Vapaaehtoiseksi ulkomaille

Muuta maailmaa vapaaehtoisena

Tule Felm Volunteeriksi!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö tai harjoittelu ulkomailla? Se on mahdollista Felm Volunteer -ohjelman kautta, joka on osa Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä.

Felm Volunteerit toimivat yhteistyökirkkojemme ja -järjestöjemme työssä erilaisissa tuki- ja asiantuntijatehtävissä 2–12 kuukauden ajan. Vapaaehtoistyö tai harjoittelu Felm Volunteerina tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua käytännön työhön.

Felm Volunteeriksi lähteminen edellyttää Lähde liikkeelle tai Min Mission -koulutuksen suorittamista. Koulutuksen jälkeen voit hakea viiden vuoden kuluessa Felm Volunteer -tehtäviin.

Tehtäviin hakemista suositellaan koulutuksen käymisen jälkeen. Kesän hakuaikana on kuitenkin mahdollista hakea samaan aikaan syyskauden koulutukseen ja seuraavan toimintavuoden tehtäviin (täytäthän oman hakulomakkeen kumpaankin tarkoitukseen). Etusijalla valinnoissa ovat Lähde liikkeelle- tai Min Mission -koulutuksen kokonaan käyneet soveltuvat hakijat.

Kesän hakuaikana 1.6.–23.8.2019 haettavissa ovat vuoden 2020 avoimet tehtävät. Kesän haun paikkatiedot verkossa 1.6. alkaen.

Lisätietoja:

Anne Viljanen
felm-volunteer(at)felm.org

Parhaiten tavoitettavissa:
3.6. klo 10-12
5.6. klo 10-12 ja 16-18
11.6. koko päivän ajan
19.6. koko päivä ajan
Juhannuksen jälkeen lomalla ja paikalla jälleen elokuussa.

Lisätietoa Lähde liikkeelle/Min mission-koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksesta sekä kysymykset oman koulutuksen voimassaoloajasta:

Lähde liikkeelle
Eerika Granlund
eerika.granlund(at)suomenlahetysseura.fi

Min Mission
Charlotte Steffansson-Myrskog
charlotte.steffansson-myrskog(at)finskamissionssallskapet.fi
tel. 040 169 2418

Lisätietoa esitteessä

Esite kertoo, mikä Felm Volunteer -ohjelma on, miten vapaaehtoiseksi pääsee ja mitä vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vielä haluat tietää vapaaehtoistyöstä ulkomailla ja Felm Volunteeriksi hakeutumisesta? Ehkä vastaus löytyy usein kysytyistä kysymyksistä.