toivoa

Sinä voit auttaa

Korona-pandemia lisää hätää ja avun tarvetta

YK:n mukaan nälkää näkevien määrä lisääntyy tänä vuonna 80 %. Vuoden loppuun mennessä nälkään saattaa kuolla 6 000–12 000 ihmistä päivässä. Monissa maissa lasten koulunkäynti on keskeytynyt. Heikoimmassa asemassa olevat perheet eivät välttämättä pysty lähettämään lapsiaan takaisin kouluun, koska koronapandemia on heikentänyt toimeentuloa. Vaikutukset lasten ja nuorten elämään ovat kauaskantoiset.

Apuasi tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan!

Lahjoittamalla olet mukana auttamassa heikoimmassa asemassa olevia selviämään pandemiahädän keskellä.

Saavutuksiamme viime vuodelta

Yli 45 000 naista ja tyttöä sai tukea toimeentulonsa ja oikeuksiensa parantamiseen.
20 605 päättäjän tietoisuus syrjittyjen oikeuksista parani.
Yli 14 000 perheen mahdollisuus saada riittävästi ravitsevaa ruokaa parani.
7 725 ihmistä sai tietoa mm. ihmisoikeuksista, tasa-arvosta ja konfliktien ratkaisemisesta ilman väkivaltaa rauhankasvatuksen kautta.
Evankeliumi tavoitti lähes 47 000 seurakunnan ulkopuolella olevaa ihmistä.

Kiitos, että autat!

Lahjoittamalla tuot toivoa epätoivon keskelle

Voit lahjoittaa seuraavasti:

MobilePaylla voit lahjoittaa haluamasi summan numeroon 63000.
Tekstiviestillä: Lähetä viesti TOIVOA20 (20 €) , TOIVOA32 (32 €) tai TOIVOA50 (50 €) numeroon 16155.
Tilisiirrolla: FI38 8000 1400 1611 30 ja viestillä: Toivoa

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi »

”Rakkaus on se voima, jolla teemme tätä."

Zimbabwelaiset isoäidit pitävät huolta orvoista lapsista

Saippua ja puhdas vesi ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan

Hygieniaohjeistusta sekä -tarvikkeita, kuten saippuaa ja puhdasta vettä, tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Lähetysseuran työllä ehkäistään tautien leviämistä ja parannetaan elinoloja alueilla, joissa kärsitään heikosta hygieniasta.

Isoäidit pitävät huolta orvoiksi jääneistä lapsista

Gwain alueella Zimbabwessa luterilaisen kirkon isoäidit sulkevat syliinsä paikalliset orvot ja heikoimmassa asemassa olevat lapset.

Armonkoti tukee raskaana olevia naisia

Koronakriisi pahentaa jo valmiiksi heikossa asemassa olevien naisten ja lapsien tilannetta Thaimaassa. Monen elinkeino on Thaimaassa uhattuna ja lapsen syntymä tämän ajan keskelle voi tuntua toivottomalta. Tue Armon ensikotia Thaimaassa.

Osallistu seurakuntana