Postimerkkikeräys

Tue Lähetysseuran työtä lähettämällä meille postimerkkejä, kortteja ja vanhoja rahoja!

Postimerkkien ja -korttien myynnin tuotot käytetään Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Lataa ohjeet

Postimerkkikeräys

Voit tukea Lähetysseuran työtä myös lahjoittamalla meille postimerkkejä, kortteja ja vanhoja rahoja. Tavarat myydään keräilijöille Suomen Filatelistiseuran järjestämissä huutokaupoissa ja Suomen Postimerkkilehden Online-huutokaupoissa. Tuotot ohjataan Suomen Lähetysseuran ulkomaisen työn hyväksi.

Mitä voin lähettää?

• postimerkkejä
  • postikortteja
  • ensipäiväkuoria
  • vanhoja rahoja
  • mitaleja ja kunniamerkkejä

Miten toimitan lahjoitukset perille?

• Lähetä tavarat osoitteeseen: Suomen Lähetysseura / Postimerkkikeräys, PL 56, 00241 Helsinki
  • Tuo tavarat Lähetysseuran toimistoon, Maistraatinportti 2a, arkisin klo 9-15.30
  • Vie tavarat seurakuntasi kirkkoherranvirastoon
  • Tilaa keräyskuoria, joissa on valmiina osoite ja postimaksu maksettu.

Tulevia huutokauppoja

Seuraava Suomen Lähetysseuran huutokauppa lauantaina 12.1.2019 klo 11, Lönnrotinkatu 32B. Näyttö klo 10. Tervetuloa!

Listat ja lisätietoja: Kimmo Kanerva, kimmo.kanerva(at)kolumbus.fi

Inka Laisi
postimerkkikerays(at)suomenlahetysseura.fi

Vinkkejä postimerkkikeräykseen

• Laita työpaikallasi esille keräyslaatikko merkkejä ja kortteja varten!
  • Järjestä korttikolehti seurakunnassasi. Seurakuntalaiset voivat lahjoittaa jumalanpalveluksen kolehtiin kortteja, merkkejä ja vanhoja rahoja.
  • Postimerkkitalkoot. Vapaaehtoiset voivat kokoontua seurakunnan tiloihin leikkaamaan postimerkkejä kuorista ja lajittelemaan kortteja.