Toivoa

Tulvat kylvävät hätää Etiopiassa

Apuasi tarvitaan nyt tulvien runtelemassa Etiopiassa

Rankkasateet ovat aiheuttaneet salamatulvia useilla alueilla Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa. Ihmiset hakeutuivat turvaan talojen katoille, kun vesi tulvi koteihin sisälle. Virallisia lukuja kuolonuhreista ei vielä ole, mutta Lähetysseuran paikalla olevien työntekijöiden tietojen mukaan ainakin kahdeksan ihmistä on hukkunut, kymmeniä ihmisiä on loukkaantunut ja useita ihmisiä on edelleen kateissa.

Pelastustyöt ovat käynnissä, mutta jo nyt on tiedossa, että tuhot ovat vakavat. Rankkasateet jatkuvat alueella edelleen, joten tilanteen odotetaan jatkuvan pahana. Hätä on suuri ja apuasi tarvitaan juuri nyt!

Suomen Lähetysseura auttaa siellä, missä hätä on suurin.
Lahjoittamalla olet mukana auttamassa heikoimmassa asemassa olevia selviämään hädän keskellä. Käytämme lahjoitetut varat siellä, missä apua eniten tarvitaan.

Kiitos, että autat!

Lahjoittamalla tuot toivoa epätoivon keskelle

Voit lahjoittaa seuraavasti:

MobilePaylla voit lahjoittaa haluamasi summan numeroon 63000.
Tekstiviestillä: Lähetä viesti TOIVOA20 (20 €) , TOIVOA32 (32 €) tai TOIVOA50 (50 €) numeroon 16155.
Tilisiirrolla: FI38 8000 1400 1611 30 ja viestillä: Toivoa

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi »

Tee kertalahjoitus »

”Rakkaus on se voima, jolla teemme tätä."

Zimbabwelaiset isoäidit pitävät huolta orvoista lapsista

Vertaistuki auttaa väkivallan uhreja

Koronapandemian liikkumisrajoitusten myötä naisiin kohdistuva väkivalta on lisääntynyt. Botwanassa jopa kaksi naista kolmesta joutuu väkivallan uhriksi jossain elämän vaiheessa. Sinun apuasi tarvitaan nyt!

Isoäidit pitävät huolta orvoiksi jääneistä lapsista

Gwain alueella Zimbabwessa luterilaisen kirkon isoäidit sulkevat syliinsä paikalliset orvot ja heikoimmassa asemassa olevat lapset. Tue isoäitien toimintaa.

Hätä Etiopian tulvien keskellä kasvaa

Etiopian salamatulvat ovat aiheuttaneet valtavasti tuhoa ja hätää. Sateiden odotetaan jatkuvan, joten tilanne jatkuu edelleen pahana. Hätäavun tarve on suuri!

Osallistu seurakuntana