Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Riihis 2022 lähestyy – Hae tekijäksi nyt!

Laita kalenteriin jo ylös 12.-14.8., sillä silloin juhlitaan legendaarista ja päräyttävää Riihisleiriä!

Riihisleiri toteutetaan tänä vuonna juhlallisin menoin, sillä vuorossa on jo 30. Riihikirkkoleiri! Elokuun puolivälissä Päiväkumpu täyttyy nuorista ja nuorista aikuisista viikonlopun ajaksi yhteisiin synttärijuhliin. Jumalan valtakunnassa juhlat eivät lopu, joten tule mukaan parhaisiin bileisiin!  

Myös tänä vuonna tapahtuman aikaansaamiseksi tarvitaan paljon tekijöitä – eli juuri sinua! Riihiksen tekijät ovat ensisijaisesti koko viikonlopun ajan Päiväkummussa. Pyrimme täyttämään tehtävät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu tämän sivun hakulomakkeella Riihikselle hommiin. Riihisleiriä pääsee toteuttamaan mm. sometiimissä, rukoustiimissä, taksikuskina, stagetiimissä, ruokatiimissä, somistelutiimissä, majoitustiimissä, ensiaputiimissä tai alaleirin vetäjänä. Tänä vuonna myös leirin juontajan tehtävä on haussa mukana. Missä sinun lahjasi pääsevät parhaiten käyttöön? 

Kaikissa tehtävissä koko viikonlopun toimiville tarjotaan majoitus ja ruuat Päiväkummussa. Tekijöiltä odotetaan 18 vuoden ikää. Jos olet alle 18-vuotias, olet tervetullut osallistumaan Riihiksen monipuoliseen ohjelmaan viikonlopun aikana. Järjestämme tapahtuman juuri sinua varten! 

Tekijähaku on auki 10.6.-20.6.

HAE TEKIJÄKSI TÄSTÄ

Tiimien tehtäväkuvaukset: 

Juontajat: 

Oletko valovoimainen persoona, joka on elementissään muiden edessä lavalla? Tämä tehtävä on silloin sinulle! Juontajia valitaan kaksi. Heidän tehtäviinsä kuuluu viedä ohjelmaa eteenpäin suurteltan yhteisissä ohjelmissa, innostaa ja haipata sekä informoida juhlakansaa tärkeistä asioista.  

Sometiimi: 

Sometiimi vastaa Riihiksen tunnelmien tallentamisesta ja jakamisesta viikonlopun aikana kuvaten ja päivittäen Lähetysseuran nuorten somekanavia. Jos siis kamera pysyy kädessä tai somemaailma kiinnostaa, hae mukaan toteuttamaan uudenlaista Riihis-kokemusta! 

Rukoustiimi: 

Rukoustiimi on Riihiksen sydän ja sielu, joka kantaa tapahtumaa rukouksissa sekä tarjoaa rukouspalvelua ja juttuseuraa koko viikonlopun ajan. Jos ihmisten kohtaaminen rukouksen kautta on lähellä sydäntäsi, hae mukaan. Tämä tehtävä sopii oivallisesti myös hengellisen alan opiskelijoille.  

Ruokatiimi: 

Ruokatiimi pitää Päiväkummun pyörät pyörimässä Riihis-viikonlopun ajan auttaen  ruokailujen järjestämisessä. Kaikki tietävät, että keittiössä on aina parhaat bileet! Jos haluat olla muonittamassa Riihisleirin väkeä, ruokatiimi on sun paikka. 

Stagetiimi: 

Stagetiimi vastaa backstage-teltan valmistelusta ja ylläpidosta sekä huolehtii yhdessä juontajien ja stage-managerin kanssa lavan ja juhlateltan liikkuvista osasista. Jos behind the scenes -meininki lavan takaa kiinnostaa, hae mukaan! 

Somistelutiimi: 

Somistelutiimi vastaa Päiväkummun juhlateltan ja muun alueen koristelusta. Jos sinulla on silmää kauniille yksityiskohdille ja tunnelmalliselle kokonaisuudelle, tämä tiimi on juuri sopiva sinulle. Huom.! Somistelu toteutetaan Riihis-viikon aikana, joten pääsethän paikalle jo alkuviikosta. 

Majoitustiimi: 

Majoitustiimin tehtäviin kuuluu leirin yövalvonta ja esimerkiksi telttailijoiden auttaminen. Majoitustiimissä pääset ylläpitämään Riihiksen yörauhaa, jos valvominen ei sinua haittaa.  

Alaleirien johtajat: 

Alaleirin johtajat ovat Riihisleirin “isosia” ja tärkeä osa Riihis-kokemusta tunnelman luojina. Alaleirin johtajien tehtäviin kuuluu mm. alaleirikohtaiset iltanuotiot, leiriläisten kanssa hengailu ja yleinen saatavilla olo.  

Volutiimi: 

”Rukoile ja työtä tee, muu Luojalle jää.” Riihilsellä volut ovat osa vähän kaikkea ja heidän tehtävänään on varmistaa ja auttaa, että kaikki toimii kuin junan vessa. Tehtävät voivat olla niin siivousta, kantamista, järjestelyä tai missä ikinä apua tarvitaan. Jos sekä rätti että vasara pysyvät kädessä, on volun homma juuri sinulle. Huomioithan, että volujen odotetaan saapuvan Riihis-viikolla jo tiistai-iltana Päiväkumpuun rakentamaan ja järjestelemään paikkoja kuntoon viikonloppua varten.

Ensiapu 

Ensiapu on tärkeä osa Riihisleirin turvallisuutta. Jos olet terveydenhoitoalan opiskelija tai ammattilainen ja haluat tulla palvelemaan Riihisleirillä, tämä voi olla sopiva tehtävä sinulle. 

Taksikuski 

Riihisleirin aikana tarvitaan juoksevien asioiden hoitamisessa autoilijaa, esimerkiksi kaupassa käymistä tai vierailijoiden hakemista varten. Jos sinulla on ajokortti sekä auto ja tykkäät ajaa, tämä tehtävä on sinua varten.