Riihisleiri 13.-15.8.2021

Nuorten bändi esiintymässä lavalla. Etualalla yleisöä kädet ilmassa.
Riihis 2019, 9.–11.8.2019, Päiväkumpu, Suomen Lähetysseura. Kuvaaja: Leevi Aila

Legendaarinen kesän huippuhetki koittaa elokuussa: Riihisleiri 2021 on tulossa! Ohjelmassa on mm. toisten kohtaamista, huikeita esiintyjiä ja opetuksia sekä asiaa Lähetysseuran työstä maailmalla. Tästä tulee jotain niin mieletöntä, ettei tätä kannata jättää väliin 🙂

Kenelle?

Jos olet 15–30 -vuotias ja Lähetysseuran nuorten (aikuisten) meininki kiinnostaa, olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut toimintaamme.

Missä ja monelta?

13.-15.8.2021 Päiväkummun kurssikeskuksessa Orivedellä. Koronatilanne huomioiden toivomme, että leiri toteutuu normaalisti leirinä. Palaamme tähän kesän alkupuolella!

Keitä tapaat leirillä?

Leiriä ovat toteuttamassa ainakin Lähetysseurasta Kirsi Erkama sekä kesätyöntekijät, Parlis, Leiritiimi sekä suuri vapaaehtoisten joukko.

Ilmoittautuminen ja ohjelma

Ohjelma tarkentuu kesän aikana. Ilmoittautuminen aukeaa 1.7.

Kysyttävää?

nuoret@suomenlahetysseura.fi