Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

”Mitä tämän ajan ihmiset kaipaavat hengellisyydeltä?” pohditaan Taiwanilla

"Taiwanilainen uskontoilmapiiri on hyvä esimerkki siitä, miten erilaiset uskonnot näkyvät ja ovat läsnä ihmisten arjessa ja elämässä", toteavat Lähetysseuran työntekijät Minna Rikkinen ja Ari Hukari.

Kirkko maailmalla -ohjelmassa haastateltavina Ari Hukari ja Minna Rikkinen.

Monikulttuurisessa Taiwanissa vallitsee suvaitsevainen uskontoilmapiiri. Taiwanin luterilainen kirkko on toiminut saarella itsenäisenä jo 70-luvun lopulta alkaen, mutta sen elinvoimaisuutta kurjistavat nyt monenlaiset haasteet.

Näillä haasteilla on yllättävän paljon yhteistä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kanssa. Mutta mitä? Kuuntele Taiwanilla työskentelevien Minna Rikkisen ja Ari Hukarin haastattelu! Toimittajana on Anna Peltonen.

Kirkko maailmalla -podcastissa kerromme kuulumisia globaalista kirkosta, tarinoita kehitysmaiden ihmisten elämästä ja työstä paremman ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Kirkko maailmalla -podcastia pääset kuuntelemaan verkkosivujemme lisäksi esimerkiksi SoundCloudissaSpotifyssa ja Apple Podcasteissa. Ohjelmaa voi kuunnella joka sunnuntai Radio Deillä kello 17.40.