Lähetyskirkko

Helsingin Tähtitorninmäellä seisovalla Lähetyskirkolla on ollut keskeinen asema kirkkomme lähetystyössä vuodesta 1900 alkaen. Alkuvuosikymmeninä sadat lähetystyöntekijät siunattiin matkaan kirkon alttarilla. Lähetyskirkko tunnetaan ennen kaikkea lasimaalauksistaan ja harvinaisesta alttari-saarnatuoliyhdistelmästään. Nykyisin Lähetyskirkko on suosittu konserttipaikka ja vihkikirkko.

Lähetyskirkon tiloissa toimii International Evangelical Church in Finland (IEC), joka on Suomessa toimiva kansainvälinen ja tunnustustenvälinen ekumeeninen kirkko. Se toimii läheisessä yhteistyössä Lähetysseuran, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ja Evangelical Lutheran Church in American kanssa.

Kirkossa pidetään myös Suomen Lähetysseuran tilaisuuksia ja sitä vuokrataan mm. konsertteihin ja kirkollisiin toimituksiin.

Kirkon tilavarauksia hoitaa IEC.

Osoite: Tähtitorninkatu 18 A, 00140 Helsinki