Vapaaehtoiseksi ulkomaille

Muuta maailmaa vapaaehtoisena

Tule Felm Volunteeriksi!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö tai harjoittelu ulkomailla? Se on mahdollista Felm Volunteer -ohjelman kautta, joka on osa Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä.

Felm Volunteerit toimivat yhteistyökirkkojemme ja -järjestöjemme työssä erilaisissa tuki- ja asiantuntijatehtävissä 2–12 kuukauden ajan. Vapaaehtoistyö tai harjoittelu Felm Volunteerina tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua käytännön työhön.

Felm Volunteeriksi lähteminen edellyttää Lähde liikkeelle tai Min Mission -koulutuksen suorittamista. Koulutuksen jälkeen voit hakea viiden vuoden kuluessa Felm Volunteer -tehtäviin.

Tehtäviin hakemista suositellaan koulutuksen käymisen jälkeen. Kesän hakuaikana on kuitenkin mahdollista hakea samaan aikaan syyskauden koulutukseen ja seuraavan toimintavuoden tehtäviin (täytäthän oman hakulomakkeen kumpaankin tarkoitukseen). Etusijalla valinnoissa ovat Lähde liikkeelle- tai Min Mission -koulutuksen kokonaan käyneet soveltuvat hakijat.

Kesän hakuaikana 1.6.–23.8.2019 haettavissa ovat vuoden 2020 avoimet tehtävät.

Lisätietoja:

Heli Oksanen, puh. 040 641 1202 tai felm-volunteer@felm.org
24.–25.6.2019 klo 10–17
24.–25.7.2019 klo 10–17 sekä
1.8. alkaen arkipäivisin 9–15 välillä

Ethän jätä viestiä puhelinvastaajaan. Loma-aikana saat ajantasaisimmin yhteyden jättämällä puhelinyhteystietosi soittopyynnön keralla sähköpostitse felm-volunteer@felm.org osoitteeseen. Sinuun otetaan yhteyttä vuosiloma-ajan ja tai tapaamisista vapautumisen mahdollistamalla ajalla.

Lisätietoa Lähde liikkeelle/Min mission-koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksesta sekä kysymykset oman koulutuksen voimassaoloajasta:

Lähde liikkeelle
Eerika Granlund
eerika.granlund(at)suomenlahetysseura.fi

Min Mission
Charlotte Steffansson-Myrskog
charlotte.steffansson-myrskog(at)finskamissionssallskapet.fi
tel. 040 169 2418

Lisätietoa Lähetysseuran koti- ja ulkomaan vapaaehtoistoiminnasta:

Anne Viljanen, puh. 040 621 3388 tai felm-volunteer@felm.org 1.8.2019 alkaen

Lisätietoa esitteessä

Esite kertoo, mikä Felm Volunteer -ohjelma on, miten vapaaehtoiseksi pääsee ja mitä vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vielä haluat tietää vapaaehtoistyöstä ulkomailla ja Felm Volunteeriksi hakeutumisesta? Ehkä vastaus löytyy usein kysytyistä kysymyksistä.