Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Nuorten ja nuorten aikuisten loppiaisleiri “Maailman valo” 5.-7.1.2024

Nuorten ja nuorten aikuisten loppiaisleiri, "Maailman valo", järjestetään Jyväskylässä Vesalan leirikeskuksessa 5.-7.1.2024. Luvassa on musiikkia, yhdessäoloa, raamattuopetusta, seikkailuja ja muuta mukavaa. Työstämme myös uutta Riihislaulukirjaa. Ilmoittaudu viimeistään 15.12.2023.

Kuva: Viivi Puustinen

Jatkamme jännittävää seikkailuamme leirikeskuksesta toiseen ja tällä kertaa tsekkaamme Jyväskylän menomestat! Loppiaisleirin teema on tällä kertaa Maailman valo, ja juuri sinut on kutsuttu viettämään aikaa Jumalan hyvyyden äärellä ja jakamaan sitä yhdessä muiden kanssa. Leirillä syömme hyvin, laulamme ja soitamme, opimme uutta Raamatusta teeman parissa, vietämme aikaa yhdessä ja valmistelemme uutta Riihislaulukirjaa.

Kenelle?

Sinulle, joka olet 15-29-vuotias ja jota Lähetysseuran nuorten meininki kiinnostaa! Olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut leireillemme.

Tällä kertaa leiri on sekä nuorten että nuorten aikuisten yhteinen, mutta järjestämme molemmille porukoille omaa ohjelmaa. Laulukirjan valmisteluhetket, ruokailut ja sunnuntain messu vietetään yhdessä.

Missä ja monelta?

Leiri pidetään 5.-7.1.2024 Vesalan leirikeskuksessa Jyväskylässä. Paikalle saa tulla pe klo 17.00 alkaen ja leiri päättyy su klo 13:30.

Saapuminen ja poistuminen

Leirille saapumiseen ja poistumiseen suositellaan kimppakyytejä, mutta myös julkisilla kulkeminen on mahdollista. Jyväskylän juna-asemalta Vesalaan ja takaisin on järjestetty yhteinen kuljetus junalla tai bussilla saapuville. Yhteiskyytitarpeet tulee ilmoittaa leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Perjantaina bussikyyti lähtee Jyväskylän asemalta n. klo 16.40. Saavuthan siis ennen sitä asemalle.

Sunnuntaina bussikyyti lähtee Vesalasta klo 13.40. Jyväskylän asemalla ollaan n. 14.00.

Yhteiskyydin hinta on 10 e/suunta.

Mitä maksaa?

Leiri maksaa 90 euroa. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa! Hinta pitää sisällään ohjelman, majoittumisen ja ruoan.

Etukäteen tilattava yhteiskuljetus on 10 e/suunta.

Keitä tapaat leirillä?

Leiriohjelmaa on toteuttamassa ainakin Miina Kurjenmiekka, muita Lähetysseuran työntekijöitä sekä parlilaisia ja nuorten aikuisten vastuutiimiläisiä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä Miinaan (puh. 044 901 9958, etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 15.12. mennessä täyttämällä lomake, joka löytyykin kätevästi täältä, jahuu!