Lähetysseuran nuoret

Suomen Lähetysseuran rippikoulu- ja nuorisotyö on aktiivista ja iloista toimintaa. Sen kautta on mahdollisuus oppia tuntemaan itseään, läheisiään ja kolmiyhteistä Jumalaa.

Tuemme paikallisseurakuntien toimintaa järjestämällä rippikoulu- ja nuortenleirejä leirikeskuksessamme Päiväkummussa, Orivedellä.

Kauttamme on mahdollista myös lähteä vapaaehtoiseksi tai harjoittelijaksi ulkomaille Felm Volunteerina. Ulkomaille lähtö edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Tule mukaan – Lue lisää täältä

Lisätietoja:
Jaakko ”Jagr” Niiles
rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija
etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi
puh. 040 635 1157

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Kuva Ari Vitikainen

Syysleiri 20.–22.10.

Riihikirkkoleiri Päiväkummussa. Nuoret ristin äärellä: Kuva Ari Vitikainen

Yksi syksyn hienoimmista leireistä lähestyy! Tästä tulee jotain niin mieletöntä, ettei tätä leiriä kannata jättää väliin! Ilmoittaudu 16.10. mennessä

Riihis Päiväkummussa. Kuva Renja Nurmi

Lähetysseura järjestää kesäisin leiririppikouluja Kurssikeskus Päiväkummussa Orivedellä. Kesällä 2018 järjestetään kaksi rippileiriä. Haku 22.10. mennessä.

Nuorten aikuisten leiri 24.–26.11.

Valoa pimeyteen – nuorten aikuisten leiri pidetään Päiväkummussa 24.–26.11. Tule mukaan!