Ranska

Oman

Muscat, Masqat, Oman

Venezuela

Lähetysseuran kummityö tukee Venezuelassa Valencian seurakunnan perhe-, lapsi- ja varhaisnuorisotyötä.

Lasten ja nuorten turvakoti Casa Hogar tarjoaa lapsille kodinomaista turvaa sekä auttaa heitä suorittamaan koulunsa loppuun ja saamaan ammatin. Leipomohanke sekä kasvisten ja hedelmien viljely turvakodin tontilla vahvistavat turvakodin omavaraisuutta.

Vuonna 2000 seurakunta avasi San Blasin köyhän asuinalueen laidalle toimipisteen, joka auttaa yhteisön naisia ja heidän lähipiiriään. Tässä Ystävyyden talossa toimii myös esikoulu. Iltapäivisin toimipisteessä kokoontuu kirkon tukiopetusryhmiä kouluikäisille lapsille. Ohjatun läksytoiminnan on todettu parantavan koululaisten suorituksia merkittävästi.

Tahdotko auttaa? Tule kummiksi