Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi aihetta juhlaan - esimerkiksi häät, syntymäpäivät tai alkavat eläkepäivät?

Tee juhlan kunniaksi hyvää keräämällä lahjarahat sinulle sopivaan kohteeseen.

Perusta merkkipäiväkeräys

Juhlista merkkipäivää kanssamme

Onko sinulla syy juhlia? Haluaisitko samalla tuoda toivoa maailmaan? Merkkipäiväkeräyksellä tuet läheistesi kanssa juuri sinulle tärkeää kohdetta.

Keräyksen perustaminen on helppoa!

1. Kerro meille keräyksestä
  2. Valitse itsellesi tärkeä tukikohde, esimerkiksi Suomen Lähetysseuran työ yleisesti, Lasten Pankki tai vaikka Tasaus-keräys.
  3. Kerro ystävillesi keräyksestä. Pyydä heitä merkitsemään lahjoituksen viestikenttään kanssamme sovittu viesti (yleensä muotoa Liisa Lahjoittaja 50v). Lahjoitukset osoitetaan merkkipäivätilillemme (FI1680001400182672).

Halutessasi kokoamme lahjoitukset onnitteluadressiksi, jossa mainitaan kaikki lahjoittajat sekä lahjoitusten yhteissumma. Adressin toimitamme sinulle merkkipäivän jälkeen.

Ole meihin yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!

Perusta oma merkkipäiväkeräys>>

Merkkipäivätili

IBAN: FI1680001400182672

BIC: DABAFIHH