Ranska

Oman

Muscat, Masqat, Oman

Israel

Suomen Lähetysseura edistää Israelissa uskontojenvälistä vuoropuhelua sekä rauhaa ja sovintoa. Israelin noin 8,2 miljoonasta asukkaasta vain noin 2 prosenttia on kristittyjä. Juutalaisia maassa on noin 75 prosenttia ja muslimeja noin 18 prosenttia väestöstä.

Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen ja hyvään lapsuuteen. Lapset kuitenkin kärsivät konflikteista eniten. Lähetysseura tekee yhteistyökumppaniensa kanssa työtä lasten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi sekä Israelissa että Palestiinassa. Lähetysseura tukee esimerkiksi koulujen ja järjestöjen työntekijöitä työnohjauksin sekä tarjoaa henkistä tukea lapsille, nuorille, vanhemmille ja opettajille. Kristillisen SAT-7 -satelliittikanavan kautta Lähetysseura auttaa myös miljoonia Lähi-idän pakolaisleirien lapsia käymään koulua.

Jerusalemin Felm-keskus on avoinna kaikille kansallisesta identiteetistä sekä uskonnollisesta ja etnisestä taustasta riippumatta. Keskuksessa järjestetään muun muassa keskusteluryhmiä, kielten opiskelua, raamattuopetusta, jumalanpalveluksia, lauluryhmien harjoituksia, leirejä ja erilaisia kerhotapahtumia. Keskuksesta käsin tehdään myös diakoniatyötä, kriisi- ja sielunhoitotyötä sekä työnohjausta.

Tahdotko auttaa? Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Kuvia työstämme Israelissa

Joukko erilaisiin kristillisiin uskontokuntiin kuuluvia pappeja kirkon ulkopuolella Jerusalemissa.
Pappi jakaa ehtoollista kahdelle naiselle.
Lähetystyöntekijät järjestävät vaatteita jerusalemilaisella kadulla.
Kaksi naista ja yksi mies leipomassa.