Aineeton lahja

Aineeton lahja tuo toivoa

Aineettomalla lahjalla muistat lähimmäistäsi lähellä ja kaukana.

Anna aineeton lahja

Tuo toivoa aineettomalla lahjalla

Anna aineeton lahja ja muista lähimmäistäsi lähellä ja kaukana.

Lahjoittamalla Suomen Lähetysseuran aineettoman lahjan tuet lähetystyötä, jossa tuodaan toivoa heikoimmassa asemassa oleville. Lahjoittajana olet mukana rakentamassa maailmaa, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.  Teemme pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta 30 maassa yli sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Elämme paikallisten ihmisten rinnalla ja toimimme osana paikallisten kumppanien yhteisöä. Anna aineeton lahja ja tuo toivoa sitä eniten tarvitseville.

Tilaa aineeton lahja!

Asiakaspalvelu palvelee

• Puh. 020 7127 256
  • kampanjat@suomenlahetysseura.fi

Aineettomat lahjamme

Puuntaimi, 1 kpl 10 €
Puuntaimi, 10 kpl 50 €

Puuntaimi tuo toivoa. Puiden istuttaminen ehkäisee ilmastonmuutoksesta johtuvaa aavikoitumista, kasvattaa hiilinieluja ja tarjoaa mahdollisuuden elinkeinoon. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ympäristötyötä.

Raamattu 20 €

Kaikilla maailmassa tulisi olla mahdollisuus lukea Jumalan rakkaudesta. Raamatunkäännöstyöllä mahdollistetaan luku- ja kirjoitustaito niille kansanryhmille, joilla ei ole omaa kirjoitettua kieltä. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran yhteistyökirkkojen työtä.

Koulukirjat 30 €

Koulutus on tie pois köyhyydestä ja se antaa toivoa huomiseen. Eri aineiden tehokkaaseen opiskeluun tarvitaan koulukirjoja. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ulkomaisten kumppanien koulutustyötä.

Äitiyspakkaus 40 €

Äitiyspakkaus tarjoaa koulutusta ja tukea erityisesti nuorille äideille. Äideille ja pienokaisille jaetaan peitteitä ja tarvittaessa myös ruoka-apua. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ulkomaisten kumppaneiden työtä naisten ja lapsien parissa.

Ammatti 60 €

Ammattikoulutus antaa toivon paremmasta tulevaisuudesta erityisesti syrjityille, kuten vammaisille ihmisille ja naisille. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ulkomaisten kumppanien koulutustyötä.

Vesipumppu 150 €

Vesipumpun avulla tuetaan kokonaisen yhteisön terveyttä. Puhtaan veden avulla torjutaan sairauksia ja vähennetään lapsikuolleisuutta. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ympäristötyötä.

Lainaryhmä 500 €

Tämä lahja mahdollistaa kehitysmaiden naisille lainaryhmän perustamisen. Oma yritystoiminta auttaa naisia turvaamaan perheidensä toimeentulon, mahdollistaa lasten kouluttamisen ja tukee koko yhteisön hyvinvointia. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran työtä naisten oikeuksien puolesta.

Puuntaimi

Puuntaimi-lahjan tuotoilla kasvatetaan metsä Tansaniaan.

”Ilmastonmuutoksen seuraukset näkyvät jo Kishapussa. Kuivuus on suuri ongelma. Puiden istuttaminen ja uudelleenmetsitys sitovat kasvihuonekaasupäästöjä. Ne myös parantavat ja auttavat sitomaan maata. Paikalliset ihmiset toivovat puiden tuovan sateet takaisin”, kertoo Suomen Lähetysseuran työntekijä Mikko Pyhtilä.