Katastrofirahasto

Levottomuus ja hätä kasvavat Myanmarissa

Myanmarin armeija on kohdistanut yhä enemmän väkivaltaa kaappausta vastustaneita mielenosoittajia kohtaan. Erityisesti suuremmissa kaupungeissa mielenosoittajia on otettu kiinni, kidutettu ja surmattu. Maan sisäisten pakolaisten määrä kasvaa.

Lahjoita katastrofiapua

Apuasi tarvitaan nyt — lahjoita katastrofirahastoon

Lahjoittamalla katastrofirahastoon voit antaa hätäapua sitä eniten tarvitseville. Juuri nyt tukeasi tarvitaan erityisesti Myanmarissa.

Myanmarissa armeijan siviileihin kohdistamat väkivaltaisuudet, uhka konfliktin laajenemisesta täysimittaiseksi sisällissodaksi sekä talouden romahtaminen ovat aiheuttaneet vakavan humanitaarisen kriisin. Suurissa kaupungeissa armeija on kohdistanut yhä enemmän väkivaltaa mielenosoittajia kohtaan.

Maan sisäisten pakolaisten määrä kasvaa koko ajan. Lähetysseura auttaa pakolaisia ja elinkeinonsa menettäneitä perheitä paikallisten yhteistyökumppaneidensa kanssa. Pakolaisille toimitetaan tilapäiseen asumiseen tarvittavaa suojaa, ruokaa, hygieniatarvikkeita, vaatteita ja lääkkeitä. Perheille annetaan ruoka-apua ja psykososiaalista tukea.

Humanitaarisen avun tarve suuri. Sinun apuasi tarvitaan nyt!

Lahjoita jo tänään

Suomen Lähetysseuran katastrofityö

Suomen Lähetysseuran katastrofityö kohdentuu ensisijaisesti maihin, joissa Lähetysseuralla on jo ennestään toimintaa. Näin saamme avun luotettavasti ja nopeasti perille pitkäaikaisten yhteistyökumppanien kautta.

Lähetysseura sitoutuu kaikessa toiminnassaan kansainvälisesti hyväksyttyihin humanitaarisen avun normeihin ja standardeihin. Katastrofiapua annetaan etniseen taustaan, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta.

Lue lisää katastrofityöstämme

Sinä voit auttaa!

Makuualustoja 2 kpl
Pressuja suojan rakentamiseen
Hätäravintoa lapsille
Perheen avustuspaketti

Näin lahjoitat:

• Tekstiviestillä: Lähetä viesti AUTA20 (20 €), AUTA10 (10 €) tai AUTA5 (5 €) numeroon 16155
  • Soittamalla numeroon 0600 11320 (Puhelun hinta 20,28 € + pvm.)
  • Tilisiirrolla IBAN FI38 8000 1400 1611 30, kirjoita viestiksi: Auta
  • Verkkosivuillamme: tee lahjoitus »

Katastrofityö 2020:

Vuonna 2020 koronaviruksen vaikutukset näkyivät kaikkialla työssämme ja katastrofiavun tarve kasvoi. Lähetysseura antoi katastrofitukea lähes 540 000 euroa 18 hankkeen kautta. Suoraa apua sai yli 100 000 ihmistä. Jos mukaan lasketaan esimerkiksi eri maissa radion kautta koronatietoutta saaneet, apu saavutti arviolta yli 25 miljoonaa ihmistä.

Lahjoitusten turvin olemme voineet tukea ihmisiä katastrofin keskellä.