Ruben seisoo ulkona tiiliseinän edessä.
Artikkeli

Ennen kuin kaikki räjähti: 13-vuotias kolumbialaispoika astui miinaan siivotessaan pihaa

Artikkeli

Naisten vaatteesta tuli sukupuolirooleja rikkova vastarinnan symboli Myanmarissa

Autuaita ovat rauhantekijät

Kuvassa Arja Koskinen istuu nuorten kolumbialaisnaisten kanssa keskustelemassa.
Artikkeli

Perheen sotakokemukset johdattivat rauhantyön pariin

tulvavesi on peittänyt maata ja ihminen kahlaa tulvavedessä
Artikkeli

Raportti korostaa humanitaarisen avun, rauhan- ja kehitysyhteistyön yhteensovittamista – Lähetysseuran työssä tätä jo tehdään

#sovinto-hankkeen logo
Uutinen

”Kestävä rauha rakentuu mielenrauhalle”

Luterilaisen maailmanliiton maaedustaja Sophie Gebreyes ja Mekane Yesus -kirkon kehitysosaston työntekijä Desta Hadera tapasivat eritrealaisia pakolaisia Mekane Yesus -kirkon Mekellessä sijaitsevalla kirkolla. Kuva LML/C. Masanga

Etiopia: Tarinoita pakenemisesta ja menetyksistä Tigrayn alueella

Uutinen

Lähetysseuran asiantuntija: ”Vallankaappaus uhkaa sulkea Myanmarin uudelleen”

Shital on kylänsä nuortenkerhon puheenjohtaja.
Artikkeli

Nepal: Shital on oppinut nuortenkerhossa johtajuutta ja rauhanrakennusta

Diakonissalaitoksen ja Helsingin seurakuntayhtymän työntekijöille järjestettiin keväällä restoratiivisen sovittelun pilottikurssi.
Uutinen

Voiko sopuisaa yhdessä elämistä opetella?

Myanmar äänestää sunnuntaina tulevaisuudestaan

Tummahiuksinen mies ratsaasta vuolaasti virtaavan joen poikki hevosella.
Artikkeli

Katjan erilainen työmatka: Ratsasti ex-sissien kylään Kolumbiassa – ”Vain yksi harha-askel, ja olemme ratsuni kanssa koskessa”

Syyrian lippu
Artikkeli

Miten korona vaikuttaa rauhantyöhön Syyriassa?

Kirkkoherra Juha Rintamäki tutustui Al Amana -keskuksessa Omanissa myös Kirkkojen maallmanneuvoston moderaattoriin Agnes Aboumiin (vas.) ja eteläafrikkalaiseen sovinnontyön asiantuntijaan Mpho Tutuun.
Artikkeli

Uskontojen vuoropuhelu luo sovintoa eripuran keskelle

Jeesus ristillä, ristin juurella eri kansojen edustajia. Lasimaalaus Thaimaan evankelis-luterilaisen kirkon pääkirkossa Bangkokissa.
Artikkeli

Kirjoita sydämesi tauluun: Elämä kuuluu kaikille

Syyrialaiset naiset keskustelevat

Yhdeksän vuotta Syyrian sotaa: kuunnellaan syyrialaisia

Maria ja Seppo Paulasaari toteavat Lähetyssanomien helmikuun numerossa vuonna 2020: "Olemme tunteneet olevamme aina oikealla paikalla 20 vuoden aikana lähetystyössä."
Artikkeli

Maria ja Seppo Paulasaari: ”Haluamme avata ovia”

Aziz Hallaj

Syyria: Tarvikkeiden lisäksi tarvitaan yhteistyötä