Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen
Cumina on vuosittain koottava nuorten projekti. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille. Cumina 2016 -ryhmän kuvasi Ari Vitikainen

Cumina on vuosittain koottava nuorten musiikkiryhmä, joka on samanaikaisesti bändi, orkesteri ja kuoro.

Ryhmä tekee tavallisesti kesäkuun alussa – vuonna 2021 poikkeuksellisesti lokakuussa 15.–23.10. – noin viikon mittaisen bussikiertueen esiintyen seurakuntien erilaisissa tapahtumissa. Cumina voi konsertin lisäksi esiintyä esim. ostoskeskuksessa tai vierailla vanhusten palvelutalossa tai rippikoulussa ja näin/siten antaa raikasta näkyvyyttä seurakunnan toiminnalle.

Konserttiohjelmisto (45 minuuttia) koostuu pääasiassa suomalaisesta hengellisestä musiikista sekä perinteisistä afrikkalaisista lauluista. Kappaleet sovitetaan kokoonpanolle sopiviksi ja toteutetaan laulaen, soittaen ja tanssien.

Hinta: 600–1000 €.

Lataa Cuminan esite (pdf) »

Katso video Cuminan esiintymisestä vuodelta 2014:

Tiedustelut:

Päivi Mattila