Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Vapaaehtoiseksi ulkomaille

Muuta maailmaa vapaaehtoisena

Tule Felm Volunteeriksi!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö tai harjoittelu ulkomailla? Se on mahdollista Felm Volunteer -ohjelmamme kautta.

Felm Volunteer -ohjelma on osa Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä. Felm Volunteerit toimivat yhteistyökirkkojemme ja -järjestöjemme työssä erilaisissa tuki- ja asiantuntijatehtävissä 2–12 kuukauden ajan. Vapaaehtoistyö tai harjoittelu Felm Volunteerina tarjoaa ainutlaatuisen

Felm Volunteeriksi lähteminen edellyttää Lähde liikkeelle tai Min Mission -koulutuksen suorittamista. Koulutuksen jälkeen voit hakea viiden vuoden kuluessa Felm Volunteer tehtäviin. Hakuaika jäljellä oleviin vuoden 2019 Felm Volunteer -tehtäviin alkaa 1.2.2019. Haastattelukutsu ja tehtäviin valituksi tuleminen voi tapahtua jo hakuikana. Kiitoksia kaikista hakemuksista: hakuaika Felm Volunteeriksi on nyt päättynyt.

Haastattelut toteutetaan Lähetysseuran Helsingin toimistolla osoitteessa Maistraatinportti 2a, Pasilassa tai tarvittaessa skypen välityksellä. Hakijoille ilmoitetaan mahdollisesta paikkavahvistuksesta viimeistään huhtikuun aikana. Syyskauden lähtijöille järjestetään perehdytyspäivä toukokuussa 2019.

Kesän hakuaikana 1.6. – 23.8.2019 haettavissa ovat vuoden 2020 avoimet tehtävät. Kesän haun paikkatiedot verkossa 1.6. alkaen.

Lisätietoja 7.2 alkaen:

Heli Oksanen
Felm Volunteer -koordinaattori
felm-volunteer(at)felm.org

Lisätietoa Felm Volunteer tehtäviä edeltävään koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksesta sekä kysymykset oman koulutuksen voimassaoloajasta:

Lähde liikkeelle
Eerika Granlund
eerika.granlund(at)suomenlahetysseura.fi
puh. 040 760 6979

Min Mission
Charlotte Steffansson-Myrskog
charlotte.steffansson-myrskog(at)finskamissionssallskapet.fi
tel. 040 169 2418

Lisätietoa esitteessä

Esite kertoo, mikä Felm Volunteer -ohjelma on, miten vapaaehtoiseksi pääsee ja mitä vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vielä haluat tietää vapaaehtoistyöstä ulkomailla ja Felm Volunteeriksi hakeutumisesta? Ehkä vastaus löytyy usein kysytyistä kysymyksistä.