Ranska

Oman

Muscat, Masqat, Oman

Botswana

Botswanan evankelisluterilaiseen kirkkoon kuuluu noin 21 000 jäsentä 40 seurakunnassa. Lähetysseura tukee kirkon työtä sekä sen hallinnon kehittämistä ja henkilökunnan kouluttamista. Pitkälti vapaaehtoisten seurakuntalaisten varassa toimiva kirkko tekee työtä muun muassa syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten tukemiseksi  aids-epidemian keskellä. Francistownissa toimiva syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten tukiohjelma on nimeltään Toivon paikka (Tsholofelong), ja se on osa Lähetysseuran kummityötä.

Kagisano Society Womens Shelter (KSWS) tarjoaa suojaa ja neuvontaa perheväkivallan sekä ihmiskaupan uhreiksi joutuneille naisille ja lapsille. Lähetysseura tukee järjestön vaikuttamistyötä; tavoitteena on, että naiset tiedostaisivat oikeutensa ihmisarvoiseen elämään ja fyysiseen koskemattomuuteen.

Botswana Network on Ethics, Law and HIV/AIDS (BONELA) on kansalaisjärjestöjen verkosto Botswanassa. Lähetysseura tukee sen työtä hiv-positiivisten ja riskiryhmien kokeman syrjinnän ja leimaamisen ehkäisemiseksi.  Tavoitteena on turvata hiv-positiivisten ja riskiryhmien perusoikeuksien toteutuminen, lisätä tietoa oikeuksista ja mahdollistaa pääsy oikeusturvan ja palveluiden piiriin.

Suomen ulkoministeriö rahoittaa Lähetysseuran kehitysyhteistyötä Botswanassa.

Seuraa Lähetysseuran työtä eteläisessä Afrikassa Facebookissa

Tahdotko auttaa? Tule kummiksi

Kuvia työstämme Botswanassa

Kirkon uusia työntekijöitä siunataan alttarilla.
Pieniä botswanalaislapsia ja suomalainen lähetystyöntekijä ringissä.