Katastrofirahasto

Apuasi tarvitaan Thaimaassa!

Katastrofit koettelevat ihmisiä eri puolilla maailmaa. Juuri nyt apuasi tarvitsevat erityisesti Thaimaan tulvien uhrit. Toimi heti: tee lahjoitus katastrofirahastoon!

Lahjoita

Apuasi tarvitaan nyt — lahjoita katastrofirahastoon

Lahjoittamalla katastrofirahastoon voit antaa hätäapua sitä eniten tarvitseville. Juuri nyt tukeasi tarvitsevat erityisesti Thaimaan tulvien uhrit. Sinä voit auttaa katastrofin uhreja – jo pienikin summa auttaa suuressa hädässä.

Kovat sateet aiheuttivat elokuussa pahoja tulvia Thaimaassa. Tällä hetkellä tulvat ovat runnelleet jo lähes 1 400 kylää ja yli 21 000 ihmistä on jouduttu evakuoimaan kodeistaan. Varsinkin vanhusten, pienten lasten ja vammaisten tukeminen on tärkeää. Katastrofirahaston lahjoituksilla pyritäänkin tukemaan erityisesti niitä, jotka eivät ole saaneet apua muuta kautta.

Tulva-alueen ihmiset tarvitsevat mm. lääkkeitä, peittoja ja tyynyjä. Lisäksi lapsille tarvitaan esimerkiksi vaippoja ja maitoa. Tulvavesien laskeuduttua ihmiset tarvitsevat paljon apua ja tukea myös alueen jälleenrakennustyössä.

Tule mukaan tukemaan katastrofityötä: tee lahjoitus jo tänään.

Lahjoita nyt

Suomen Lähetysseuran katastrofityö

Lähetysseura sitoutuu kaikessa toiminnassaan kansainvälisesti hyväksyttyihin humanitaarisen avun normeihin ja standardeihin. Katastrofiapua annetaan etniseen taustaan, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta.

Toimimme yhteistyössä kirkkojen kansainvälisen katastrofiavun ACT-allianssin sekä Luterilaisen maailmanliiton (LML) kanssa. Katastrofityön tuki kohdentuu ensisijaisesti maihin, joissa Lähetysseuralla on jo ennestään toimintaa.

Sinä voit auttaa!

Makuualustoja 2 kpl
Pressuja suojan rakentamiseen
Hätäravintoa lapsille
Perheen avustuspaketti

Näin lahjoitat:

• Tekstiviestillä: Lähetä viesti AUTA20 (20 €), AUTA10 (10 €) tai AUTA5 (5 €) numeroon 16155
  • Soittamalla numeroon 0600 11320 (Puhelun hinta 20,28 € + pvm.)
  • Tilisiirrolla, FI60 8179 9710 0312 86, kirjoita viestiksi: Auta
  • Verkkosivuillamme: tee lahjoitus »

Lisätietoa:

Vuonna 2018 anoimme yli 200 000 euroa katastrofiapua kuivuudesta kärsivään Etiopiaan, venezuelalaispakolaisille Kolumbiaan ja terveydenhuollon kriisiin Gazaan. Viimeisin 50 000 euron avustus meni tulvatuhojen korjaamiseen Mauritaniaan. Tulvien tuhoja olemme korjaneet aiemmin myös Tansaniassa ja Nepalissa.

Lahjoitusten turvin olemme voineet tukea ihmisiä katastrofin keskellä.