Katastrofirahasto

Levottomuus ja hätä kasvavat Myanmarissa

Myanmarin armeija on kohdistanut yhä enemmän väkivaltaa kaappausta vastustaneita mielenosoittajia kohtaan. Erityisesti suuremmissa kaupungeissa mielenosoittajia on otettu kiinni, kidutettu ja surmattu. Maan sisäisten pakolaisten määrä kasvaa.

Lahjoita katastrofiapua

Apuasi tarvitaan nyt — lahjoita katastrofirahastoon

Lahjoittamalla katastrofirahastoon voit antaa hätäapua sitä eniten tarvitseville. Juuri nyt tukeasi tarvitaan erityisesti Myanmarissa.

Myanmarissa armeijan siviileihin kohdistamat väkivaltaisuudet, uhka konfliktin laajenemisesta täysimittaiseksi sisällissodaksi sekä talouden romahtaminen ovat aiheuttaneet vakavan humanitaarisen kriisin. Suurissa kaupungeissa armeija on kohdistanut yhä enemmän väkivaltaa mielenosoittajia kohtaan.

Maan sisäisten pakolaisten määrä kasvaa koko ajan. Lähetysseura auttaa pakolaisia ja elinkeinonsa menettäneitä perheitä paikallisten yhteistyökumppaneidensa kanssa. Pakolaisille toimitetaan tilapäiseen asumiseen tarvittavaa suojaa, ruokaa, hygieniatarvikkeita, vaatteita ja lääkkeitä. Perheille annetaan ruoka-apua ja psykososiaalista tukea.

Humanitaarisen avun tarve suuri. Sinun apuasi tarvitaan nyt!

Lahjoita jo tänään

Suomen Lähetysseuran katastrofityö

Lähetysseura sitoutuu kaikessa toiminnassaan kansainvälisesti hyväksyttyihin humanitaarisen avun normeihin ja standardeihin. Katastrofiapua annetaan etniseen taustaan, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta.

Annamme ruoka-apua, psykososiaalista tukea sekä kasvatamme yhteisöjen osaamista tulevien katastrofien varalta.  Jaamme ruokaa ja siemeniä viljelykasvien istuttamista varten  sekä vaatteita, lääkkeitä, koulutarvikkeita ja muita taloustavaroita kotinsa menettäneille.

Toimimme yhteistyössä kirkkojen kansainvälisen katastrofiavun ACT-allianssin sekä Luterilaisen maailmanliiton (LML) kanssa. Katastrofityön tuki kohdentuu ensisijaisesti maihin, joissa Lähetysseuralla on jo ennestään toimintaa.

Sinä voit auttaa!

Makuualustoja 2 kpl
Pressuja suojan rakentamiseen
Hätäravintoa lapsille
Perheen avustuspaketti

Näin lahjoitat:

• Tekstiviestillä: Lähetä viesti AUTA20 (20 €), AUTA10 (10 €) tai AUTA5 (5 €) numeroon 16155
  • Soittamalla numeroon 0600 11320 (Puhelun hinta 20,28 € + pvm.)
  • Tilisiirrolla IBAN FI38 8000 1400 1611 30, kirjoita viestiksi: Auta
  • Verkkosivuillamme: tee lahjoitus »

Lisätietoa:

Vuonna 2019 anoimme katastrofiapua yli 236 900 euroa ja tuimme selviytymistä 12 eri katastrofista. Ilmastonmuutoksen keskellä  katastrofit johtuivat suurimmaksi osaksi tulvista ja kuivuudesta, mutta myös konflikteista ja pakolaisuudesta. Apua sai lähes 17 000 ihmistä.

Lahjoitusten turvin olemme voineet tukea ihmisiä katastrofin keskellä.