Katastrofirahasto

Hätä Venezuelassa pahenee!

Nälkä ja kamppailu hengissä pysymisestä ovat ihmisten arkipäivää. Miljoonat ovat paenneet yhä pahenevia oloja naapurimaihin. Apuasi tarvitaan kiireesti!

Lahjoita

Lahjoita hätäapua Venezuelan pakolaisille!

Venezuelan talouskriisi ja poliittiset ongelmat ovat ajaneet jo 1,6 miljoonaa ihmistä pakolaisiksi naapurimaihin Brasiliaan ja Kolumbiaan. Kolumbiaan virrannut pakolaisaalto on suurin koko maan historiassa. Pakolaisleirillä tarve on perustarvikkeista kuten asuinsuojista ja ruoasta.

Lahjoittamalla katastrofirahastoon voit antaa hätäapuna asuinsuojia, ravintoa ja vaatteita. Lisäksi annamme opastusta työnhakuun sekä naisille ja nuorille koulutusta turvallisuuskysymyksistä, oikeuksista ja elinolojen parantamisestaLähetysseura vie avun perille kumppaninsa Luterilaisen maailmanliiton kanssa.

Lahjoita

Voit lahjoittaa

• Tekstiviestillä: Lähetä viesti AUTA20 (20 €), AUTA10 (10 €) tai AUTA5 (5 €) numeroon 16155
  • Soittamalla numeroon 0600 11320 (Puhelun hinta 20,28 € + pvm.)
  • Tilisiirrolla, FI60 8179 9710 0312 86, kirjoita viestiksi: Auta
  • Verkkosivuillamme tästä »

Suomen Lähetysseuran katastrofityö

Lähetysseura sitoutuu kaikessa toiminnassaan kansainvälisesti hyväksyttyihin humanitaarisen avun normeihin ja standardeihin. Katastrofiapua annetaan etniseen taustaan, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta.

Toimimme yhteistyössä kirkkojen kansainvälisen katastrofiavun ACT-allianssin sekä Luterilaisen maailmanliiton (LML) kanssa. Katastrofityön tuki kohdentuu ensisijaisesti maihin, joissa Lähetysseuralla on jo ennestään toimintaa.

Sinä voit auttaa!

Makuualustoja 2 kpl
Pressuja suojan rakentamiseen
Hätäravintoa lapsille
Perheen avustuspaketti

Katastrofirahastosta myönnetty hätäaupua:

Vuonna 2018 olemme antaneet yli 200 000 euroa katastrofiapua kuivuudesta kärsivään Etiopiaan, venezuelalaispakolaisille Kolumbiaan ja terveydenhuollon kriisiin Gazaan. Viimeisin 50 000 euron avustus meni tulvatuhojen korjaamiseen Mauritaniaan. Tulvien tuhoja olemme korjaneet aiemmin myös Tansaniassa ja Nepalissa.

Uutisia kohteistamme:

”Venezuela on murtunut maa”, sanoo luterilaisen kirkon johtaja Gerardo Hands

Lähetysseuralta apua Venezuelan pakolaisille ja Gazan sairaaloille

Etiopian kuivuuskatastrofiin hätäapuna 50 000 euroa

Lahjoitusten turvin olemme voineet tukea ihmisiä katastrofin keskellä.