Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Exit lähtee 35-vuotiskiertueelle

Suomen tunnetuin gospel-yhtye Exit juhlistaa tulevana syksynä 35-vuotista taivaltaan ja lähtee konserttisalikiertueelle.

Yhtye on soittanut yli tuhat konserttia niin Suomessa kuin monissa muissakin Euroopan maissa. Exitin levyjä on myyty yli satatuhatta kappaletta ja tunnetuimpia lauluja ovat Hymni, Varjoista maan, Getsemane ja Mitä rakkaus on?

Yhtyeen keulahahmo Pekka Simojoki kommentoi: ”Onpa hienoa päästä taas konserttisalikiertueelle. Niistä on paljon hyviä muistoja vuosien varrelta. Ja kyllähän 35 vuotta tien päällä on jo ihan komea saavutus!”

Kiertueen tuottaa Suomen Lähetysseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa. Kiertueella tuetaan Lähetysseuran kautta Ukrainan pakolaisia sekä Lasten pankkia, jonka kautta edistetään lasten oikeuksia eri puolilla maailmaa.

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Kiertuepaikkakunnat:

  • 17.11. Jyväskylä, Paviljonki, klo 19.00
  • 18.11. Oulu, Madetojan Sali, klo 19.00
  • 19.11. Seinäjoki, Urheilutalo, klo 18.00
  • 20.11. Helsinki, Aleksanterin teatteri, klo 16.00
  • 22.11. Tampere, Tampere-talo, klo 19.00

Liput: alk. 32,50 € toim.kuluineen Lippupiste, Tiketti ja Ticketmaster, ovelta 35 €

Konsertin kesto väliajan kanssa 2h 30min