Lähde liikkeelle -kurssit

Hakulomakkeen löydät avaamalla tarkemmat kurssitiedot alta.
Olemme valmistautuneet pitämään koulutuksen etänä, mikäli korona-tilanne estää kokoontumisen.

Järvenpää/Helsinki

Hinta: 200 €,  hinta opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille 150 € Hinta sisältää kurssimateriaalin, opetuksen, lounaan ja kahvin jokaisena kokonaisena kurssipäivänä sekä leiriviikonlopun täydellä ylläpidolla. Mahdolliset majoituskustannukset Järvenpään koulutusviikonloppuina tulee kurssilaisen maksaa itse.

Kurssiviikonloput:

12.-13.2, 25.-27.3, (8.-10.4. vapaaehtoinen leiriviikonloppu) 22.-24.4.

Kurssiviikonloput järjestetään Seurakuntaopistolla Järvenpäässä (Järvenpääntie 640). Vierailemme myös Lähetysseuran toimistotiloissa Pasilassa.

Työskentelyajat ovat pääsääntöisesti pe klo 18–21, la klo 10–18 ja su 10–16.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Seurakuntaopisto ja Suomen Lähetysseura. Kurssi on vapaan sivistystyön koulutusta. 3+1 viikonlopun koulutus on 3 op:n laajuinen.

Hae koulutukseen tästä. Haku auki 23.1. asti.

Lisätietoja:

lahdeliikkeelle@suomenlahetysseura.fi

koulutussuunnittelija Suvi Korhonen, suvi.korhonen@suomenlahetysseura.fi

Kuopio/Pieksämäki

Hinta: 200 €,  hinta opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille 150 € Hinta sisältää kurssimateriaalin, opetuksen, lounaan ja kahvin jokaisena kokonaisena kurssipäivänä sekä leiriviikonlopun täydellä ylläpidolla. Mahdolliset majoituskustannukset  (poislukien leiriviikonloppu Orivedellä) tulee kurssilaisen maksaa itse.

Lähijaksot: 25.-27.2 Kuopio

25.-27.3. Pieksämäki

(8.-10.4. vapaaehtoinen leiriviikonloppu)

22.-24.4.Kuopio

Työskentelyajat ovat pääsääntöisesti pe klo 18–21, la klo 10–18 ja su 10–16.

Hae koulutukseen tästä. Haku auki 6.2. asti.

Lisätietoja:

lahdeliikkeelle@suomenlahetysseura.fi