Vapaaehtoiseksi ulkomaille

Muuta maailmaa vapaaehtoisena

Tule Felm Volunteeriksi!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö tai harjoittelu ulkomailla? Se on mahdollista Felm Volunteer -ohjelmamme kautta.

Felm Volunteer -ohjelma on osa Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä. Felm Volunteerit toimivat yhteistyökirkkojemme ja -järjestöjemme työssä erilaisissa tuki- ja asiantuntijatehtävissä 2–12 kuukauden ajan. Vapaaehtoistyö tai harjoittelu Felm Volunteerina tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua käytännön työhön.

Felm Volunteeriksi lähteminen edellyttää Lähde liikkeelle tai Min Mission -koulutuksen suorittamista. Koulutuksen jälkeen voit hakea viiden vuoden kuluessa Felm Volunteer tehtäviin. Seuraava hakuaika järjestetään 1.2. – 28.2.2019, jolloin voi pääsääntöisesti hakea saman vuoden toisella puoliskolla alkaviin tehtäviin. Kesän hakuaikana 1.6. – 23.8.2019 haettavissa ovat vuoden 2020 avoimet tehtävät.

Lue lisää hakuaikoina avoimena olevista tehtävistä 1.2.2019 sekä 1.6.2019 alkaen »

Haastattelukutsu ja tehtäviin valituksi tuleminen voi tapahtua jo hakuajan kuluessa. Haastattelut toteutetaan Helsingin toimistollamme osoitteessa Maistraatinportti 2a, Pasilassa tai tarvittaessa skypen välityksellä. Kaikille hakijoille toimitetaan tieto mahdollisesta paikkavahvistuksesta kolmen kuukauden kuluessa hakuajan päättymisestä

Lisätietoa:

Heli Oksanen
Felm Volunteer -koordinaattori
felm-volunteer(at)felm.org
puh. 040 641 1202
(Ethän jätä viestiä vastaajaan. Puhelusi tallentuu, ja sinulle palataan edellä mainittuina puhelinaikoina. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Muistathan liittää viestiisi puhelinyhteystietosi, niin sinulle palataan kesä-elokuun puhelinaikoina).

Lisätietoa Felm Volunteer tehtäviä edeltävään koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksesta:

Lähde liikkeelle
Eerika Granlund
eerika.granlund(at)suomenlahetysseura.fi

Min Mission
Charlotte Steffansson-Myrskog
charlotte.steffansson-myrskog(at)finskamissionssallskapet.fi
tel. 040 169 2418

Lisätietoa esitteessä

Esite kertoo, mikä Felm Volunteer -ohjelma on, miten vapaaehtoiseksi pääsee ja mitä vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vielä haluat tietää vapaaehtoistyöstä ulkomailla ja Felm Volunteeriksi hakeutumisesta? Ehkä vastaus löytyy usein kysytyistä kysymyksistä.