Katastrofirahasto

Apuasi tarvitaan Zimbabwessa!

Katastrofit koettelevat ihmisiä eri puolilla maailmaa. Juuri nyt apuasi tarvitsevat erityisesti Zimbabwen kuivuuden uhrit. Toimi heti: tee lahjoitus katastrofirahastoon!

Lahjoita

Apuasi tarvitaan nyt — lahjoita katastrofirahastoon

Lahjoittamalla katastrofirahastoon voit antaa hätäapua sitä eniten tarvitseville. Juuri nyt tukeasi tarvitsevat mm. Zimbabwen kuivuudesta kärsivät ihmiset.

Gwain alueella Zimbabwessa toimii Lähetysseuran tukema Gwain isoäitien hanke, joka tekee työtä orpolasten ja muiden heikossa asemassa elävien lasten puolesta. Isoäidit huolehtivat, että lapset saavat ruokaa ja oppivat elämän perustaitoja.

Tällä hetkellä Gwain kylää koettelee kova kuivuus. Suomen Lähetysseura on myöntänyt Gwain isoäideille 30 000 € avustuksen, jolla voidaan hankkia mm. ruokaa ja kuivuutta kestäviä siemeniä.

Tule mukaan tukemaan katastrofityötä: tee lahjoitus jo tänään.

Lahjoita nyt

Katso video Gwain isoäideistä:

Suomen Lähetysseuran katastrofityö

Lähetysseura sitoutuu kaikessa toiminnassaan kansainvälisesti hyväksyttyihin humanitaarisen avun normeihin ja standardeihin. Katastrofiapua annetaan etniseen taustaan, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta.

Toimimme yhteistyössä kirkkojen kansainvälisen katastrofiavun ACT-allianssin sekä Luterilaisen maailmanliiton (LML) kanssa. Katastrofityön tuki kohdentuu ensisijaisesti maihin, joissa Lähetysseuralla on jo ennestään toimintaa.

Sinä voit auttaa!

Makuualustoja 2 kpl
Pressuja suojan rakentamiseen
Hätäravintoa lapsille
Perheen avustuspaketti

Näin lahjoitat:

• Tekstiviestillä: Lähetä viesti AUTA20 (20 €), AUTA10 (10 €) tai AUTA5 (5 €) numeroon 16155
  • Soittamalla numeroon 0600 11320 (Puhelun hinta 20,28 € + pvm.)
  • Tilisiirrolla, FI60 8179 9710 0312 86, kirjoita viestiksi: Auta
  • Verkkosivuillamme: tee lahjoitus »

Lisätietoa:

Vuonna 2018 anoimme yli 200 000 euroa katastrofiapua kuivuudesta kärsivään Etiopiaan, venezuelalaispakolaisille Kolumbiaan ja terveydenhuollon kriisiin Gazaan. Viimeisin 50 000 euron avustus meni tulvatuhojen korjaamiseen Mauritaniaan. Tulvien tuhoja olemme korjaneet aiemmin myös Tansaniassa ja Nepalissa.

Lahjoitusten turvin olemme voineet tukea ihmisiä katastrofin keskellä.