Naiset muuttavat mission – Teologinen symposiumi 19.1.

Suomen Lähetysseura järjestää 163-vuotispäivänään teologisen symposiumin, jonka otsikkona on ”Naiset muuttavat mission". Symposiumi järjestetään verkkotapahtumana Lähetysseuran YouTube-kanavalla klo 10–15. Tervetuloa!

10 Tervetuloa

10.05 ”Tapahtuiko jotakin?” Sukupuolten välisen tasa-arvon linjaus luterilaisissa kirkoissa
Piispa Kaisamari Hintikka

10.40 Johtajuus, valta ja naiset kirkossa
Afrikan aluesihteeri Elieshi Mungure ja ohjelmajohtaja Katariina Kiilunen, Luterilainen maailmanliitto

11.45 Kirkko Kambodžassa – Naiset kirkon perustyössä
Kambodžan-työntekijä Pia Ruotsala haastattelee Kambodžan luterilaisen kirkon johtaja Sreyleak Touchia (video)

12–13.15 Lounastauko

13.20 Lähetysseuran ensimmäiset naiset
Professori emeritus Simo Heininen

14.00 Alku aina hankalaa – toiset tekevät lopun
Diakonissa, ent. Thaimaan-lähetystyöntekijä Anneli Könni

14.35 Keskustelua: Toiminnanjohtaja Rolf Steffansson, Simo Heininen ja Anneli Könni

15.00 Päätös

Musiikki: Duo Make Perttilä ja Heikki Pohto

Juontajat: Kirkko ja teologia -teemapäällikkö Tero Massa ja missiologian erityisasiantuntija Kati Kemppainen

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Suomen Lähetysseura järjestää symposiumin yhteistyössä STEP-opintokeskuksen kanssa.