Katastrofirahasto

Auta Libanonin uhreja!

Katastrofit koettelevat ihmisiä eri puolilla maailmaa. Juuri nyt apuasi tarvitsevat erityisesti Beirutin räjähdyksen uhrit Libanonissa. Toimi heti: tee lahjoitus katastrofirahastoon!

Lahjoita

Apuasi tarvitaan nyt — lahjoita katastrofirahastoon

Lahjoittamalla katastrofirahastoon voit antaa hätäapua sitä eniten tarvitseville. Juuri nyt tukeasi tarvitsevat erityisesti Beirutin räjähdyksen uhrit Libanonissa.

Räjähdys Beirutin satamassa on aiheuttanut mittaamattoman määrän inhimillistä hätää. Räjähdys jätti yli 300 000 ihmistä kodittomiksi, loukkaantuneita on jopa 5 000 ja kuolleita yli 150. Ihmisiä on edelleen myös kadoksissa. Useat kaupungin sairaaloista ovat vaurioituneet, eivätkä ne pysty hoitamaan kaikkia apua tarvitsevia.

Kumppanimme YMCA:n vapaaehtoiset ovat muun muassa jakaneet juomavettä ja ruokaa sekä avustaneet kunnostustöissä Achrafiehin alueella, josta jopa 90 prosenttia on tuhoutunut.

Hätä on suuri ja apuasi tarvitaan juuri nyt.

Lahjoita jo tänään

Suomen Lähetysseuran katastrofityö

Lähetysseura sitoutuu kaikessa toiminnassaan kansainvälisesti hyväksyttyihin humanitaarisen avun normeihin ja standardeihin. Katastrofiapua annetaan etniseen taustaan, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta.

Annamme ruoka-apua, psykososiaalista tukea sekä kasvatamme yhteisöjen osaamista tulevien katastrofien varalta.  Jaamme ruokaa ja siemeniä viljelykasvien istuttamista varten  sekä vaatteita, lääkkeitä, koulutarvikkeita ja muita taloustavaroita kotinsa menettäneille.

Toimimme yhteistyössä kirkkojen kansainvälisen katastrofiavun ACT-allianssin sekä Luterilaisen maailmanliiton (LML) kanssa. Katastrofityön tuki kohdentuu ensisijaisesti maihin, joissa Lähetysseuralla on jo ennestään toimintaa.

Sinä voit auttaa!

Makuualustoja 2 kpl
Pressuja suojan rakentamiseen
Hätäravintoa lapsille
Perheen avustuspaketti

Näin lahjoitat:

• Tekstiviestillä: Lähetä viesti AUTA20 (20 €), AUTA10 (10 €) tai AUTA5 (5 €) numeroon 16155
  • Soittamalla numeroon 0600 11320 (Puhelun hinta 20,28 € + pvm.)
  • Tilisiirrolla, FI60 8179 9710 0312 86, kirjoita viestiksi: Auta
  • Verkkosivuillamme: tee lahjoitus »

Lisätietoa:

Vuonna 2019 anoimme katastrofiapua yli 236 900 euroa ja tuimme selviytymistä 12 eri katastrofista. Ilmastonmuutoksen keskellä  katastrofit johtuivat suurimmaksi osaksi tulvista ja kuivuudesta, mutta myös konflikteista ja pakolaisuudesta. Apua sai lähes 17 000 ihmistä.

Lahjoitusten turvin olemme voineet tukea ihmisiä katastrofin keskellä.