Vapaaehtoiseksi ulkomaille

Muuta maailmaa vapaaehtoisena

Tule Felm Volunteeriksi!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö tai harjoittelu ulkomailla? Se on mahdollista Felm Volunteer -ohjelmamme kautta.

Felm Volunteer -ohjelma on osa Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä. Felm Volunteerit toimivat yhteistyökirkkojemme ja -järjestöjemme työssä erilaisissa tuki- ja asiantuntijatehtävissä 2–12 kuukauden ajan. Vapaaehtoistyö tai harjoittelu Felm Volunteerina tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua käytännön työhön.

Felm Volunteeriksi lähteminen edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista. Kesän hakuaikana sinun on mahdollista hakea yhtä aikaa syksyn Lähde liikkeelle -koulutukseen ja vuoden 2019 Felm Volunteer -tehtäviin.

Hakuaika Felm Volunteer tehtäviin on käynnissä 1.6.-26.8.2018

Lue lisää kesän hakuaikana avoimena olevista tehtävistä »

Haastattelukutsu ja tehtäviin valituksi tuleminen voi tapahtua jo hakuajan kuluessa. Haastattelukutsu kesäkuun viimeisellä viikolla järjestettävään haastatteluun lähetetään 15.6. Heinä-elokuun hakijoita haastatellaan elo-syyskuun aikana. Haastattelut toteutetaan Helsingin toimistollamme osoitteessa Maistraatinportti 2a Pasilassa. Koulutuksemme käyneiden hakijain haastattelu voidaan vaihtoehtoisesti toteuttaa verkon välityksellä.

Haun ennakkotietokansio ja mahdollisuus keskustella Felm Volunteerina toimineen kanssa ovat käytettävissäsi:

– Lähetysjuhlilla Kuopio-hallissa la 26.5.2018 klo 12-17 sekä
– Maailma Kylässä tapahtumassa Lähetysseuran teltalla 26.-27.5.2018 Helsingin Kaisaniemessä koko tapahtuman ajan

Felm Volunteer -hakuun ja tehtäviin liittyvät puhelinajat:

LA – SU 26.-27.5.2018 klo. 12-17
TI – PE 26.6.-29.6.2018 klo. 12-17

*MAANANTAISIN klo 12-17 elokuun alusta alkaen

Heli Oksanen
Felm Volunteer -koordinaattori
felm-volunteer(at)felm.org
puh. 040 641 1202
(Ethän jätä viestiä vastaajaan. Puhelusi tallentuu, ja sinulle palataan edellä mainittuina puhelinaikoina. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Muistathan liittää viestiisi puhelinyhteystietosi, niin sinulle palataan kesä-elokuun puhelinaikoina).

Lisätietoa Felm Volunteer tehtäviä edeltävään koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksesta (hakulomake verkossa täytettävissä 26.8.2018 asti):

Lähde liikkeelle
Eerika Granlund
eerika.granlund(at)suomenlahetysseura.fi

Min Mission
Charlotte Steffansson-Myrskog
charlotte.steffansson-myrskog(at)finskamissionsalskapet.fi
tel. 040 169 2418

Lisätietoa esitteessä

Esite kertoo, mikä Felm Volunteer -ohjelma on, miten vapaaehtoiseksi pääsee ja mitä vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vielä haluat tietää vapaaehtoistyöstä ulkomailla ja Felm Volunteeriksi hakeutumisesta? Ehkä vastaus löytyy usein kysytyistä kysymyksistä.