Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Aineeton lahja

Aineeton lahja tuo toivoa

Anna merkkipäivän, valmistujaisten tai syntymäpäivän sankarille aineeton lahja. Aineeton lahja tuo hyvän mielen lähelle ja kauas. Tilaa lahja nopeasti ja helposti suoraan sähköpostiisi. Voit tulostaa tai lähettää sen sähköisesti eteenpäin.

Anna aineeton lahja

Muista rippikoulutusta valmistuvaa aineettomalla lahjalla. Anna lahjaksi Raamattu.

Raamattu 20 €

Mitä rippilahjaksi? Anna konfirmaatiolahjaksi Raamattu, jotta kaikilla maailmassa olisi mahdollisuus lukea Jumalan rakkaudesta. Raamatunkäännöstyöllä mahdollistetaan luku- ja kirjoitustaito niille kansanryhmille, joilla ei ole omaa kirjoitettua kieltä. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran yhteistyökirkkojen työtä.

Tilaa raamattu

 

Aineettomalla lahjalla tuot hyvää mieltä lähelle ja kauas

Puuntaimi, 1 kpl 10 €

Puuntaimi tuo toivoa. Puiden istuttaminen ehkäisee ilmastonmuutoksesta johtuvaa aavikoitumista, kasvattaa hiilinieluja ja tarjoaa mahdollisuuden elinkeinoon. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ympäristötyötä.

Tilaa puuntaimi

 

Raamattu 20 €

Mitä rippilahjaksi? Anna konfirmaatiolahjaksi Raamattu, jotta kaikilla maailmassa olisi mahdollisuus lukea Jumalan rakkaudesta. Raamatunkäännöstyöllä mahdollistetaan luku- ja kirjoitustaito niille kansanryhmille, joilla ei ole omaa kirjoitettua kieltä. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran yhteistyökirkkojen työtä.

Tilaa raamattu

 

Koulukirjat 30 €

Koulutus on tie pois köyhyydestä ja se antaa toivoa huomiseen. Eri aineiden tehokkaaseen opiskeluun tarvitaan koulukirjoja. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ulkomaisten kumppanien koulutustyötä.

Tilaa koulukirjat

 

Äitiyspakkaus 40 €

Äitiyspakkaus tarjoaa koulutusta ja tukea erityisesti nuorille äideille. Äideille ja pienokaisille jaetaan peitteitä ja tarvittaessa myös ruoka-apua. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ulkomaisten kumppaneiden työtä naisten ja lapsien parissa.

Tilaa äitiyspakkaus

 

Ammatti 60 €

Ammattikoulutus antaa toivon paremmasta tulevaisuudesta erityisesti syrjityille, kuten vammaisille ihmisille ja naisille. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ulkomaisten kumppanien koulutustyötä.

Tilaa ammatti

 

Vesipumppu 150 €

Vesipumpun avulla tuetaan kokonaisen yhteisön terveyttä. Puhtaan veden avulla torjutaan sairauksia ja vähennetään lapsikuolleisuutta. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ympäristötyötä.

Tilaa vesipumppu

 

 

Lainaryhmä 500 €

Tämä lahja mahdollistaa kehitysmaiden naisille lainaryhmän perustamisen. Oma yritystoiminta auttaa naisia turvaamaan perheidensä toimeentulon, mahdollistaa lasten kouluttamisen ja tukee koko yhteisön hyvinvointia. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran työtä naisten oikeuksien puolesta.

Tilaa lainaryhmä

 

Anna aineeton lahja ja muista lähimmäistäsi lähellä ja kaukana.

Lahjoittamalla Suomen Lähetysseuran aineettoman lahjan tuet lähetystyötä, jossa tuodaan toivoa heikoimmassa asemassa oleville. Lahjoittajana olet mukana rakentamassa maailmaa, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.  Teemme pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta 27 maassa yli sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Elämme paikallisten ihmisten rinnalla ja toimimme osana paikallisten kumppanien yhteisöä. Anna aineeton lahja ja tuo toivoa sitä eniten tarvitseville.

Tilaa aineeton lahja

Lahjoituspalvelu palvelee

  • Puh. 043 824 4680
  • lahjoitukset@suomenlahetysseura.fi

Puuntaimi

Puuntaimi-lahjan tuotoilla kasvatetaan metsä Tansaniaan.

“Ilmastonmuutoksen seuraukset näkyvät jo Kishapussa. Kuivuus on suuri ongelma. Puiden istuttaminen ja uudelleenmetsitys sitovat kasvihuonekaasupäästöjä. Ne myös parantavat ja auttavat sitomaan maata. Paikalliset ihmiset toivovat puiden tuovan sateet takaisin”, kertoo Suomen Lähetysseuran työntekijä Mikko Pyhtilä.