Kevätleiri 23.-25.3.

Riihis 2017, 4.-6.8.2017, Päiväkumpu, Suomen Lähetysseura. Kuvaaja: Renja Nurmi

Kevät on aurinkoinen ja tuo tullessaan iloisia yllätyksiä. Yksi upeimmista on nuorten kevätleiri! Leirillä leikitään, saunotaan, pelataan, lauletaan, soitetaan, rukoillaan, syödään sekä saamme oppia tuntemaan Jumalaa ja muita ihmisiä paremmin. Tästä tulee jotain niin mieletöntä, ettei tätä leiriä kannata jättää väliin! 🙂

Kenelle?

Jos olet 15-19-vuotias ja Lähetysseuran nuorten meininki kiinnostaa, olet tervetullut vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut leireillemme.

Missä ja monelta?

Leiri pidetään kurssikeskus Päiväkummussa Orivedellä pe 23. – su 25.3. Paikalle saa tulla perjantaina klo 17 alkaen. Leiri päättyy sunnuntaina klo 13.45

Mitä maksaa?

Leiri maksaa 68 euroa. Maksu maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Electron kelpaa!

Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, ruuan ja hyvän seuran. Jos haluat liinavaatteet Päiväkummusta, ne maksavat 12,50€.

Keitä tapaat leirillä?

Leiriä ovat toteuttamassa Lähetysseurasta Janne Keränen, Eerika Granlund, Parlis sekä Lähetysseuran nuorten aikuisten leiritiimi.

Ilmoittautuminen viimeistään 19.3. mennessä. Ilmoittautuminen tästä.

Kysyttävää?

Jaakko Niiles