Vuosikokous on Suomen Lähetysseuran ylin päättävä elin. Se kokoontuu vuosittain Lähetysjuhlien yhteydessä. Vuosikokous vahvistaa Lähetysseuran tilinpäätöksen sekä valitsee hallituksen.

Vuosikokous 2021

Lähetysseuran hallitus on päättänyt, että vuosikokous pidetään 12.6.2021 Helsingissä etäyhteyksin.

Tarkemmat tiedot ilmenevät huhtikuun puolivälissä lähetettävässä kokouskutsussa, jossa myös ohjeet kokousedustajien ilmoittautumisista määräaikaan 10.5.2021 mennessä.

Haemme ehdokkaita Lähetysseuran hallitukseen kaudelle 2021-2024

Aikaa etsiä ehdokkaita Suomen Lähetysseuran hallitukseen ja toimittaa ehdotukset vaalitoimikunnalle on pidennetty 9.4.2021 saakka.

Vaaliasiakirja liitteineen palautetaan osoitteeseen:
Suomen Lähetysseura ry
Vaalitoimikunta/Larmasuo

………………….

Lähetysseuran hallitus on päättänyt, että vuosikokous pidetään l2.6.2021 Helsingissä etäyhteyksin. Tarkemmat tiedot ilmenevät myöhemmin keväällä lähetettävässä kokouskutsussa.

Vuosikokoukseen lähettävät edustajia Lähetysseuran jäsenet eli Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat. Lähetysseuralla on lisäksi muita yhteisöjäseniä sekä henkilöjäseniä.

Seurakunnat saavat sääntöjen mukaan lähettää yhdistyksen kokouksiin edustajia läsnä olevan jäsenmääränsä mukaisesti seuraavasti:

– 15000 jäsentä: enintään 2 edustajaa
– 15001-30000 jäsentä: enintään 3 edustajaa
– yli 30000 jäsentä: enintään 4 edustajaa

Muut yhteisöjäsenet voivat nimetä enintään 2 edustajaa.

Kokousta koskevat kysymykset sähköpostilla vuosikokous@suomenlahetysseura.fi

Suomen Lähetysseuran yhteisöjäseniä ovat:

Akaan Lähetysyhdistys
Eurajoen kristillinen opisto