Lähde liikkeelle -kurssit

Hakulomakkeen löydät avaamalla tarkemmat kurssitiedot alta.
Olemme valmistautuneet pitämään koulutuksen etänä, mikäli korona-tilanne estää kokoontumisen.

Järvenpää/Helsinki

Hinta: 200 €,  hinta opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille 150 € Hinta sisältää kurssimateriaalin, opetuksen, lounaan ja kahvin jokaisena kokonaisena kurssipäivänä sekä leiriviikonlopun täydellä ylläpidolla. Mahdolliset majoituskustannukset Järvenpään koulutusviikonloppuina tulee kurssilaisen maksaa itse.

Lähijaksot: 18.-19.9., 8.-10.10., 29.-31.10. (Päiväkumpu, Orivesi), 26.-28.11.

Kurssiviikonloput järjestetään Seurakuntaopistolla Järvenpäässä (Järvenpääntie 640). Vierailemme myös Lähetysseuran toimistotiloissa Pasilassa.

Työskentelyajat ovat pääsääntöisesti pe klo 18–21, la klo 10–18 ja su 10–16.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Seurakuntaopisto ja Suomen Lähetysseura. Kurssi on vapaan sivistystyön koulutusta. 3+1 viikonlopun koulutus on 3 op:n laajuinen.

Haku syksyn koulutukseen on päättynyt.

Järvenpää/Helsinki

Kurssiviikonloput:

26.-27.2, 25.-27.3, (8.-10.4. vapaaehtoinen leiriviikonloppu) 22.-24.4.

Haku aukeaa marraskuussa 2022

Kuopio/Pieksämäki

Hinta: 200 €,  hinta opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille 150 € Hinta sisältää kurssimateriaalin, opetuksen, lounaan ja kahvin jokaisena kokonaisena kurssipäivänä sekä leiriviikonlopun täydellä ylläpidolla. Mahdolliset majoituskustannukset  (poislukien leiriviikonloppu Orivedellä) tulee kurssilaisen maksaa itse.

Lähijaksot: 25.-27.2, 25.-27.3, (8.-10.4. vapaaehtoinen leiriviikonloppu) 22.-24.4.

Kurssiviikonloput järjestetään Kuopiossa ja Pieksämäellä

Työskentelyajat ovat pääsääntöisesti pe klo 18–21, la klo 10–18 ja su 10–16.

Haku koulutukseen aukeaa marraskuussa 2021.

lähetystyön asiantuntija Leena Helle

leena.helle@suomenlahetysseura.fi