Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Lahjoita Lähetysseuran työlle

Tee kertalahjoitus tai kuukausilahjoitus Suomen Lähetysseuran ulkomaantyölle ja anna apusi sienne, missä hätä on suurin. Lahjoitusten turvin pystymme auttamaan hädässä olevia katastrofien ja ilmastonmuutoksen keskellä. Sinun lahjoituksesi mahdollistaa, että pystymme auttamaan köyhimpiä saamaan paremman elämän  antamalla mahdollisuuden koulutukseen ja ammattiopintoihin.

Valitse sinulle sopivin lahjoituskohde ja lahjoitustapa – Auta tekemään maailmasta parempi paikka!

Lasten Pankki

Lasten Pankki poistaa esteitä lasten koulunkäynnin tieltä ja tuo turvaa lasten arkeen. Lahjoita Lasten Pankkiin.

Ympäristöpankki

Ilmastonmuutos koettelee köyhimpien selviytymistä. Lahjoita Ympäristöpankkiin ja auta ilmastonmuutoksen uhreja.

Katastrofirahasto

Maanjäristys on jättänyt tuhansia syyrialaisia kodittomiksi ilman suojaa ja apua. Lahjoita katastrofiapua Syyriaan!

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoituksella rakennat pysyvää muutosta yhteiskunnissa ja ihmisten elämässä. Tilaa ilmainen testamenttioppaamme.

Aineeton lahja

Anna merkkipäivän, valmistujaisten tai syntymäpäivän sankarille aineeton lahja. Aineeton lahja tuo hyvän mielen lähelle ja kauas. Tilaa lahja nopeasti ja helposti suoraan sähköpostiisi. Voit tulostaa tai lähettää sen sähköisesti eteenpäin.

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi aihetta juhlaan - esimerkiksi häät, syntymäpäivät tai alkavat eläkepäivät? Tee juhlan kunniaksi hyvää keräämällä lahjarahat sinulle sopivaan kohteeseen.

Muistokeräys

Kaunis tapa kunnioittaa poisnukkuneen läheisen sitoutumista lähetystyölle on pyytää muistojuhlavieraita ohjaamaan kukkarahat muistotilille.

Postimerkkikeräys

Tue Lähetysseuran työtä lähettämällä meille postimerkkejä, kortteja ja vanhoja rahoja! Postimerkkien ja -korttien myynnin tuotot käytetään Lähetysseuran ulkomaantyöhön.