Vuosikokous on Suomen Lähetysseuran ylin päättävä elin. Se kokoontuu vuosittain Lähetysjuhlien yhteydessä. Vuosikokous vahvistaa Lähetysseuran tilinpäätöksen sekä valitsee hallituksen.

Vuosikokoukseen lähettävät edustajia Lähetysseuran jäsenet eli Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat. Lähetysseuralla on lisäksi muita yhteisöjäseniä sekä henkilöjäseniä.

Seuraava kokous

Suomen Lähetysseuran vuosikokous pidetään lauantaina 22.8.2020 Helsingissä klo 12.

Kokouspaikka on Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Vuosikokous toteutetaan lisäksi etäosallistumismahdollisuuksin. Osallistumismuotona suositellaankin etäosallistumista Zoom-alustaa käyttäen osallistujien turvallisuuden takaamiseksi.

Seurakunnat saavat sääntöjen mukaan lähettää yhdistyksen kokouksiin edustajia läsnä olevan jäsenmääränsä mukaisesti (tilanne 1.1.2020) seuraavasti:

– 15000 jäsentä: enintään 2 edustajaa
– 15001-30000 jäsentä: enintään 3 edustajaa
– yli 30000 jäsentä: enintään 4 edustajaa

Muut yhteisöjäsenet voivat nimetä enintään 2 edustajaa.

Ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään 12.8.2020. Ohjeet ilmoittautumiseen on toimitettu jäsenille vuosikokouskutsun yhteydessä.

Kokousta koskevat kysymykset sähköpostilla vuosikokous@suomenlahetysseura.fi

Vuosikokouksen aineisto sekä tarkemmat ohjeet vuosikokoukseen osallistumisesta toimitetaan kokousedustajille viikolla 33. Tämän edellytyksenä on Lähetysseuraan määräaikaan, 12.8.2020 mennessä tehty ilmoittautuminen. Seurakunnilta ja jäsenyhdistyksiltä edellytetään lisäksi kokousedustajien valtakirjan toimittamista Lähetysseuraan viimeistään 17.8.2020.

Lataa tästä valtakirja seurakunnille tai valtakirja yhdistyksille/säätiöille.

Lataa vuosikokouksen esityslista (pdf)

Tervetuloa Tuloksia ja haasteita -webinaariin 21.8.2020!

Järjestämme vuosikokousta edeltävänä perjantaina klo 14-16 verkkopohjaisen yhteisen tilaisuuden, jossa voit kuulla tuoreita kuulumisia Lähetysseuran työstä. Luvassa on tietoa Lähetysseuran työstä sekä tarinoita arjesta, onnistumisista ja haasteista eri puolilta maailmaa. Mukana ovat mm. toiminnanjohtaja Rolf Steffansson, varatoiminnanjohtaja Satu Kantola, ulkomaantyön johtaja Tero Norjanen sekä ulkomaantyöntekijöitämme ympäri maailmaa. Lisätietoa webinaarista elokuussa.

Tiedustelut

Vuosikokousta koskevat kysymykset sähköpostitse: vuosikokous@suomenlahetysseura.fi

Yhteisöjäseniämme ovat:

◦Akaan Lähetysyhdistys