Skip to main content Skip to footer

Etusivultamme löydät uutiset, tiedotteet ja tapahtumat. Voit tilata myös uutiskirjeen.

Logojen käyttöön liittyviin kysymyksiin saat lisätietoa visuaaliselta suunnittelijalta Jarmo Kuloselta, puh. 020 7127 390, jarmo.kulonen[at]suomenlahetysseura.fi.

Viestinnän ja kuvapalvelun tavoitat sähköpostilla: tiedotus[at]suomenlahetysseura.fi.

Kuvat: kuvapankki.evl.fi
Kirkon kuvapankissa on Suomen Lähetysseuran yli 500 valokuvaa:

• Kuvapankkiin pääset klikkaamalla ”hyväksyn käyttöehdot” ja sitten joko ”ohita kirjautuminen” tai ”kirjaudu sisään” (seurakunnat). Kuvan lataaminen ja käyttäminen edellyttää ehtojen hyväksymistä.
  • Sivun yläpalkista valitse Aihealue: Suomen Lähetysseura. Täytä hakusanasi kohtaan Pikahaku: esim. ”Etiopia” tai ”koulutus” – saat valikoiman kuvia.

Kuvia voit tilata myös puh. 020 7127 256 tai tiedotus[at]suomenlahetysseura.fi

Lehdet

Lähetysseura julkaisee kahta lehteä, 8 kertaa vuodessa ilmestyvää Suomen Lähetyssanomia ja 4 kertaa vuodessa ilmestyvää ruotsinkielistä Missionia. Lähetyssanomien joulunumero on Tulkoon joulu.

Lähetyssanomien mediakortti

Kirjojen arvostelukappaleet

Suomen Lähetysseuran kustannusliikkeen kirjoista voit tilata arvostelukappaleen kustannusjohtaja Eivor Ng:ltä, puh. 020 7127 272.

Viestinnän yhteystiedot