Rukous on tärkeä osa lähetystyötä. Rukous kantaa työntekijöitämme ja kumppaneitamme sekä yhteistä työtämme maailmalla. Olemme siksi kiitollisia jokaisesta, joka rukoilee työmme ja Kristuksen maailmanlaajan kirkon puolesta. Kaikkia rukousaiheita voi käyttää jumalanpalveluksen esirukouksissa tai omissa rukouspiireissä. Viestejä saa myös välittää eteenpäin.
Täältä sivulta löydät kerran viikossa päivittyviä rukousaiheita, joita työntekijämme välittävät ja lähettävät. Aiheet on poimittu lähetystyöntekijöiden kirjeistä. Kirjeitä voi tilata osoitteesta ulkomaankirje@suomenlahetysseura.fi.
Meillä on myös Whatsappissa Rukousviesti-niminen kanava, jonne tulee pitkin viikkoa rukousaiheita eri puolilta maailmaa. Löydät sen “Rukousviesti – Suomen Lähetysseura” -nimellä Whatsappin välilehdeltä “Päivitykset”. Pääset kanavalle myös suoralla linkillä: https://whatsapp.com/channel/0029VaJ4VS435fLwktAYiZ30
Jeesus sanoo: ”Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.” Matt.18:20 Kiitos Jumalalle sinusta ja rukouksestasi!
Omat rukouspyyntösi voit lähettää osoitteeseen rukousviesti@suomenlahetysseura.fi. Lähetysseuran työntekijät rukoilevat puolestasi.
Viikon rukousaihe:
“Sinä pidät huolta maasta ja annat sille sadetta, sinä teet sen hedelmälliseksi. PS 65.
Valitettavasti sateet eivät ole jakaantuneet tasaisesti Zimbabween. Maa on kärsinyt pahasta, ilmastonmuutoksen kiihdyttämästä kuivuudesta viimeisen vuoden eikä osassa maata ole vieläkään saatu helpotusta. Kuivuus jatkuu ja peltotyöt ovat pahasti myöhässä.
Lopulliset ilmastotuhot ovat jo todellisuutta, sillä osa joista ja muista pintavesistöistä on kuivunut ja ne tuskin toipuvat enää entiselleen. Ihmiset ovat peloissaan, että viime sadekauden kuivuus toistuu. Joka tapauksessa seuraavaan sadonkorjuuseen on todella pitkä aika ja tukeamme tarvitaan ruoka-avun muodossa tänäkin vuonna.
Rukoilkaa kanssani, että sateet tuovat pian helpotusta kaikkialle Zimbabween ja että sadosta saadaan lopulta kohtuullinen!”
Näin kirjoittaa Suomen Lähetysseuran ilmastokestävyyden asiantuntija, Ruusa Gawaza, viimeisimmässä uutiskirjeessään.