Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Tansania

Tanzania

Zimbabwe

Zimbabwe

Bolivia

Bolivia

Kolumbia

Colombia

Senegal

Senegal

Namibia

Namibia

Mauritania

Mauretanien

Etiopia

Ethiopia

Etelä-Afrikka

Sydafrika

Israel

Israel

Kambodža

Kambodža

Kiina

Kina

Nepal

Nepal

Pakistan

Pakistan

Palestiinalaisalue

Jordan, Palestina

Thaimaa

Thaimaa

Angola

Angola

Botswana

Botswana

Venezuela

Venezuela

Papua-Uusi-Guinea

Papua New Guinea

Syyria

syyria

Myanmar

Myanmar (Burma)

Oman

Muscat, Masqat, Oman

Angola

Lähetysseura vahvistaa kirkon vastuunkantajien ja työntekijöiden ammattitaitoa. Kirkon instituutissa Shangalalassa koulutetaan pappeja, diakoneja ja paikallisia lähetystyöntekijöitä. Lähetysseura tukee myös kirkon talous- ja hankehallinnon osaamista.

Kummityön avulla lapset pääsevät kouluun. Kirkon Martti Luther -koulu Shangalalassa on sisäoppilaitos, jonne otetaan erityisesti syrjäseutujen ja köyhien perheiden lapsia. Lubangossa tyttöjen turvakodissa puolestaan vanhempansa menettäneet tai muuten vaikeista oloista tulevat tytöt käyvät koulua ja saavat monipuolista ravintoa sekä turvallisen kasvuympäristön.

Onnellinen Lapsi -ohjelmassa mahdollistetaan Lubangossa köyhällä alueella asuville lapsille koulupohja, hyvä terveys ja yleissivistys, jotta heillä olisi pääsy parempaan ammattiin ja näin pystyttäisiin tulevaisuudessa katkaisemaan köyhyyden kierre.

Lähetysseura edistää kirkon kasvua ja lukutaidon vahvistumista tukemalla Raamatun käyttöä erityisesti lasten ja perheiden parissa. Shangalalan kirjapainossa painetaan kirkon työssä tarvittavia materiaaleja.

Klikkaa kuvasta Angolan työn tarkempaan esittelyyn:

Seuraa Lähetysseuran työtä eteläisessä Afrikassa Facebookissa

 

Tahdotko auttaa? Tule kummiksi