Taideryhmät

Musiikkia tanssia teatteria koulutusta

Lähetysseuran yhteydessä toimivia musiikki- ja taideryhmiä voi tilata esiintymään ja kouluttamaan seurakunnan omia taideryhmiä.  Palautteet vierailuista voi antaa webropol-kyselyn kautta.

Amani, Jakaranda, Safarikuoro ja Xaris Finland tarjoavat omien erikoisalojensa työpajoja ja koulutusta. Safarikuoro voi järjestää yhteisen kuoroharjoituksen seurakuntien kuorojen kanssa.

Cumina on vuosittain (haku helmi-maaliskuussa) koottava nuorten koulutusprojekti. Cuminan raikas esiintyminen ihastuttaa kaikenikäisiä, mutta sopii erityisesti rippikouluryhmille.

Kuvien alta löydät linkit ryhmien omille sivuille! Tutustu tarjontaan, hae mukaan ryhmiin tai löydä sopiva esitys ja koulutus.

Monet ryhmät myös ottavat vastaan uusia jäseniä.

Lataa esite Taidetta aikuis- ja lähetystyöhön (pdf) »
Lataa esite Taidetta varhaiskasvatukseen ja nuorisotyöhön (pdf) »

Taidetoiminnan asiantuntija
Päivi Mattila MuM
etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi

Inspiraatiopäivä 8.8.2019

Inspiraatiopäivä

Tervetuloa Inspiraatiopäivään 8.8.2019. Ohjelmassa mm. luovaa toimintaa sekä asiaa ja keskustelua luovuuden ja taiteen teologiasta. Ilmoittaudu mukaan 1.8. mennessä.

Amani

Iloista afrikkalaista musiikkia ja kyläkirkkojen tunnelmaa. Messuavustuksia, afrikkalaisen musiikin työpajoja sekä Afrikka-messu. Ryhmän kotipaikka on Oulu. Amani etsii uusia jäseniä. Ota yhteyttä: amaniheimo@gmail.com

Safarikuoro

Perinteistä ja uutta kirkkomusiikkia sekä lauluja maailmalta. Jumalanpalvelus- ja messuavustuksia.

Jakaranda

Afrikkalaisia rytmejä ja uutta suomalaista hengellistä musiikkia. Jumalanpalvelus- ja messuavustuksia.

Exit

Exit tunnetaan tarttuvista melodioistaan ja maanläheisistä teksteistään, jotka välittävät evankeliumin tämän ajan kielellä.

Jukka Salminen

Jukka Salmisen Saviruukku-laulu täyttää 40 vuotta. Saviruukku 40 vuotta -konsertissa Jukan lauluista ja tarinoista syntyy kertomus, joka kuljettaa kuulijoita erilaisten elämänvaiheiden läpi.

Xaris Finland

Uusi koko perheen tanssiteos Räyhä, Tanssisatu Ihmeellinen matka ja muita tanssiteoksia elämän koko kirjosta ammattilaisten esittäminä.

Cumina

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen

Vuosittain koottava nuorten musiikkiprojekti, joka on samanaikaisesti bändi, orkesteri ja kuoro. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille.

Amalia-musiikkidraama

Tositapahtumiin pohjaava musiikkidraama 1800-luvun sinnikkäästä naisesta, joka seurasi sydämensä ääntä lähetystyöhön Ambomaalle.

Osallistavaa teatteria

Rauhateemaan soveltuvat. Tervetuloa – Sum svaa kum! ja Kolme pientä ateriaa.

Ollaan rauhassa

Esitys sisältää tarinankerrontaa, vatsastapuhumista, jonglöörausta, beatboxausta ja paljon lämminhenkistä huumoria. Mukana on Jakke Jääkarhu ja Nestori Naamakirja.
Käsikirjoitus ja toteutus Kiisi Isotalo ja Petteri Hakanen
10-14 -vuotiaille, mutta sopii koko alakoululle. Kesto 35 min. www.kiisi.net