Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Tilat ja palvelut

Kurssikeskus Päiväkumpu tarjoaa hyvinvarustellut juhla- ja kokoustilat,
Juhlapalvelu Vallesmannin
valmistamat ateriat sekä majoitustilat noin 100 hengelle eri kokoisiin tilaisuuksiisi edulliseen hintaan. Käytössäsi on rantasauna, afrikkalainen nuotiokatos, suurteltta, Riihikirkko hiljentymiseen sekä Längelmäveden kauniit maisemat.

Kurssikeskukseen on juuri valmistunut uudet, modernit majoitustilat. Majoitusmahdollisuuksia on tarjolla pienemmille ja isommille ryhmille. Majoituksissa on viihtyisät ja siistit makuutilat, modernit keittiöt ja ruokatilat sekä pesuhuoneet.

Kurssikeskus Päiväkummun juhla- ja kokoustilat soveltuvat loistavasti mm. erilaisiin juhliin, leireihin, henkilöstö- ja työhyvinvointipäiviin ja kurssien ja koulutusten pitämiseen.

Päiväkummussa on kaksi saunaa jotka ovat vuokrattavissa:
Rantasauna johon mahtuu noin 20 hlöä. Hinta 100€ /3h.
Aasia-talon sauna 8-10  henkilölle. Etäisyys järven rantaan on noin 350m. Hinta 80€ /3h.

Tarjoamme myös ympäristö- ja kansainvälisyyskasvatusosaamisemme
erityisesti leirikoulun sisältöä suunnittelevien käyttöön.

Päiväkummusta on lyhyt matka talviaikaan Jämsän Himoksen laskettelurinteisiin, kesällä Tampereen Särkänniemeen tai eri vuodenaikoina Isojärven kansallispuistoon Kuhmoisissa tai Seitsemisen kansallispuistoon Kurussa.

Pyydä tarjous »

Voit tarkastella Päiväkummun aluetta 360°-kuvasta. Tartu kuvaan kiinni hiirellä ja liikuttele kuvaa haluamaasi suuntaan nähdäksesi ympäristöä tarkemmin.

Päiväkumpu 360°

Ateriat

Päiväkummun keittiö tuottaa maukkaat, terveelliset ja monipuoliset ruuat. Ruokasalissa ja kabinetissa on yhteensä 108 paikkaa, keittiön kapasiteetti riittää ruokkimaan jopa 300 leiriläistä.

  • erilliseksi saatava kabinetti n. 20 hengelle
  • juhla-ateriat ja etniset ruuat tilauksen mukaan
  • erikoisruokavalioista tarvitaan aina ennakkotieto

Majoitus

Päiväkummussa on kaksi erillistä majoitusrakennusta. Afrikka-talon yläkerrassa on neljä 2hh, kolme 3hh ja yksi 4hh huonetta sekä kaksi pienryhmätilaa. Kaikkien majoitus-huoneiden yhteydessä on wc ja suihku. Alakerrassa on viisi 4hh, yksi 6hh kolme 2hh, joiden WC-tilat löytyvät huoneiden ulkopuolelta. Lisäksi alakerrasta löytyy kaksi ryhmätilaa.

Aasia-talossa on seitsemän 4hh ja yksi 6hh. Huoneissa on kerrossängyt, pöytä, komerot ja pesuallas. Suihkuihin ja wc-tiloihin kulku on käytävältä. Tilavassa oleskeluaulassa on takka, sopii hyvin ryhmien työskentelyyn. Alakerrassa on uudistetut viihtyisät saunatilat ja kuivaushuone asiakkaiden käytössä.

Sali

Suurin kokoustilamme on sali, johon mahtuu hyvin 90 henkilöä. Se on varustettu sekä perinteisin että nykyaikaisin välinein: äänentoisto, dataprojektori, internetyhteys, valkotaulu, piirtoheitin ja diaprojektori sekä piano.

Riihikirkko

on rukouksen ja hiljentymisen paikka.

Suurteltta

Lähetysseura järjestää vuosittain 2–3 kahden opetusryhmän rippikoulua. Niiden konfirmaatiot ja muut nuorten suurtapahtumat tuovat Päiväkumpuun useita satoja henkilöitä. Suurteltta on käytössä kesäkuun alusta elokuun loppuun.
Istumapaikkoja siellä on reilut 600.

Päiväkummun ympäristö

ja laajat piha-alueet tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen harrastamiseen: uintia, soutua, melontaa, jalkapalloa, pöytätennistä, lentopalloa pehmeällä hiekkakentällä, mölkkyä, sulkapalloa jne.