Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Podcast: Mitä ihmeellistä on kirkon exit-kyltissä, joka on kirjoitettu arabiaksi?

”Myös kristittyjen Jumala on Allah arabiankielisessä maailmassa”, toteaa Al Amana -keskuksen strateginen johtaja Aaro Rytkönen.

Kirkko maailmalla -podcastissa haastateltavana Aaro Rytkönen.

Ryhmä nigerialaisia pappeja ja imaameja vieraili omanilaisessa kirkossa ja he hämmästelivät arabiaksi kirjoitettua hätäpoistumistien merkkiä. Nigeriassa muslimit ja kristityt ajattelevat, että arabia on muslimeiden kieli, eikä siellä yleensä näe arabiaa kirkoissa.

Ainutlaatuinen uskontojen väliseen vuoropuheluun ja rauhan rakentamiseen keskittynyt Al Amana -keskus sijaitsee Omanissa. Millaisia ryhmiä keskuksessa käy ja mitä niiden kanssa tehdään? Entä miten pieni Oman taiteilee kahden riitelevän suurvallan, Saudi-Arabian ja Iranin välissä?

Kuuntele Kirkko maailmalla -ohjelma, jossa on tällä kertaa vieraana Aaro Rytkönen. Toimittajana on Heli Vuohelainen.

Kirkko maailmalla -podcastissa kerromme kuulumisia globaalista kirkosta, tarinoita kehitysmaiden ihmisten elämästä ja työstä paremman ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Kirkko maailmalla -podcastia pääset kuuntelemaan verkkosivujemme lisäksi esimerkiksi SoundCloudissaSpotifyssa ja Apple Podcasteissa. Ohjelmaa voi kuunnella joka sunnuntai Radio Deillä kello 17.40.