Kaikille avoin perheleiri 2.–4.9.2022 Päiväkummussa

Perheleirin ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa kaikenikäisille. Lapset, vanhemmat, kummit, mummit sekä vaarit – tulkaa yhdessä!

Luontoaiheisella leirillä on tiedossa saunomista, uimista, askartelua, pelejä, letunpaistoa, musiikkia ja muuta hauskaa. Hengen ravintoa Jumalan sanan äärellä sekä lähetysaiheista ohjelmaa.

Tule rentoutumaan kauniin luonnon äärelle ilman huolia kotitöistä! Perheleirin järjestävät yhteistyössä Oriveden seurakunta, Kansan Raamattuseura ja Suomen Lähetysseura. Leiri alkaa perjantaina 2.9 klo 17 alkaen. Leiri päättyy sunnuntaina 4.9 lounaan jälkeen.

Hinnat: aikuinen 90 €, nuori 12–17 vuotta 58 €, lapsi 4–11 vuotta 38 € ja 0–3-vuotiaat veloituksetta. Oriveden seurakunnan jäsenet voivat tiedustella hintoja omasta seurakunnastaan.

Osallistumismaksut maksetaan leirille tultaessa joko käteisellä tai maksukortilla.

Ilmoittautumiset viimeistään 12.8 mennessä verkkolomakkella:

Ilmoittaudu perheleirille

Lisätiedot Päiväkummusta: