Riihisleiri 12.-14.8.2022

Elokuu ja Riihis. Siinä meillä kombo, joka kuuluu samaan lauseeseen. Ja arvaa mitä: Riihis 2022 tulee jälleen! Riihis on Lähetysseuran nuorisotyön suurin tapahtuma, jota ei missään nimessä kannata jättää välistä tänäkään vuonna.

Juhlavuoden kunniaksi luvassa on mahtavat bileet, joissa meillä kaikilla on mahdollisuus olla osa Jumalan valtakuntaa. Ohjelmassa tulee olemaan legendaarisia esiintyjiä, maailman luokan kanavia sekä muuta juhlahumuun sopivaa tekemistä. Luvassa siis viikonloppu, jonka saat viettää parhaan porukan kanssa ja myös tutustua ihan uusiin tyyppeihin!

Kenelle?

Jos olet 15–25-vuotias ja Lähetysseuran nuorten meininki kiinnostaa, olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut toimintaamme.

Missä ja monelta?

Riihis 2022 pidetään pe 12.– su 14.8.  Päiväkummun kurssikeskuksessa Orivedellä. Paikalle saa tulla perjantaina klo 16 alkaen ja leiri päättyy sunnuntaina klo 16.30 mennessä.

Saapuminen Päiväkumpuun

Leirille saapumisessa suositellaan käyttämään omia ja kimppakyytejä, mutta myös julkisilla saapuminen on mahdollista. Oriveden juna-asemalta Päiväkumpuun ja takaisin on järjestetty yhteinen kuljetus junalla saapuville. Yhteiskyytitarpeet tulee ilmoittaa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Päiväkummun lähelle pääsee myös Tampereen ja Jyväskylän suunnasta bussilla. Eräslahden pysäkiltä on alle kilometrin kävelymatka kurssikeskukseen.

Perjantaina yhteiskyyti Oriveden asemalta lähtee klo 16.35. Saavuthan siis ennen sitä asemalle.

Sunnuntaina yhteiskyyti lähtee Päiväkummusta niin, että Oriveden asemalla ollaan klo 17.15.

Yhteiskyydin hinta on 10 € / suunta.

Mitä maksaa?

Leiri maksaa sisämajoituksessa 85 euroa ja telttamajoituksessa 55 euroa. Maksu maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa! Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, ruuan ja hyvän seuran.

Etukäteen tilattava yhteiskuljetus maksaa 10 € / suunta.

Keitä tapaat leirillä?

Leiriä ovat toteuttamassa Lähetysseurasta Kirsi Erkama, Pia Pyhtilä, Kati Kemppainen sekä kesäteologit Sara ja Maija, kesämuusikot Minttu ja Tuuli, Parlis, Leiritiimi sekä suuri vapaaehtoisten joukko.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa 1.7. ja kestää 31.7. asti. Jos haluat olla mukana eeppisessä Riihis-viikonlopussa, ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUDU RIIHIKSELLE TÄSTÄ

HUOM: Jotta lomakkeen saa lähetettyä, tarvitaan MOLEMPIEN huoltajien kohtaan tekstiä. Voit täyttää esimerkiksi saman huoltajan tiedot kahdesti. Jos sinulla on yhä ongelmia ilmoittautumisen kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä nuoret@suomenlahetysseura.fi, niin me autamme 😊

Kysyttävää?

nuoret@suomenlahetysseura.fi