Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Nuortenleirit järjestetään kurssikeskus Päiväkummussa eli Kummussa. Ne on tarkoitettu ripari-ikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Leireillä puhutaan kristittynä olemisesta, elämisestä ja kokonaisvaltaisesta lähetystyöstä, tutkitaan yhdessä Raamattua, hiljennytään riihishartauksiin ja pidetään todella hauskaa. Nuortenleirien yksi tavoite on tukea nuoria toimimaan aktiivisesti omassa kotiseurakunnassa.

Tulevat nuortenleirit ja muu toiminta

Loppiaisleiri nuorille ja nuorille 5.-7.1.2024 Jyväskylässä Vesalan leirikeskuksessa, ilmoittautuminen aukeaa joulukuun alussa.

Isoskoulutusleiri, isosten isosen koulutus ja apuohjaajakoulutus yhteistyössä LNK:n kanssa 22.3.-23.3. Juupajoella Sammalniemen leirikeskuksessa. Ilmoittautuminen aukeaa helmikuussa.

Tulossa vuodenvaihteen jälkeen: 

Haku Lähetysseuran nuorten parlamenttiin, nuorten aikuisten vastuutiimiin ja isoseksi kesän leireille, pysy skarppina!

Nuorten leireille ilmoittautuminen alkaa aina noin kuukautta ennen leiriä verkkosivuilla. Ajankohtaiset tiedot leireistä saat Facebook-sivultamme ja Instagram-tiliä seuraamalla.

Kesällä 2024 järjestetään nuorille aikuisille myös kolme voluviikkoa, joiden ajankohdat ilmoitetaan maaliskuun aikana. Voluhaku avautuu maaliskuussa.

Lisätietoja:
Miina Kurjenmiekka
etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi
puh. 044 901 9958