa esteitä lasten koulunkäynnin tieltä ja tuo turvaa lasten arkeen.

Vuonna 2018 Lasten Pankki rahoittaa erityisesti lastensuojeluun ja rauhankasvatukseen liittyvää työtä Angolassa, Etiopiassa, Israelissa, Kiinassa, Kolumbiassa, Pakistanissa, Palestiinassa, Senegalissa ja Tansaniassa. Myös työ pakolaislasten koulunkäynnin tukemiseksi Lähi-idässä jatkuu.

Lasten hyvinvointia ja koulutusta voit tukea myös säännöllisesti liittymällä kummiksi Suomen Lähetysseuran kautta. Ryhdy kummiksi.

Lääkäri-käynti Tansaniassa
Koulupuku ja -tarvikkeet Etiopiassa
aapinen
Opetus-ohjelma 50 pakolais-lapselle vuodeksi

Koulu-tv-kanava auttaa pakolaislapsia

Yli kaksi miljoonaa syyrialaista lasta on joutunut pakolaisiksi eikä voi käydä koulua. Pakolaisleireillä ei ole kouluja, mutta satelliittitelevisiojärjestö SAT-7 lähettää ”Minun kouluni” – opetusohjelmaa pakolaislapsille.

Lapset suorittavat koulun opetussuunnitelman mukaisesti katsomalla TV:tä puolitoista tuntia päivässä ja tekemällä läksyjä leirissä. Ohjelmien avulla lapset saavat peruskoulutuksen ja paremman tulevaisuuden.