Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Kasvatuksen opintomatka Thaimaahan

Suomen Lähetysseuran järjestää kasvatuksen opintomatka Thaimaahan vuonna 2024 Bangkokiin ja Mukdahaniin. Lähtö Helsingistä on torstaina 25.1.2024 kello 13.25 ja paluu maanantaina 5.2.2024 kello 16.

Ohjelma

Molemmilla paikkakunnilla toteutamme yhteisen seminaaripäivän paikallisten kasvatusalan työntekijöiden kanssa. Seminaarin ohjelmassa on puheenvuorot sekä thaimaalaisilla että suomalaisilla. Seminaarin kielet ovat englanti ja thai. Suomalaisen osuuden suunnittelemme yhdessä lähtijöiden kanssa, ryhmän vahvuuksia hyödyntäen.

Bangkokissa tutustumme seurakuntaan ja osallistumme messuun. Lisäksi ohjelmassa on Armonkoti, päiväkoti, Immanuel-orkesteri ja Bangkokiin tutustumista.

Mukdahanissa saamme näkökulmia Mukdahanin luterilainen lasten ja nuorten elämän kehittämisprojektista ja tapaamme projektin lapsia ja nuoria. Toivomme, että vierailu kouluissa järjestyy.

Tavoite

Vahvistaa globaali- ja lähetyskasvatuksen osaamista osallistujien työssä.

Osallistuja on oppinut kumppaneiden tekemästä työstä, työstänyt omaan työhön materiaalia, tuntee ilmasto- ja ympäristöhaasteet alueella ja osaa kertoa, miten ne näkyvät lasten ja nuorten parissa.

Matka antaa hyvän näkökulman siihen, millaista työtä seurakunnat tekevät Thaimaassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Kenelle

Seurakuntien, järjestöjen ja kirkon kasvatuksen työntekijät ja vapaaehtoiset. Kasvatuksen johtokuntien jäsenet.

Tapaamiset ennen matkaa ja sen jälkeen

Etukäteen tapaamme 23.11.2023, 7.12.2023 ja 8.1.2024. Orientoidumme Thaimaahan ja matkaan, valmistelemme seminaaripäiviä sekä pohdimme omaan työhön tehtävää tuotosta.

Matkan jälkeen tapaamme 15.3.2024.

Kaikki tapaamiset ovat klo 9-12. Voit osallistua joko Suomen Lähetysseuran toimistolla Länsi-Pasilassa tai Teamsissä.

Vetäjinä

toimivat Suomen Lähetysseuran työntekijät Kirsi Salmela, Thaimaassa työskentelevä asiantuntija, nuorisotyö ja diakonia sekä Pirjo Lehtonen-Inkinen, johtava kasvatuksen asiantuntija.

Hinta

Noin 2 400 e

Matkan järjestäjänä osittain matkatoimisto Egencia

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

osoitteella pirjo.lehtonen-inkinen@suomenlahetysseura.fi