Toivon taiteilijat

Taide on Jumalan lahja. Suomen Lähetysseuran kanssa yhteistyössä toimivat taideryhmät kertovat musiikin, tanssin ja teatterin keinoin Jumalan rakkaudesta ja siitä hyvästä, mitä se saa aikaan ihmisten elämässä eri puolilla maailmaa.

Tilaa Lähetysseuran yhteydessä toimivia musiikki- ja taideryhmiä esiintymään tai kouluttamaan seurakunnan omia taideryhmiä.

Amani, Jakaranda, Safarikuoro ja Xaris Finland tarjoavat omien erikoisalojensa työpajoja ja koulutusta. Safarikuoro voi järjestää yhteisen kuoroharjoituksen seurakuntien kuorojen kanssa.

Tai liity mukaan! Monet ryhmät myös ottavat vastaan uusia jäseniä.

Lähetysseuran yhteydessä toimivissa taideryhmissä on mukana yli sata ihmistä. Ryhmät tavoittavat vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Kuvien alta löydät linkit ryhmien omille sivuille! Tutustu tarjontaan, hae mukaan ryhmiin tai löydä sopiva esitys ja koulutus.

Lataa esite Taidetta aikuis- ja lähetystyöhön (pdf) »
Lataa esite Taidetta varhaiskasvatukseen ja nuorisotyöhön (pdf) »

Taidetoiminnan asiantuntija
Päivi Mattila MuM
etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi

Ollaan rauhassa

Tarinankerrontaa, vatsastapuhumista, jonglöörausta, beatboxausta ja paljon lämminhenkistä huumoria tarjoilevat Kiisi Isotalo ja Petteri Hakanen.
10–14-vuotiaille, mutta sopii koko alakoululle. Kesto 35 min. www.kiisi.net

Xaris Finland

Uusi koko perheen tanssiteos Räyhä, Tanssisatu Ihmeellinen matka ja muita tanssiteoksia elämän koko kirjosta ammattilaisten esittäminä.

Cumina

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen

Vuosittain koottava nuorten musiikkiprojekti, joka on samanaikaisesti bändi, orkesteri ja kuoro. Laulun ja tanssin iloa, nuorilta nuorille.

Amani

Iloista afrikkalaista musiikkia ja kyläkirkkojen tunnelmaa. Messuavustuksia, afrikkalaisen musiikin työpajoja sekä Afrikka-messu. Ryhmän kotipaikka on Oulu.

Safarikuoro

Perinteistä ja uutta kirkkomusiikkia sekä lauluja maailmalta. Jumalanpalvelus- ja messuavustuksia.

Jakaranda

Afrikkalaisia rytmejä ja uutta suomalaista hengellistä musiikkia. Jumalanpalvelus- ja messuavustuksia.

Exit

Exit tunnetaan tarttuvista melodioistaan ja maanläheisistä teksteistään, jotka välittävät evankeliumin tämän ajan kielellä.

Jukka Salminen

Jukka Salmisen laulureissut jatkuvat lapsille, koululaisille, aikuisille - yksin ja yhtyeen kera. Lauluissa soi ilo ja yhteys, elämän rikkaus ja surujen summa, ihmettely ja toivon siemen särkyneille.

Amalia-musiikkidraama

Tositapahtumiin pohjaava musiikkidraama 1800-luvun sinnikkäästä naisesta, joka seurasi sydämensä ääntä lähetystyöhön Ambomaalle.

Osallistavaa teatteria

Rauhateemaan soveltuvat. Tervetuloa – Sum svaa kum! ja Kolme pientä ateriaa.