Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Riihis 2023 lähestyy – Hae tekijäksi nyt!

Laita kalenteriin jo ylös 18.–20.8., sillä silloin juhlitaan legendaarista ja päräyttävää Riihisleiriä!

Nuoria ilmoittautumassa Riihisleirille.
Kuva: Elisa Heikkilä

Riihis 2023 on jo 31. Riihikirkkoleiri! Elokuun puolivälissä Lähetysseuran kurssikeskus Päiväkumpu kokoaa nuoria ja nuoria aikuisia viikonlopun ajaksi yhteen nauttimaan Jumalan suomista ihmeistä – meistä kaikista.

Myös tänä vuonna tapahtuman aikaansaamiseksi tarvitaan paljon tekijöitä, eli juuri sinua! Riihiksen tekijät ovat ensisijaisesti koko viikonlopun ajan Päiväkummussa, ja osa tekijätiimeistä kokoontuu valmistelemaan leiriä jo edellisinä päivinä. Pyrimme täyttämään tehtävät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu hommiin alta löytyvillä hakulomakkeilla.

Riihisleiriä pääsee toteuttamaan esimerkiksi sometiimissä, rukoustiimissä, taksikuskina, stagetiimissä, ruokatiimissä, somistelutiimissä, majoitustiimissä, ensiaputiimissä, alaleirin vetäjänä tai juontajana. Missä sinun lahjasi pääsevät parhaiten käyttöön?

Tänä vuonna on mahdollista hakea myös musatiimiin!

Haku auki 9.7. asti

Huomaathan, että musatiimin haku on eri lomakkeella. Voit lukea lisää musatiimistä tehtäväkuvausten lopusta.

Koko viikonlopun (18.-20.8.) tehtävissä toimiville tarjotaan majoitus ja ruuat Päiväkummussa. Tekijöiltä odotetaan täysi-ikäisyyttä. Jos olet alle 18-vuotias, olet tervetullut osallistumaan Riihiksen monipuoliseen ohjelmaan viikonlopun aikana. Järjestämme tapahtuman juuri sinua varten!
Tekijähaku on auki 9.7. saakka.

 

HAE TEKIJÄKSI TÄSTÄ
HAE MUSATIIMIIN TÄSTÄ

 

Tiimien tehtäväkuvaukset

Juontajat:
Oletko valovoimainen persoona, joka on elementissään muiden edessä lavalla? Tämä tehtävä on sinulle! Juontajia valitaan kaksi. Heidän tehtäviinsä kuuluu viedä ohjelmaa eteenpäin suurteltan yhteisissä ohjelmissa, innostaa ja haipata sekä informoida juhlakansaa tärkeistä asioista.

Sometiimi:
Sometiimi vastaa Riihiksen tunnelmien tallentamisesta ja jakamisesta viikonlopun aikana kuvaten ja päivittäen Lähetysseuran nuorten somekanavia. Jos siis kamera pysyy kädessä tai somemaailma kiinnostaa, hae mukaan toteuttamaan uudenlaista Riihis-kokemusta!

Rukoustiimi:
Rukoustiimi on Riihiksen sydän ja sielu, joka kantaa tapahtumaa rukouksissa sekä tarjoaa rukouspalvelua ja juttuseuraa koko viikonlopun ajan. Jos ihmisten kohtaaminen rukouksen kautta on lähellä sydäntäsi, hae mukaan. Tämä tehtävä sopii oivallisesti myös hengellisen alan opiskelijoille.

Ruokatiimi:
Ruokatiimi pitää Päiväkummun pyörät pyörimässä Riihis-viikonlopun ajan auttaen ruokailujen järjestämisessä. Kaikki tietävät, että keittiössä on aina parhaat bileet! Jos haluat olla muonittamassa Riihisleirin väkeä, ruokatiimi on sun paikka.

Stagetiimi:
Stagetiimi vastaa backstage-teltan valmistelusta ja ylläpidosta sekä huolehtii yhdessä juontajien ja stage-managerin kanssa lavan ja juhlateltan liikkuvista osasista. Jos behind the scenes -meininki lavan takaa kiinnostaa, hae mukaan!

Somistelutiimi:
Somistelutiimi vastaa Päiväkummun juhlateltan ja muun alueen koristelusta. Jos sinulla on silmää kauniille yksityiskohdille ja tunnelmalliselle kokonaisuudelle, tämä tiimi on juuri sopiva sinulle. Huom! Somistelu toteutetaan Riihis-viikon aikana, joten pääsethän paikalle jo alkuviikosta.

Majoitustiimi:
Majoitustiimin tehtäviin kuuluu leirin yövalvonta ja esimerkiksi telttailijoiden auttaminen. Majoitustiimissä pääset ylläpitämään Riihiksen yörauhaa, jos valvominen ei sinua haittaa.

Alaleirien johtajat:
Alaleirin johtajat ovat Riihisleirin “isosia” ja tärkeä osa Riihis-kokemusta tunnelman luojina. Alaleirin johtajien tehtäviin kuuluu mm. alaleirikohtaiset iltanuotiot, leiriläisten kanssa hengailu ja yleinen saatavilla olo.,

Volutiimi:
“Rukoile ja työtä tee, muu Luojalle jää.” Riihiksellä volut ovat osa vähän kaikkea ja heidän tehtävänään on varmistaa ja auttaa, että kaikki toimii kuin junan vessa. Tehtävät voivat olla niin siivousta, kantamista, järjestelyä tai missä ikinä apua tarvitaan. Jos sekä rätti että vasara pysyvät kädessä, on volun homma juuri sinulle. Huomioithan, että volujen odotetaan saapuvan Riihis-viikolla jo tiistai-iltana Päiväkumpuun rakentamaan ja järjestelemään paikkoja kuntoon viikonloppua varten.

Ensiapu:
Ensiapu on tärkeä osa Riihisleirin turvallisuutta. Jos olet terveydenhoitoalan opiskelija tai ammattilainen ja haluat tulla palvelemaan Riihisleirillä, tämä voi olla sopiva tehtävä sinulle.

Taksikuski:
Riihisleirin aikana tarvitaan juoksevien asioiden hoitamisessa autoilijaa esimerkiksi kaupassa käymistä tai vierailijoiden hakemista varten. Jos sinulla on ajokortti sekä auto, ja tykkäät ajaa, tämä tehtävä on sinua varten.

Musatiimi:
Musatiimissä pääset rakentamaan Riihisleirin tilaisuuksien musiikkia. Voit säestää iltariihiksiä tai tulla tekemään yhteistä messua sunnuntaina. Musatiimissä palvelevalta odotetaan kokemusta bändityöskentelystä ja oman soittimen hyvää hallintaa. Iltariihisten säestäjiltä tarvitaan kykyä toimia itsenäisesti tilaisuuden säestäjänä.

Kerro hakemuksessasi soittotaustastasi ja osaamisestasi, ja liitä mukaan 1–3 näytettä omasta soitostasi tai laulustasi. Kerro, minkälaisessa tehtävässä palvelisit mieluiten Riihisleirillä. Musatiimiin pystytään ottamaan melko rajallinen määrä vapaaehtoisia, mutta hae silti rohkeasti mukaan!

Kysyttävää?
nuoret@suomenlahetysseura.fi
Aino Vihonen, kesäteologi, 044 3933136
Lauri Aila, kesäteologi, 044 0585886