Toivoa

Sinä voit auttaa

Koronavirus kylvää hätää Nepalissa

Nepalin koronatilanne on hälyttävä. Tehdyistä koronatesteistä on tällä hetkellä positiivisia jopa 44 %. Maan terveysviranomaisten mukaan uusia tautitapauksia todetaan päivittäin yli 8000. Koronatestauspisteet ovat kaaoksessa ja ruuhkautuneet, sairaalapaikat ovat täynnä eikä hoitohenkilökuntaa ole tarpeeksi.

Kriisiytyneen koronatilanteen vuoksi Nepal on kiristänyt koronarajoituksia. Tämä heikentää erityisesti köyhimpien toimeentuloa, jotka usein elävät päiväpalkoilla. Heillä ei ole varaa kasvomaskeihin, käsidesiin tai lääkkeisiin. Menetetyn toimeentulon takia he joutuvat näkemään nälkää.

Valmistaudumme parhaillamme vastaamaan kriisiin yhteistyössä muiden järjestöjen ja Nepalin viranomaisten kanssa.

Suomen Lähetysseura auttaa siellä, missä hätä on suurin.
Juuri nyt apuasi tarvitaan Nepalin koronaviruskriisin keskellä.

Lahjoittamalla olet mukana auttamassa heikoimmassa asemassa olevia selviämään hädän keskellä.

Kiitos, että autat!

Lahjoittamalla tuot toivoa epätoivon keskelle

Voit lahjoittaa seuraavasti:

MobilePaylla voit lahjoittaa haluamasi summan numeroon 63000.
Tekstiviestillä: Lähetä viesti TOIVOA20 (20 €) , TOIVOA32 (32 €) tai TOIVOA50 (50 €) numeroon 16155.
Tilisiirrolla: FI38 8000 1400 1611 30 ja viestillä: Toivoa

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi »

Tee kertalahjoitus »

”Rakkaus on se voima, jolla teemme tätä."

Zimbabwelaiset isoäidit pitävät huolta orvoista lapsista

Vertaistuki auttaa väkivallan uhreja

Koronapandemian liikkumisrajoitusten myötä naisiin kohdistuva väkivalta on lisääntynyt. Botwanassa jopa kaksi naista kolmesta joutuu väkivallan uhriksi jossain elämän vaiheessa. Sinun apuasi tarvitaan nyt!

Isoäidit pitävät huolta orvoiksi jääneistä lapsista

Gwain alueella Zimbabwessa luterilaisen kirkon isoäidit sulkevat syliinsä paikalliset orvot ja heikoimmassa asemassa olevat lapset. Tue isoäitien toimintaa.

Armonkoti tukee raskaana olevia naisia

Koronakriisi pahentaa jo valmiiksi heikossa asemassa olevien naisten ja lapsien tilannetta Thaimaassa. Monen elinkeino on Thaimaassa uhattuna ja lapsen syntymä tämän ajan keskelle voi tuntua toivottomalta. Tue Armon ensikotia Thaimaassa.

Osallistu seurakuntana