Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Riihisleiri 18.-20.8.2023

Elokuu ja Riihis. Siinä meillä kombo, joka kuuluu samaan lauseeseen. Ja arvaa mitä: Riihis 2023 tulee jälleen! Riihis on Lähetysseuran nuorisotyön suurin tapahtuma, jota ei missään nimessä kannata jättää välistä tänäkään vuonna.

Ohjelmassa tulee olemaan legendaarisia esiintyjiä, maailman luokan kanavia sekä muuta juhlahumuun sopivaa tekemistä. Luvassa siis viikonloppu, jonka saat viettää parhaan porukan kanssa ja myös tutustua ihan uusiin tyyppeihin! Tarkemmat aikataulut päivittyvät sivulle lähempänä tapahtumaa.  

Kenelle?

Jos olet 15–25-vuotias ja Lähetysseuran nuorten meininki kiinnostaa, olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut toimintaamme. 

Missä ja monelta?

Riihis 2023 pidetään pe 18.– su 20.8.  Päiväkummun kurssikeskuksessa Orivedellä. Paikalle saa tulla perjantaina klo 16 alkaen ja leiri päättyy sunnuntaina klo 16.30 mennessä.

Saapuminen Päiväkumpuun

Leirille saapumisessa suositellaan käyttämään omia ja kimppakyytejä, mutta myös julkisilla saapuminen on mahdollista. Oriveden juna-asemalta Päiväkumpuun ja takaisin on järjestetty yhteinen kuljetus junalla saapuville. Yhteiskyytitarpeet tulee ilmoittaa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Päiväkummun lähelle pääsee myös Tampereen ja Jyväskylän suunnasta bussilla. Eräslahden pysäkiltä on alle kilometrin kävelymatka kurssikeskukseen.

Perjantaina yhteiskyyti Oriveden asemalta lähtee klo xx . Saavuthan siis ennen sitä asemalle.

Sunnuntaina yhteiskyyti lähtee Päiväkummusta niin, että Oriveden asemalla ollaan klo xx.

Yhteiskyydin hinta on 10 € / suunta. 

Mitä maksaa?

Leiri maksaa sisämajoituksessa xx euroa ja telttamajoituksessa xx euroa. Maksu maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa! Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, ruuan ja hyvän seuran.

Etukäteen tilattava yhteiskuljetus maksaa 10 € / suunta.

Keitä tapaat leirillä?

Leiriä ovat toteuttamassa Lähetysseurasta ainakin Miina Kurjenmiekka, kesätyöntekijät,  Parlis, Leiritiimi sekä suuri vapaaehtoisten joukko.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa 1.7. ja kestää 31.7. asti. Jos haluat olla mukana eeppisessä Riihis-viikonlopussa, ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUDU RIIHIKSELLE TÄÄLTÄ

Kysyttävää?

nuoret@suomenlahetysseura.fi