Hammaslääkäri Wang Zheng kertoo hammashygieniasta syrjäkoulujen lapsille. Lapsille jaettiin uudet hammasharjat ja harjaamista harjoiteltiin hammasproteesin kanssa.
Artikkeli

Tao on ”taakse jätetty lapsi”

"Minä rakastan sinua", viittovat etiopialaisen Hosainan kuurojen koulun oppilaat.
Uutinen

Koronarajoituksista huolimatta Kauneimmat Joululaulut tuotti maailman lapsille lähes puoli miljoonaa

Shital on kylänsä nuortenkerhon puheenjohtaja.
Artikkeli

Nepal: Shital on oppinut nuortenkerhossa johtajuutta ja rauhanrakennusta

Artikkeli

Venäläiselle Kirillille vuoden kohokohta oli vammaisten lasten kesäleiri

Etiopialainen Solomie tähtää psykologiksi Lähetysseuran tuella

Cecília puolitoistavuotiaan Liambei-tyttärensä kanssa kotinsa edustalla Lubangoa ympäröivällä maaseudulla.
Artikkeli

Angola: Kaksi kananmunaa päivässä aliravitsemusta vastaan

Ystävyyden talon esikoulus San Blasin köyhällä asuinalueella Valenciassa.
Artikkeli

Venezuela: Esikoulu on turvapaikka kaaoksen keskellä

Zimbabwessa Lähetysseura tukee muun muassa kerhotoimintaa, jossa niin vammaiset kuin vammattomat lapset tutustuvat toisiinsa. Samalla vammaisuuteen liittyvät ennakkoluulot vähenevät koko yhteisössä.
Uutinen

Lauletaanko tänä vuonna Kauneimpia Joululauluja?

Paula Koivuniemi on Kauneimmat Joululaulut 2020 -kampanjan suojelija.
Artikkeli

Paula Koivuniemi: ”Musiikki lohduttaa, tuo iloa ja vie pois arjesta”

Vammaiset nuoret iltanuotiolla Každyj-säätiön kesäleirillä Venäjällä.
Artikkeli

Venäjä: Kesäleiri on vammaiselle nuorelle jopa elämää muuttava kokemus

Yläkoulutyttöjä koulun pihalla Tansaniassa.
Uutinen

Koronapandemia lisää lapsiavioliittoja ja silpomisia – Joka vuosi 12 miljoonaa tyttöä sanoo tahtomattaan tahdon

Kun lapsiavioliitto rikkoi mielen

Kankaanpääläinen fysioterapeutti Sisko Toppinen löysi eläkkeelle jäätyään mielekästä tekemistä vapaaehtoistyöstä ulkomailla. Hän on ollut jo kahdesti Etiopiassa Suomen Lähetysseuran hankkeessa vammaisten lasten parissa, missä hän on saanut hyödyntää omaa ammattiosaamistaan.
Artikkeli

Fysioterapeutti lähti rohkeasti tuntemattomaan: Vapaaehtoistyössä Etiopiassa kohdatut ihmiset jäivät sydämeen

Senegalin luterilainen kirkko kehittää lukutaitoa opettamalla lapsia heidän omalla äidinkielellään.
Uutinen

Omakielinen esikouluopetus valmistaa lapsia koulutielle Senegalissa

Uutinen

Kauneimmat Joululaulut keräsi ennätystuloksen kehitysmaiden lapsille

Monivammainen Haptamu, 11, on kehittynyt huimasti ryhmässä saamansa kuntoutuksen ansiosta.
Artikkeli

Etiopia: Askeleita parempaan elämään vammaisille lapsille

Angola: Näkymättömästä lapsesta koululaiseksi

Artikkeli