Uuden vuoden leiri 30.12.2021–1.1.2022

Tule vastaanottamaan uusi vuosi parhaimmassa seurassa! Lisätietoa leiristä tällä sivulla, Facebookissa ja IG:ssa. Kuva: Liina Backman

Ohjelma

Uuden vuoden leiri tarjoaa sinulle mielenkiintoista ohjelmaa, yhdessäoloa, hyvää ruokaa, musiikkia ja hiljentymistä. Mennyt vuosi hyvästellään ja uusi vuosi vastaanotetaan mitä parhaimmassa seurassa! Uuden vuoden aaton fiiliksen nostaa kattoon Freesia, joka saapuu keikalle Päiväkumpuun!

Missä ja monelta?

Leiri pidetään 30.12.2021.-1.1.2022. Päiväkummussa. Paikalle saa tulla to klo 13.00 alkaen ja leiri päättyy la klo 13.30 mennessä.

Saapuminen ja poistuminen

Leirille saapumiseen ja poistumiseen suositellaan kimppakyytejä, mutta myös julkisilla kulkeminen on mahdollista. Oriveden juna-asemalta Päiväkumpuun ja takaisin on järjestetty yhteinen kuljetus junalla saapuville. Yhteiskyytitarpeet tulee ilmoittaa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Päiväkummun lähelle pääsee myös Tampereen ja Jyväskylän suunnasta bussilla. Eräslahden pysäkiltä on alle kilometrin kävelymatka kurssikeskukseen.

Perjantaina bussikyyti lähtee Oriveden asemalta klo 12.45. Saavutahan siis ennen sitä asemalle.

Sunnuntaina bussikyyti lähtee Päiväkummusta niin, että Oriveden asemalla ollaan 14.10.

Yhteiskyydin hinta on 10 e./suunta

Mitä maksaa?

Leiri maksaa 80e. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa! Hinta pitää sisällään ohjelman, majoittumisen ja ruoan.

Etukäteen tilattava yhteiskuljetus on 10 e./suunta

Keitä tapaat leirillä?

Leiriohjelmaa on toteuttamassa ainakin Kirsi Erkama, Annamari Tuomela, upea joukko leiritiimiläisiä ja parlislaisia.

Ilmoittaudu mukaan 1.-19.12.

TÄSTÄ

Kysyttävää?

Kirsi Erkama, rippikoulu- ja nuorisotyön asiantuntija/ kirsi.erkama@suomenlahetysseura.fi/ 040 635 1157