Suomen Lähetysseura tukee kirkon ja seurakuntien luottamushenkilöitä tehtävien hoitamisessa. Tarjoamme luottamushenkilöille pääsyn Seurakuntapalvelut-verkkopalveluun, jossa voi tarkastella oman seurakunnan sopimuksia ja lähetyskannatuksen kertymistä. Palvelu on jo seurakuntien työntekijöiden käytössä ja sitä kehitetään jatkuvasti. Lisäksi lähetämme luottamushenkilöille kannanmuodostuksen ja päätöksenteon tueksi taustatietoa Lähetysseuran työstä, linjauksista, työn vaikuttavuudesta, taloudesta ja näkemyksistä kirkon kansainvälisen työn yhteisissä kysymyksissä.

Saat palvelun käyttöösi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Mikäli lomakkeen täyttämisessä tai lähettämisessä on ongelmia, ota yhteyttä sähköpostilla: verkkopaivitys (at) suomenlahetysseura.fi.

• Seurankunta, jossa toimin luottamushenkilönä.
  • Kun lähetät yhteystietosi, hyväksyt tietojesi lisäämisen Suomen Lähetysseuran asiakasrekisteriin, ja vahvistat saaneesi tiedoksesi sen tietosuojaselosteen.