Nuortenleirit järjestetään kurssikeskus Päiväkummussa eli Kummussa. Ne on tarkoitettu ripari-ikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Leireillä puhutaan kristittynä olemisesta, elämisestä ja kokonaisvaltaisesta lähetystyöstä, tutkitaan yhdessä Raamattua, hiljennytään riihishartauksiin ja pidetään todella hauskaa. Nuortenleirien yksi tavoite on tukea nuoria toimimaan aktiivisesti omassa kotiseurakunnassa.

Tulevat nuortenleirit ja muu toiminta

Koronan takia leiritoimintaa ei valitettavasti voida järjestää keväällä 2021. Leiritoiminnan korvaa toistaiseksi Nuorten parlamentin eli Parliksen ja nuorten aikuisten muodostaman Leiritiimin ideoimat Zoom-illat. Iltoihin pääset tämän linkin kautta: https://us02web.zoom.us/j/81785002908

Illat järjestetään joka kuukauden viimeinen sunnuntai klo 18. Yhteistä ohjelmaa on noin 45-60min ja sen jälkeen jatkot, joihin voi halutessaan jäädä viettämään aikaa.

Tervetuloa mukaan! Sama linkki toimii jokaisella kerralla:

• 28.3.
  • 25.4.
  • 30.5.
  • 27.6.
  • 25.7.
  • 29.8.

Nuorten syysleiri Päiväkummussa 15.-17.10.2021

Ilmoittautuminen alkaa aina noin kuukautta ennen leiriä verkkosivuilla. Ajankohtaiset tiedot leireistä saat Facebook-sivultamme ja Instagram-tiliä seuraamalla.

Lisätietoja:
Kirsi Erkama