Koulutukset

Lähde liikkeelle -koulutuksessa tutustutaan kokonaisvaltaiseen lähetystyöhön, ja sen mahdollisuuksiin sekä haasteisiin. Koulutus on suunnattu opiskelijoille ja työikäisille. Lähde liikkeelle -koulutus mahdollistaa vapaaehtoistyön ulkomailla Felm Volunteerina.

Kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutus on tarkoitettu Lähetysseuran ulkomaiseen työhön lähteville.

Seurakunnat voivat tilata meiltä erilaisia kansainvälisyyskasvatukseen ja monikulttuurisuuteen liittyviä koulutuksia.

Lähde liikkeelle

Lähde liikkeelle -koulutuksessa tutustutaan kokonaisvaltaiseen lähetystyöhön, sen mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Koulutus on suunnattu opiskelijoille ja työikäisille.

Kansainvälisen työn erityiskoulutus

Kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutus tai sitoutuminen sen suorittamiseen on edellytys ulkomaantyöhön lähdettäessä.

Tilattavat koulutukset

Nepalilainen lapsi tavaa tekstiä liitutaululta.

Tarjoamme seurakunnille kansainvälisyyskasvatukseen ja monikulttuurisuuteen liittyviä koulutuksia.