Riihisleiri 13.-15.8.2021

Legendaarinen kesän huippuhetki koittaa elokuussa: Riihisleiri 2021 on tulossa! Riihis on Lähetysseuran nuorisotyön suurin tapahtuma ja pitää sisällään huikeaa ohjelmaa, mielenkiintoisia ja monipuolisia kanavia sekä tutustumisen arvoisia ihmisiä.

Nuorten bändi esiintymässä lavalla. Etualalla yleisöä kädet ilmassa.
Riihis 2019, 9.–11.8.2019, Päiväkumpu, Suomen Lähetysseura. Kuvaaja: Leevi Aila

Ohjelmassa on mm. toisten kohtaamista, huikeita esiintyjiä ja opetuksia sekä asiaa Lähetysseuran työstä maailmalla. Tästä tulee jotain niin mieletöntä, ettei tätä kannata jättää väliin! 🙂

Kenelle?

Jos olet 15–25-vuotias ja Lähetysseuran nuorten meininki kiinnostaa, olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut toimintaamme.

Missä ja monelta?

Riihis 2021 pidetään pe 13.– su 15.8.  Päiväkummun kurssikeskuksessa Orivedellä. Paikalle saa tulla perjantaina klo 16 alkaen ja leiri päättyy sunnuntaina klo 16.00 mennessä.

Saapuminen Päiväkumpuun

Leirille saapumisessa suositellaan käyttämään omia ja kimppakyytejä, mutta myös julkisilla saapuminen on mahdollista. Oriveden juna-asemalta Päiväkumpuun ja takaisin on järjestetty yhteinen kuljetus junalla saapuville. Yhteiskyytitarpeet tulee ilmoittaa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Päiväkummun lähelle pääsee myös Tampereen ja Jyväskylän suunnasta bussilla. Eräslahden pysäkiltä on alle kilometrin kävelymatka kurssikeskukseen.

Perjantaina yhteiskyyti Oriveden asemalta lähtee klo 16.40. Saavuthan siis ennen sitä asemalle.

Sunnuntaina yhteiskyyti lähtee Päiväkummusta niin, että Oriveden asemalla ollaan klo 17.00.

Yhteiskyydin hinta on 5 € / suunta.

Mitä maksaa?

Leiri maksaa sisämajoituksessa 80 euroa ja telttamajoituksessa 60 euroa. Maksu maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa! Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, ruuan ja hyvän seuran.

Etukäteen tilattava yhteiskuljetus maksaa 5 € / suunta.

Keitä tapaat leirillä?

Leiriä ovat toteuttamassa Lähetysseurasta Kirsi Erkama, Elina Siukonen, Titta Hämäläinen, Iiris Kontra, kesäteologit Anne ja Jussi, kesämuusikot Anni ja Tuuli, Parlis, Leiritiimi sekä suuri vapaaehtoisten joukko.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa 1.7. ja kestää 31.7. asti. Jos haluat olla mukana eeppisessä Riihis-viikonlopussa, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu Riihikseen

Kysyttävää?